Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Vodnar

Vodnar

HOROSKOP VODNAR
(21.01. – 19.02.)

Današnji horoskop

Nedavni uspeh vas bo vodil do novih idej, kar bo na splošno izboljšalo vaše stanje. Danes boste še posebej odločni in samozavestni glede vaše prihodnosti. Vaši načrti se bodo dobro iztekli. Začutili boste tesnejšo povezanost z družino, saj bo nivo vaše intuicije visok, zato boste lahko zaznavali misli in občutke drugih. Vaša kariera je na dobri poti, prav tako razmerja.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski se sprašujete, kje je šlo narobe, da so se stvari končale na tako boleč način. Obžalujete svoja dejanja in si v mislih rišete druge možne vzorce. Ne mučite se in se raje družite s prijatelji, ki bodo poskrbeli za boljše razpoloženje. Vezani niste več prepričani v svojega partnerja, sumničavi ste postali z razlogom. Poizvedite več o tem, kaj se dogaja.

 

Tedenski horoskop

Le od vas je odvisno, kako boste preživeli prihajajoči teden. Malokdaj imate toliko vpliva na dogajanje, zato nikar ne zamudite priložnosti. Imeli boste veliko pozitivne energije, kar bo dodatno vplivalo na odlične pogoje za uspeh. Zapomnite si, da kolikor boste vložili, toliko boste tudi iztržili, zato se vam splača še posebej potruditi. V sredini tedna se boste lotili nekega pospravljanja. Najverjetneje bo šlo predvsem za odpravljanje motečih dejavnikov v vašem življenju, to pa so lahko preživeti čustveni vzorci, ki vam ne koristijo več. V službi se vam obeta precej naporen teden, saj boste morali pokazati vse svoje spretnosti.

 

Tedenski erotični horoskop

Poželenje vezanih bo tokrat hitro prebujeno in pozitiven erotični naboj vas bo zelo hitro pripeljal do vrhunca. Kadar si boste zaželeli seksa, stopite v akcijo brez oklevanja! Samski predstavniki tega znamenja pa prevzemite pobudo in naredite vse, da boste v posteljo zvabili »izbranca«.

 


Mesečni horoskop

Zamislili ste si drugače, kot se je na koncu vse skupaj izšlo, vendar nimate razloga za slabo voljo. Izkoristite situacijo takšno, kakršna je in poskušajte iz nje potegniti le najboljše. Tako ali tako pa boste imeli v prihajajočem mesecu veliko možnosti za popravke. Prva dva tedna v mesecu vam bosta nadvse naklonjena, saj se vam obeta uspeh na vseh področjih. Če v službi ne boste nazadnjaški in trmasti, vam ne bo hudega, čeprav prihajajo spremembe. Z malo volje boste v njih hitro našli marsikaj dobrega zase, morda da se razbremenite ali pa da se povzpnete na karierni lestvici. V družbi pa boste še posebej v sredini meseca zelo občutljivi in prepirljivi. Zapletli se boste v nek prepir, nato pa stisnili rep med noge. Raje se pogovorite in stvari pridite do dna.

 

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.
Značilnosti: prijazen, vdan, izviren, neodvisen, toleranten, nezanesljiv, odtujen, načelen, rad pomaga soljudem
Temperament: optimističen
Moto: vedeti
Vladar znaka: Uran in Saturn
Element: zrak
Dan v tednu: sobota
Kovina: aluminij, uran, svinec
Srečni kamni: akvamarin, granat, safir, citrin


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup