Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Vodnar

Vodnar

HOROSKOP VODNAR
(21.01. – 19.02.)

Današnji horoskop

Veliko zamisli imate, ki bi jih radi uresničili, a sedaj nimate možnosti za to, kar vas zelo jezi. Finančno niste na zeleni veji. Če boste želeli do tja priti, se boste morali še dobro namučiti. Okoliščine ne bodo na vaši strani in ne bo vam uspelo uresničiti vsega, česar se boste lotili. Oborožite se s potrpežljivostjo in počakajte na bolj ugoden trenutek.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Videli boste vrednost v ljubezni starejše osebe v vaši družini ali v socialnem krogu. Podpora bližnjih prijateljev, družine in neke osebe v vašem življenju vam bo dala samozavest. Začeli boste bolj spoštovati sami sebe. To bo tudi dober čas za popravljanje in reševanje težav v vašem družinskem življenju.

 

Tedenski horoskop

Ne boste imeli več moči, da bi se ukvarjali z nekom, ki je za vas preveč zahteven in naporen. Ta teden boste imeli veliko boljših izzivov, ki bodo zahtevali večino vaše energije. V službi boste presenetili in dobili tudi ustrezen odziv. Na finančnem področju pa se boste odločili za velik korak naprej, ki vam bo prinesel dodaten zaslužek.

 

Tedenski erotični horoskop

Tokrat vam bo spolnost predstavljala užitek, za katerega se vam bo zdelo vredno potruditi in za katerega si boste vzeli dovolj časa. Tako samskim kot vezanim se bo v drugi polovici tedna ponudila priložnost za hiter seks, a ta ne bo izpolnil vseh pričakovanj. Vezani boste vajo hitro ponovili.

 


Mesečni horoskop

Možnosti bodo vedno manjše, vi pa boste zahtevali vedno več. Bodite realni in ne pričakujte preveč, da ne boste meseca zaključili z razočaranjem. Če se boste prevzeli, bi utegnili za to plačati veliko ceno. Zato se zavedajte svojih psihičnih in fizičnih zmožnosti in delujte v tem okviru. Še posebno konec meseca bo pokazal, če ste upoštevali svoje omejitve. Finance vas ne bodo presenečale ne v pozitivnem, ne v negativnem smislu.

 

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.
Značilnosti: prijazen, vdan, izviren, neodvisen, toleranten, nezanesljiv, odtujen, načelen, rad pomaga soljudem
Temperament: optimističen
Moto: vedeti
Vladar znaka: Uran in Saturn
Element: zrak
Dan v tednu: sobota
Kovina: aluminij, uran, svinec
Srečni kamni: akvamarin, granat, safir, citrin


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup