Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Danes boste rabili podporo tistih, ki so vam blizu. Poiščite jo pri prijateljih, družini in ljubljeni osebi, nikar se ne trudite zavrniti ponujene roke pomoči samo zato, da bi sebi in drugim pokazali, da vse lahko postorite sami. Obnovite pretrgane vezi in na novo zgradite porušene mostove ter si na ta način zagotovite izhod iz obstoječih težav.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Danes boste precej nemirni in negotovi. Odnosi z vašimi najbližjimi ne bodo ravno dobri in to vas bo spravilo v slabo voljo. Videli boste, da se včasih res ne da nič narediti, ker nekateri enostavno ne razumejo, da ni vse v tem, kaj bodo rekli drugi. A ne skrbite, zvečer boste že veliko boljše volje in občutili boste tudi novo zadovoljstvo.

 

Tedenski horoskop

Če bo vse potekalo po vaših načrtih, se boste predali brez zadržkov. Vaša spolna domišljija bo velika in vaše fantazije bodo nenavadne. To seveda ne pomeni, da boste perverzni. Ob določenih okoliščinah se boste prepustili in pozabili na vse zavore. Za vas ovir enostavno ne bo, a le če bo vse, kot si boste zamislili.

 

Tedenski erotični horoskop

Začutili boste negotovost, ko se boste morali prilagajati velikim spremembam in premikom, ki vam jih bo prinesel ta teden. Upirali se boste spremembam, a žal se jim ne boste mogli izogniti. Kljub temu pa lahko pričakujete, da bo vaše življenje živahnejše, morda celo preveč. Zna se zgoditi, da boste komaj sledili vsemu, kar se bo dogajalo z vami in okoli vas.

 

Mesečni horoskop

V prvi polovici meseca boste veliko pozornosti namenili svojemu zasebnemu življenju. Poglabljali se boste vase ali pa iskali najboljši možen način, da nekaj dosežete. Kljub vašim pripravam pa bo dejanska situacija izbrala svojo pot in vas več kot le enkrat presenetila že pred sredino meseca. V tem obdobju se s poslovnim področjem ne boste kaj prida ukvarjali, saj bo delo teklo utečeno, deloma celo rutinsko. Se boste pa zato službi bolj posvečali proti koncu meseca, ko boste osebne zadeve postavili na stranski tir. V tem času si boste močno zaželeli napredovanja in tudi večjega dotoka financ, saj se vam bo zdelo, da vašega truda ne cenijo dovolj.

 

Tehtnice ljubijo prefinjenost, eleganco in estetiko. Podarite jim lahko estetsko izdelano umetnino. Ker pa se rade izobražujejo, bodo vesele tudi na primer članarine za tečaj ali karte za predavanje. Seveda pa jih lahko kadarkoli odpeljete na izobraževalne delavnice.

Srečni kristal za tehtnico
lapis lazuli ›

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 10:35 do 11:35 – Vedeževalka Špela (Planet TV)

URNIK VSEH ODDAJ›