Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Odnosi se bodo zaostrili. Nek pristop se vam bo zdel tvegan in malce nor, ta oseba pa vam bo zamerila pretirano strahopetnost. Poskušajte se pogovoriti z njo in zberite dovolj moči, da ji boste določene stvari povedali kar v obraz. Brez skrbi, vedli se boste zelo premišljeno in modro.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Vezani boste imeli zelo močan spolni nagon. Uživali boste v vodenju igre in v seksu, ki bo za partnerjev okus morda pregrob. Pri samskih bo videti, kot da ne poznate predigre in nežnosti. Nikar tako na hitro! Še pred soboto boste lahko doživeli prav vročo noč med rjuhami.

 

Tedenski horoskop

Pred vami je razburljiv teden, poln dogajanja. Le od vas pa bo odvisno, ali bo vse, kar se bo zgodilo, pozitivno ali negativno, saj imate sposobnost, da s svojo energijo že vnaprej usmerjate potek dogodkov. Če boste pozitivni, boste k sebi pritegnili tudi takšne osebe in situacije, v nasprotnem primeru pa se bo zdelo, da vam gre vse narobe. Četudi bo tako, se skušajte čim hitreje izmotati iz nastale situacije in začnite znova. V sredini tedna se zna zgoditi, da bo zaradi obilice skrbi padla vaša odpornost, kar se bo lahko pokazalo v obliki prehlada ali alergije. Posvetite svojemu zdravju več pozornosti kot običajno, najbolj pa ga boste utrdili z gibanjem na svežem zraku. Dnevi bodo več kot primerni za razne aktivnosti v naravi, zato se le podvizajte.

 

Tedenski erotični horoskop

Prekipevajoča energija in strast vezanih, pa tudi želja po tem, da bi v spolno življenje vnesli nekatere novosti, bodo presenetile vašega partnerja, a bo nad spremembo navdušen. Če ste samski, pa si privoščite vsaj kakšno erotično literaturo, drugače pa bo na tem področju še vedno vse preveč mirno.

 


Mesečni horoskop

Delo v službi vam bo šlo odlično od rok v prvih dveh tednih meseca, medtem ko se v drugi polovici nakazujejo neke spremembe, nad katerimi se ne boste kaj prida navduševali. Ostanite v koraku s časom, saj vas nekateri sodelavci ali tekmeci utegnejo prehiteti z naprednejšimi idejami. Pri denarju bodite previdni.

 

Tehtnice ljubijo prefinjenost, eleganco in estetiko. Podarite jim lahko estetsko izdelano umetnino. Ker pa se rade izobražujejo, bodo vesele tudi na primer članarine za tečaj ali karte za predavanje. Seveda pa jih lahko kadarkoli odpeljete na izobraževalne delavnice.

Srečni kristal za tehtnico
lapis lazuli ›

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup