Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Izbira pravega vedeževalca

V življenjih vseh nas se kdaj pojavijo trenutki, ko potrebujemo dodatno mnenje, pomoč, usmeritev. Še posebno ker smo pod vplivom čustev, polni dilem in skrbi, pogosto pa tudi negotovi vase, včasih res ne vidimo pravega izhoda.

  • Ljubezenske težave,
  • nejasnosti glede službe in posla
  • večna vprašanja glede denarja,
  • težave v medosebnih odnosih in pri počutju

in še mnogi drugi osebni izzivi se nam postavljajo na pot, pogosto ko jih najmanj potrebujemo. Kako veste, da je moški, ki vam je všeč, pravi? Ali vaš šef razmišlja o napredovanju ali o odpuščanju?

Včasih, ko sami ne najdemo moči za svoje življenjske odločitve, je najbolje poiskati pomoč. Seveda vam lahko pomagajo prijatelji, sodelavci in družina, a vedno ostaja dilema. Ali niso preveč vpeti v vaš čustveni svet, da bi lahko realno pogledali na situacijo? Ali niso preveč pod vplivom svojih izkušenj, da bi lahko sodili o vaših? Ali niso navsezadnje včash prav tako zaskrbljeni kot vi sami? Seveda, saj vas imajo radi!

 

Komu zaupati skrb za svojo prihodnost?

V svojih bolj brezskrbnih obdobjih veliko ljudi poišče vedeževalce iz gole radovednosti.Le kako bi oseba, ki vas prvič sliši, "uganila" karkoli o vas? Ali bo povedala samo tiste splošne stvari, pri katerih ne more "zgrešiti"? Ne boste verjeli, ampak prav ta začetna radovednost je že marsikomu odprla vrata do osebnega napredka, prave notranje sreče in razreševanja globljih težav - tistih, ki krojijo naše življenje, brez da bi se tega zares zavedali!

Vedeževalec"prebere" človeka s pomočjo svojega orodja. Nekateri si pomagajo s kartami, astrologi gledajo položaje planetov, energijski terapevti pa na različne načine dobijo uvid v vaše osebne energije, odkrivajo blokade in spreminjajo vzorce.

Kako izbrati pravega vedeževalca?

Pri iskanju vedeževalca imate veliko možnosti, vendar je glavni kriterij pri izbiri vedeževalca vaša intuicija. V trenutku, ko se odločite, da se boste obrnili na vedeževalca, ste verjetno že sprejeli osnovno odločitev in ste odprti za duhovni svet. Zaupajte si! Ko se počutite dobro v družbi svetovalca, to pomeni, da ste pripravljeni sprejeti njegove nasvete.

Vedeževanje po telefonu je odličen način, da pridete do svetovanja. Ker vedeževalec ni v istem prostoru kot vi, vam ostane veliko več »prostora«, da lahko  razvijete svojo duhovno notranjost. Če ste iskreni in vedeževalcu postavljate vprašanja, ki vas resnično zanimajo, bo vedeževalec zaznal vašo energijo in se povezal z vami. To bo vedeževalcu omogočilo, da vam bo podal odgovore na vprašanja, ki ste jih zastavili, in odgovore na vprašanja, za katera še niste vedeli, da jih imate.

Naslednji korak je izbira orodja, s katerim vedeževalec dela. Izbira orodja je odvisna od stopnje vaše odprtosti za duhovni svet. Za tiste, ki ste se z duhovnim svetom šele seznanili, je včasih lažje, da izberejo vedeževalce, ki delajo s tarot kartami ali astrologe, ker oboji delajo z nečim oprijemljivim. Če pa vam je pomembno prdevsem, da dobite konkreten odgovor na vaše vprašanje, sam način pa vam ni tako pomemben, vam bodo prijazni operaterji v klicnem centru Kosmike priporočili vedeževalce, ki so specializirani za tisto področje, ki vas zanima.  

Ko  izberete način komunikacije in orodje, vam ostane še izbira pravega vedeževalca. Kako ga izbrati?  Enostavno: zaupajte svoji intuiciji. Poglejte sliko vedeževalca in bodite pozorni na to, kar občutite. Vam je simpatičen ali vas odbija? To vam bo pomagalo najti osebo, ki ji boste lažje zaupali.

Kar pa je najpomembnejše, razumeti morate, da imate vi moč nad vašimi dejanji. Ko boste to razumeli in ponotranjili, vam tudi izbira pravega vedeževalca ne bo delala težav. Če imate vprašanja, na katera ta članek ni odgovoril, si oglejte seznam vseh vedeževalcev ali pokličite na 01 589 66 10 za več informacij. Vaš klic bodo sprejeli prijazni operaterji Kosmike.

popup