Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Vodnar

Vodnar

HOROSKOP VODNAR
(21.01. – 19.02.)

Današnji horoskop

Druženje vam bo izjemno koristilo, napolnili si boste baterije in sproščeni opravljali svoje obveznosti in naloge. Obkroženi boste s pozitivnimi in prijaznimi ljudmi, ki vam bodo v veliko podporo in pomoč ter vas bodo obenem spravljali v dobro voljo in veselo razpoloženje. Okolje bo tako predstavljalo vir navdiha in uspeli boste veliko narediti.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Vezani boste morda dobili občutek, da je vaše življenje prazno. Zavedati se morate, da se stvari spreminjajo, zato se ne trudite ohranjati stanja takšnega, kot je. Samski pripadniki tega znamenja pa boste že zjutraj zmedeni, saj vas bo presenetil nekdo, ki ga že dolgo niste videli. Od vas bo zahteval popolno pozornost in zbranost.

 

Tedenski horoskop

Razlog za vaše slabo razpoloženje se skriva na čustvenem področju, saj vam tu situacija v zadnjem času nikakor ni naklonjena. Pravzaprav se vam zdi, da se vse odvija ravno obratno od želenega. Ta teden vas bo spodbudil, da pobrskate globoko po vaši notranjosti in spoznate stare in preživete vzorce, ki vas vedno znova pripeljejo do istih težav. Prej ko se boste soočili sami s sabo in razumeli razlog vašemu delovanju, prej boste pripravljeni na novo življenje. S financami v teh dneh delajte preudarno, saj boste nagnjeni k naivnosti.

 

Tedenski erotični horoskop

V tem tednu se posvetite vašemu partnerju. Poskusita nove položaje, začinita stvari. Bodite pobudnik in vse se vam bo povrnilo. Vključite tudi vaša čustva, čeprav bi znalo biti to za partnerja strašljivo, vendar verjemite, da boste tako zagotovo uspešni. Samski se boste zapletli z neko osebo, vendar na spolnost še ne boste pripravljeni.

 


Mesečni horoskop

Pred vami je izredno zanimiv mesec. Na finančnem področju bo vse potekalo po načrtih, saj se bodo pokazali dolgo pričakovani rezultati neke naložbe. V službi ali na poslovnem področju se vam nedvomno obetajo prelomne spremembe. Morda se vam bo utrnila nova ideja, ki jo boste spretno realizirali ali pa boste popolnoma spremenili način dela.

 

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.
Značilnosti: prijazen, vdan, izviren, neodvisen, toleranten, nezanesljiv, odtujen, načelen, rad pomaga soljudem
Temperament: optimističen
Moto: vedeti
Vladar znaka: Uran in Saturn
Element: zrak
Dan v tednu: sobota
Kovina: aluminij, uran, svinec
Srečni kamni: akvamarin, granat, safir, citrin


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup