Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Teodora

Ocena: 1209
Strokovnjak za: Astrologija Število svetovanj: 3495

Teodora

Astrološko znamenje:

Poglejte si Teodorine oddaje na youtubu

Vsaka življenjska situacija nam ponuja možnost osebnostnega in duhovnega napredovanja. Zelo je pomembno, da ostanemo osredotočeni na dogajanje znotraj sebe in kaj se dogaja v naši okolici. Pot do teh spoznanj pa ni niti malo lahka, potrebno je veliko poguma, moči in znanja. Bolj ko smo se pripravljeni soočiti sami s sabo, s svojo resničnostjo, s svojimi čustvi, vključno s svojom sramom, žalostjo, strahom, raznimi iluzijami, sanjarjenjem in zablodami, lažje sprejemamo svojo resnico takšno, kot je.

Sem močna racionalistka in perfekcionistka, zato sem rabila precej časa za odločitev, kaj želim početi in kakšno znanje še potrebujem. Moja dilema je bila v tem, da so nam na voljo le namigi, toda vedeti, kako iz tega napraviti celo sliko, zahteva drugačno vrsto znanja ali vsaj popolnejše znanje, kot sem ga imela. Moje zanimanje za astrologijo se je močno povečalo in odločila sem se za študij psihološke astrologije, seznanila sem se s temeljno astrološko metodologijo. Moja obravnava astrologije je postala vse bolj kritična, saj mi je obširna literatura kaj hitro dala uvid, da je v astrologiji zbranih ogromno najrazličnejših hipotez, od zelo bistrih do precej topoumnih. Navsezadnje je potrebno imeti za kritičen in zrel študij kar precej samokritičnosti, zanesljiv občutek in potrpežljivost. Po študiju psihološke astrologije, sem se odločila še za študij psihoterapije (Slovenska krovna zveza za psihoterapijo), saj sem pri delu s klienti ugotovila, da je znanje psihologije in psihoterapije nujno potrebno. V njen prid je pretehtalo to, da s klienti ne delam samo na temo prihodnosti, ki je odvisna od preteklosti in sedanjosti, vendar jim pomagam prepoznati vzorce, da jih ozavestijo, da je vpeta v njihovo življenje tudi svobodna volja in da je horoskop njihov potencial za rešitve danih problemov. S klienti delam vsakodnevno že sedemnajst let.


Ocene uporabnikov

1129
40
16
12
12
0
Skupaj ocen: 1209

Tarife klicev

090 3000 – cena klica iz omrežja Telekom znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 66 62 – cena klica iz omrežja Mobitel znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 63 63 – klic iz omrežja Telekom Slovenije znaša 1,49€ na klic. Cenik klicev iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

01 589 66 10 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

01 589 66 30 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

Svetovalec dneva –  če je ob svetovalcu dneva objavljena akcijska cena, le-ta velja za zakupe minut prek Monete ali kreditne kartice. Pogovor s svetovalcem dneva po akcijski ceni je možen samo ta dan v času dosegljivosti dotičnega svetovalca.

Aktivirajte si ugodno svetovanje

1.69 EUR / min 0 EUR

KLIČITE GRATIS ›

Rezervirajte pogovor za kasneje

REZERVIRAJTE TERMIN ›

090 3000 (1.99 €/min - Telekom Slovenije)
Ceno iz drugih omrežij določa vaš operater.
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup