Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Če se vam zdi, da je neka oseba prekoračila meje, ji lahko brez zavor to tudi poveste. Vso pravico imate, da se postavite zase, saj življenje od vas to tudi zahteva. Če boste storili tako, bodo ljudje na vas gledali s spoštovanjem. Poskrbite pa, da jim ga boste tudi vračali. Naredite več za svoje zdravje.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Samski lahko danes pričakujete premike na čustvenem področju. Odnos, ki se je začel kot zabava in neobvezna avantura, se bo zdaj lahko obrnil v nepričakovano smer. Vezani pa boste proti večeru ugotovili, da prepiri niso bili vredni resnega razmisleka. S partnerjem se bosta pobotala med rjuhami.

 

Tedenski horoskop

Kar čutili boste, da se vam obetajo večje spremembe, tako v zasebnosti kot na službenem področju. Pripravite se nanje, saj utegnejo biti nekatere od njih prelomne za vaše življenje, a naj vas ne bo strah. Četudi se boste določenih dogodkov ustrašili, se morate zavedati, da so spremembe dobre za vas. Po tej preizkušnji boste še bolj močni in pripravljeni na nove izzive, ki že vstopajo v vaše življenje. V sredini tedna se boste povečini posvečali poslu, ki bo od vas zahteval vso pozornost, v soboto in nedeljo pa si le privoščite težko zasluženi počitek. Ravnovesje med vašim telesom in duhom je namreč popolnoma porušeno, kar lahko ogrozi zdravstveno področje. Pazite tudi na prehrano.

 

Tedenski erotični horoskop

S svojim razmerjem boste v tem tednu zadovoljni, le pri spolnosti se vam bo zdelo, da vse postaja rutina, zato premislite o tem, kako bi spolno življenje lahko popestrili. Začinite svoje seksualno življenje z raznimi pripomočki. Petek bo najboljši dan za ljubezen in seks. Čutili boste, da se končno lahko noro predate partnerju. Samski se boste lahko v petek zapletli v krajšo romanco.

 

Mesečni horoskop

Končno je pred vami mesec, v katerem boste malenkost lažje dihali. To ne pomeni, da ne boste imeli dovolj dela in obveznosti, vendar jih boste z lahkoto reševali oziroma uspešno zaključevali. Morda je to mesec, ko boste želi sadove dosedanjega truda. Poleg tega pa bo vašo dobro voljo sprožilo nekaj pozitivnega, kar se vam bo zgodilo na zasebnem ali čustvenem področju. Lahko da se boste na novo zaljubili ali pa boste razrešili nekaj, kar vas je obremenjevalo že dolgo časa. V vsakem primeru bo to dober razlog, da se vam bo na trenutke zdelo, da lebdite v zraku. V sredini meseca boste v sebi čutili globok notranji mir, ki ga boste izkoristili predvsem za intelektualno delo. Če se vam obeta izobraževanje ali dokončanje študijskih obveznosti, bo to več kot primeren čas, da se lotite dela.

 

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Izpostavljene metode

Kristali (kristaloterapija), Astrologija, Jasnovidnost, Pranoterapija, Tarot

Izberite med ostalimi metodami:
Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›