Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Energijska zaščita za julij je aktivirana

Ta mesec nadaljujemo s potovanjem po krogu petih elementov in posvečamo posebno pozornost elementu Zemlje. Njena funkcija je stabilizacija in ohranjanje. Fokus energijske zaščite v mesecu juliju pa je ukoreninjenje.

 

Podporo elementa lesa smo že aktivirali, rast je stekla in prav tako so že odpadle nekatere odvečne energije. Zdaj pa je potrebno utrditi to in si zagotoviti trajno spremembo. Dogajanje, ki ga bo sprožila julijska energijska zaščita, bo zato lahko na zunaj manj intenzivno, ker gre za utrjevanje in pripravljanje dolgoročnih sprememb.

Element zemlje predstavlja ravnovesje med jin in jang, t.j. med moško in žensko energijo. Povezan je s potrpljenjem, premišljenostjo, praktičnostjo, trdim delom in stabilnostjo, prinaša harmonijo. Tako kot planet Zemlja tudi zemeljski tip energije vleče vse k sebi in omogoča ukoreninjenje.

 


 

Zemeljska energija je usmerjena navznoter in proti središču, zato stabilizira in ohranja. Povezana je s spremembami letnih časov in z vlago, predstavlja obdobje dozorelosti in čas popoldneva. Njeni barvi sta rumena in rjava, oblika pa kvadrat.

Presežek zemeljske energije se lahko izrazi kot sebičnost, egocentričnost in trma, pri pomanjkanju pa gre predvsem za zasanjanost in nezmožnost uresničevanja ciljev – kot da se nam nič, kar želimo, načrtujemo in si prizadevamo, ne uresniči.

Zato si danes vzemite čas za sprehod, pa čeprav morda z dežnikom. Začutite Zemljo, planet pod nogami in začutite, kako dobro je, ko vas tako varno priklepa nase. Ustavite se na kraju, kjer boste začutili dobro energijo, za nekaj minut zaprite oči in si predstavljajte, kako poganjate korenine. Dovolite, da vam iz podplatov, presredka in dlani poženejo dolge, močne korenine in se povežejo z energijo zemlje. Odprite se, dovolite, da ta energija prodre v vas in jo poprosite, da vam pomaga uresničiti vašo željo.

 

Na koncu se ne pozabite zahvaliti!

 


Želiš biti zraven pri energijski zaščiti?

Pošlji sms ZAŠČITA na 4433

Pogoji uporabe so tukaj.//www.kosmika.si/files/global/content/upload/energijska%20za%C5%A1%C4%8Dita.jpg

Več o energijski zaščiti lahko preberete tukaj.

Več o energijskih telesih si lahko preberete tukaj.

Pogoji uporabe so tukaj.

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 18:25 do 19:55 – (Golica TV)

URNIK VSEH ODDAJ›

popup