Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Energijska zaščita za junij je aktivirana

Ogenj je element, ki greje, a lahko tudi požiga. Takšna je tudi ognjena energija, ki se pretaka v vsakem od nas. Lahko nas dvigne in nam da moč, ko jo potrebujemo. Lahko pa nas žene v uničevalne izbruhe. Zato je pomembno, da jo spoznamo in ukrotimo.

Energijska zaščita

Energijska zaščita za junij je postavljena s pomočjo Merkabe s kristali, s posebnim poudarkom na elementu ognja. To je sicer moški (jang) tip energije, vendar to še zdaleč ne pomeni, da energijska zaščita tokrat »ni za ženske«.

 

V vsakem od nas se namreč prepletata oba tipa energij: moška, ki podžiga in spodbuja, ter ženska, ki umirja in neguje. Kadar med njima vlada ravnovesje, je uravnovešeno tudi naše življenje. To je starodavno znanje o yin in yang – nasprotnih energijah, ki se dopolnjujeta.

 

 

Kadar imamo pomanjkanje moške energije, smo preveč pasivni in pustimo, da drugi »pometajo z nami«. Lahko imamo občutek, da ne moremo nič doseči, da se nič ne da in da ne odločamo sami o svojem življenju. S tem, ko prelagamo odgovornost na druge, pa jim dajemo tudi moč, da kreirajo našo usodo, namesto da bi to počeli sami.

 

Presežek moške energije pa se kaže v zaletavosti, oblastnosti in tudi v agresiji. Manjka tisti vidik, ki je sposoben misliti tudi na druge, imeti nekaj več potrpljenja in razumeti, da se vsaka stvar zgodi ob svojem točno določenem času. Prav tako tukaj najdemo trmo, pretirano vztrajnost in pa netolerantnost.

Zato je pomembno, da svojo moško energijo ustrezno negujemo. Marsikdaj nam bo dala moč preboja, odločnost in vztrajnost, ki jo bomo potrebovali za uspeh.

 

 

Vaja za povezovanje z elementom ognja

Prižgite si svečo (najbolje zvečer pred spanjem). Udobno se namestite, umirite se, zravnajte hrbtenico in trikrat globoko vdihnite in izdihnite. Osredotočite se na plamen, začutite njegovo toploto in se prepustite moči njegove ognjene energije. Dovolite, da zagori tudi vaš notranji ogenj, da umirjeno in enakomerno segreva celo telo, celo notranjost in celotni prostor okoli vas. Nato se spoštljivo zahvalite ognju in ga poprosite, da vas podpre pri vaši želji. Za konec upihnite svečo.


Želiš biti zraven pri energijski zaščiti?

Pošlji sms ZAŠČITA na 4433

Pogoji uporabe so tukaj.


//www.kosmika.si/files/global/content/upload/energijska%20za%C5%A1%C4%8Dita.jpg

Več o energijski zaščiti lahko preberete tukaj.

Več o energijskih telesih si lahko preberete tukaj.

Pogoji uporabe so tukaj.

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 18:25 do 19:55 – (Golica TV)

URNIK VSEH ODDAJ›

popup