Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Vodnar

Vodnar

HOROSKOP VODNAR
(21.01. – 19.02.)

Današnji horoskop

Spontanost bo v tem trenutku za vas na prvem mestu. Z ničemer več se ne boste obremenjevali. Življenje boste sprejeli takšno, kot je. Z vso radostjo in žalostjo vred. Manj ko boste razmišljali o zaslužku in dobičku, bolj umirjen čas je pred vami. Raje delajte na tem, da se izkažete. Denar bo prišel kasneje.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski boste danes prišli na svoj račun, saj bo neka oseba končno opazila tudi vaša prizadevanja. Tudi v okolju in družbi boste prejeli nekaj podpore, zato ste lahko prepričani, da ste na pravi poti. Če ste v razmerju, pa bo danes trpela vaša samozavest, saj se bosta s partnerjem že navsezgodaj sporekla.

 

Tedenski horoskop

Čeprav se boste trudili, da se vam delo ne bi nabiralo, pri tem ne boste tako uspešni, kot bi si želeli, zato vas čaka predvsem popravljanje lastnih napak iz preteklosti. To pa nikakor ne bo merilo za vašo uspešnost, saj se boste poslovno ves čas dokazovali. Zapomnite si: če lahko obvladate stres, lahko obvladate vse. Na čustvenem področju pa se boste znašli v stanju duševne paraliziranosti in boste zato nesposobni odločanja. Ne boste želeli videti, kaj se dogaja okoli vas in se zaman trudite, da bi stvari ostale takšne, kot so. Dobro bi bilo, da premagate ta strah in se soočite tudi z neprijetnimi stvarmi. Preučite celotno situacijo, lažje vam bo.

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani boste zelo nežni in pozorni, obenem pa zelo popustljivi in prilagodljivi ljubimci, radi boste ustregli tudi vsem partnerjevim željam. Medtem se boste samski še naprej igrali z neko osebo, ki ne razume, da ste tudi v spolnosti zelo egoistični!

 


Mesečni horoskop

Razen nekaj neodložljivih odločitev se ta mesec ne boste toliko ukvarjali s poslom in denarjem. Vaša pozornost bo usmerjena na zasebno področje zaradi spremembe v družinskem ali ožjem prijateljskem krogu. V glavnem ste bili v preteklosti dovolj učinkoviti in organizirani, da si boste to lahko privoščili. Pomembno vam bo, da ne razočarate ljudi, ki računajo na vas, in da ste zraven. Ravno občutek povezanosti in zaupanja bo tisto odločilno, kar vas bo napeljalo k razmišljanju o tem, kdo ste v resnici in kaj želite doseči v življenju.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.
Značilnosti: prijazen, vdan, izviren, neodvisen, toleranten, nezanesljiv, odtujen, načelen, rad pomaga soljudem
Temperament: optimističen
Moto: vedeti
Vladar znaka: Uran in Saturn
Element: zrak
Dan v tednu: sobota
Kovina: aluminij, uran, svinec
Srečni kamni: akvamarin, granat, safir, citrin


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
  • Mlado sonce › Sonce v meni, sonce v vseh nas, sonce vse okoli nas CENA: 25 €
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup