Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Danes bo vaša glava polna čudovitih zamisli. Škoda bi bilo, če ne bi vsaj katere poskusili uresničiti. Ker boste imeli odlično intuicijo, se boste danes lažje zbližali z ljudmi. Lahko se boste poistovetili z njihovimi težavami, zaradi česar boste zelo zaželen sogovornik. Ko boste utegnili, se prepustite samo svojim mislim.

 

Današnji ljubezenski horoskop

V ljubezni boste že danes čutili, kako so v vaše življenje posijali novi sončni žarki, ki vam bodo naklonjeni tudi v naslednjih dneh. Pred vami je otoplitev. Tisti, ki ste v odnosu, boste čutili, kako se vaše razmerje krepi. Ponovno boste dobili upanje, da ste lahko zares srečni. Tudi samski boste kmalu spoznali, da si želite zbližanja z osebo, ki je že v vašem življenju. Bravo!

 

Mesečni horoskop

Ta mesec vas bodo preganjale nedokončane obveznosti. Zdelo se vam bo, da vas vsi morijo. Povejte jim, da je to popolnoma vaša stvar. Na čustvenem področju boste nagnjeni k temu, da boste ponavljali ene in iste napake. Ne bodite vendar tako zelo naivni in definirajte že enkrat, kaj si želite in temu tudi sledite. V preteklosti ste doživeli že kar nekaj lekcij, vendar se zdi, kot da niso zalegle. Vaši prijatelji so se namreč že rahlo naveličali, da objokujete vašo usodo, hkrati pa si vsakič sami nakopljete težave. Ni obtoževanja vredno, če človek enkrat zaupa napačnemu človeku, če pa se mu to neprestano ponavlja, je čas, da se zazre vase in začne v sebi iskati dejavnike, ki vedno znova pripeljejo do tega. Torej, začnite sprejemati odgovornosti in svoj del krivde.

 

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi