Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Energijska zaščita za september je aktivirana

September je mesec, ko se v energijah postavlja dogajanje na različnih področjih za obdobje enega leta. Mi pa sklepamo svoje popotovanje po krogu petih elementov pri elementu vode. In to ni naključje.

Element vode predstavlja čustva in še marsikaj tistega, kar v našem življenju ne dovoljuje popolne kontrole. Tako kot voda vedno najde svojo pot po svojem najbolj osnovnem zakonu, tako tudi naše osebne usode tečejo po zakonih, ki nam niso vedno jasni in logični.

 

Podpora na tem področju je izjemno pomembna, saj nam omogoča prepuščanje. Ravno s tem namenom je septembrska energijska zaščita usmerjena v tiste točke, na katerih se počutimo ranljive in nesamozavestne. To so glavne blokade, ki nam ne dovolijo prepuščanja.

Energijsko gledano je to približno tako, kot če bi veslali proti toku. Potrebno je zaupanje, da se ti vse zgodi ob pravem času in na pravi način. Celo tisto, kar nam je v danem trenutku neprijetno, boleče.

 

Moč elementa vode je torej v tem, da najde svojo pot, ki je pravilna in celo nujna. Zato naj bo ta mesec fokus usmerjen v tisto, kar nam ni nujno popolnoma jasno, pač pa nam intuicija prigovarja, da je to »tisto pravo«.

Še druga zelo pomembna stvar pa je, da se z elementom vode sklene krog petih elementov. To je podpora na vseh področjih, ne glede na konkretne cilje. S tem, ko vseh pet elementov združi svoje moči, so uresničeni pogoji za kakršnokoli spremembo, za katero smo tudi notranje zreli in pripravljeni.

Če ste se šele pridružili skupini energijske zaščite, pa niste s tem prav nič na slabšem. Krog petih elementov je najbolj naravno in logično zaporedje, ki ga prav vsakdo lahko uporabi, da spremeni svoje življenje na bolje.

 


Želiš biti zraven pri energijski zaščiti?

Pošlji sms ZAŠČITA na 4433

Pogoji uporabe so tukaj.


//www.kosmika.si/files/global/content/upload/energijska%20za%C5%A1%C4%8Dita.jpg

Več o energijski zaščiti lahko preberete tukaj.

Več o energijskih telesih si lahko preberete tukaj.

Pogoji uporabe so tukaj.

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 18:25 do 19:55 – (Golica TV)

URNIK VSEH ODDAJ›

popup