Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

V današnjem večeru lahko pričakujete ogromno druženja. Najverjetneje se boste srečali s prijatelji, ki jih že dolgo niste videli. Počutili se boste odlično, želeli boste nadoknaditi vse za nazaj. Dialog in komunikacija vam ne bosta tuja. V dopoldnevu boste prisluhnili osebi, ki vam je blizu. Ponudili ji boste svojo pomoč. Zdravje: ne pozabite na počitek!

 

Tedenski horoskop

Popolnoma se boste vdali v usodo. Rekli si boste, kar bo pa bo. Stvari ne bodo potekale po načrtih, a sami kaj veliko ne boste mogli narediti. Najprej boste morali o vsem skupaj razmisliti, šele nato boste lahko ukrepali. Časa imate dovolj, vzemite si ga. Pometite tudi z vso navlako, ki se vam je nabrala v vašem življenju. Zazrite se vase in ugotovite, česa ne potrebujete več.

 

Tedenski erotični horoskop

Če bo vse potekalo po vaših načrtih, se boste predali brez zadržkov. Vaša spolna domišljija bo velika in vaše fantazije bodo nenavadne. To seveda ne pomeni, da boste perverzni. Ob določenih okoliščinah se boste prepustili in pozabili na vse zavore. Za vas ovir enostavno ne bo, a le če bo vse, kot si boste zamislili.

 

Mesečni horoskop

V tem mesecu bo še bolj kot običajno pomembno, da sledite spremembam in se jim ne upirate, saj bi bili zaradi takega pristopa lahko za marsikaj prikrajšani. Četudi se še posebej v prvi polovici meseca ne boste strinjali z novostmi, ki jih bodo želeli vpeljati vaši sodelavci, se boste v sredini meseca že popolnoma poistovetili z njimi. Kdaj pa kdaj morate pustiti svoje konservativne nazore ob strani in se prepustiti novostim, ki neutrudno prihajajo. Z nadrejenimi se boste v tem mesecu sporazumevali mnogo bolje kot do sedaj, saj boste našli pravi pristop v komuniciranju z njimi. V prazničnih dneh boste samske tehtnice skoraj zagotovo prišli na svoj račun, če se le ne boste držali ob strani. Poskrbite, da vas nasprotni spol opazi in pozabite na sramežljivost. Morda se vam izpolni skrita želja.

 

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 13:30 do 14:30 – (Golica TV)

URNIK VSEH ODDAJ›