Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Vaše počutje se bo sedaj končno začelo izboljševati. Mikale vas bodo prepovedane zadeve, pri poslu in na ljubezenskem področju pa boste mnogo bolj spontani. Prihaja ugodnejše obdobje za vas. Velika verjetnost je, da boste izbirali med sedanjo in novo službo. V tem letu boste gradili na vaši karieri.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Ljubezensko življenje vezanih res ne poteka po pričakovanjih, a zavedati se morate, da brez dejanj tudi sprememb na bolje ne bo. Stvari že dalj časa niso takšne, kot bi morale biti. Tudi samske bo vsaka malenkost lahko razjezila. Ne kopičite negativne energije, ampak se raje usmerite v svetlo prihodnost.

 

Tedenski horoskop

Samski boste zahvaljujoč novemu, prijetnemu dogajanju v vašem zasebnem življenju izžarevali pozitivno energijo. Določena oseba bo pritegnila vašo čustveno pozornost. Vezani pa boste neustavljivo hrepeneli po uresničitvi vaših ljubezenskih želja. Ste oseba, ki hrepeni po varnosti, pozornosti in nežnosti. Ne premlevajte v sebi, zaupajte se partnerju. Pred vami je tudi pomembna odločitev, ki je ne smete odložiti. Čeprav vas je strah neuspeha, morate to enostavno narediti. Časa je bilo dovolj in napočil je čas odločnosti in dejanj. Ko pa bo to za vami, si le vzemite odmor in malce pozabite na vse skrbi, ki ste jih imeli v zadnjem času. Zaslužite si.

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani si boste v tem tednu zaželeli bolj umirjene različice seksa, brez velikih scenarijev, zmede in akrobacij v postelji. Partner vam bo ustregel, a morda se mu bo vse skupaj zdelo preveč monotono. Samski boste pripravljene malce eksperimentirati, a se boste kljub temu držali rutine.

 


Mesečni horoskop

Kljub pestremu dogajanju vas bo večino meseca spremljal občutek, da nekaj manjka. Če bi se želeli poglobiti v to, bi morali imeti veliko več časa, koristil pa bi vam tudi umik v samoto brez ljudi, telefona in računalnika. No, če vam bo ta mesec to uspelo, ste vsekakor pretentali svoj horoskop. Vaš telefon bo nenehno zvonil in obkroženi boste z ljudmi, ki računajo na vas, zato vam srce ne bo dalo, da bi jih pustili na cedilu. Kanček notranjega nemira bo sicer ostal in vas spremil še v naslednji mesec, ostalo pa bo tudi zadovoljstvo in hvaležnost vseh, ki računajo na vas.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
  • Mlado sonce › Sonce v meni, sonce v vseh nas, sonce vse okoli nas CENA: 25 €
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup