Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Ne razlagajte o svojih poslovnih namerah in načrtih. Lahko bi vas ocenili na napačen način ali pa bi vaše izjave uporabili v svojo korist. Pri poslovnih srečanjih ohranite prisebnost duha. Ne zidajte gradov v oblakih. Ne glede na vaš optimizem želite stvari, ki so še nekoliko daleč. Sprostite se.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Dan bo prinesel izbruh potlačene napetosti, a v kolikor je vajina zveza čvrsta, ta ne bo prinesel toka nezaželenih dogodkov. Po izbruhu lahko pričakujete izboljšanje v odnosu, saj sta kljub vsemu v pozitivnem obdobju, v katerem se bosta dobro razumela. Drug drugega bosta spodbujala k poslovnemu uspehu in se skupaj veselila doseženega.

 

Tedenski horoskop

Vaš zanos vam bo pomagal priti do novih virov za prihodke. Verjetno boste morali delati še bolj trdo, da boste pridobili spoštovanje, a boste navdušeni. Če se le da, naredite kakšno naduro. Dobili boste tudi idejo, da bi za nekaj dni odpotovali. To ne bo slaba ideja, saj bi vam nekaj počitka ob vsem tem delu prišlo prav. A pazite, da boste najprej dokončali vse zadane obveznosti.

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani boste imeli bolj šibek spolni nagon. V tem tednu boste bolj kot seks ljubili udobje in romantiko, zato nekih zelo vročih trenutkov in scen ne pričakujte. Samski pa boste imeli v drugi polovici tedna,več sreče. Le pogumno!

 

Mesečni horoskop

Pred vami je izredno zanimiv mesec. Sveže zaljubljeni kar ne boste mogli odtrgati pogleda z vaše simpatije, vezani pa boste v objemu vašega partnerja občutili mnogo večjo varnost kot v preteklih mesecih. Še posebej, če vam v zadnjem času na čustvenem področju ne gre vse tako kot ste si zamislili, je pred vami mesec pozitivnih sprememb. Samski utegnete prav zdaj spoznati osebo, s katero si lahko obetate resno zvezo. Tudi na finančnem področju bo vse potekalo po načrtih, saj se bodo pokazali dolgo pričakovani rezultati neke naložbe. V službi ali na poslovnem področju se vam nedvomno obetajo prelomne spremembe. Morda se vam bo utrnila nova ideja, ki jo boste spretno realizirali ali pa boste popolnoma spremenili način dela.

 

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 17:55 do 19:55 – Vedeževalka Špela (Golica TV)

URNIK VSEH ODDAJ›