Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Danes se posvetite svojemu domu in nekaj vložite vanj. Če načrtujete prenovo stanovanja ali hiše, boste zapravili več od načrtovanega oziroma več, kot sploh imate. A ne oklevajte in si denar izposodite od družine ali prijateljev, saj se vam bo takšna investicija izplačala. Izpolnite dano obljubo.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Morda boste vezani danes uvideli, da se partner do vas vede nekoliko drugače, bolj hladno, morda bo tudi občasno kazal določene znake ljubosumja. Poskušajte ga razumeti in prepričati v nasprotno. Zvezde vas bodo polepšale in pomladile, kar bo verjetno povečalo partnerjevo negotovost in nezaupanje.

 

Tedenski horoskop

V službi pa vaša ambicioznost ne bo poznala meja. Osredotočili se boste na pomembne delovne naloge ali pa celo na menjavo službe. Bolj lahkotno vzdušje bo zavladalo proti koncu tedna. Precej manj boste obremenjeni zaradi službe, bolj pa se boste posvečali prijetnim stvarem in izredno boste družabni. Na splošno pa boste ves teden v središču pozornosti.

 

Tedenski erotični horoskop

Po dolgem času se boste sposobni v celoti prepustiti dotikom partnerja. V vsem, kar se bo dogajalo v spalnici, boste neizmerno uživali. Ne imejte slabe vesti, saj je ljubljenje nekaj čudovitega, poleg tega pa poglablja vez med zaljubljencema. Samski pa nikar ne mislite, da nikogar ne privlačite.

 

Mesečni horoskop

V tem mesecu se vam obetajo težave na ljubezenskem področju. Vi ali vaš partner bosta spremenljiva in neodločna, kar lahko povzroči kar nekaj škode v partnerstvu. Poleg tega bo v vaši zvezi prevladovalo pomanjkanje obzirnosti in prilagodljivosti. Lahko da se celo odločite za prekinitev ljubezenskega razmerja. Sicer čas za to ni najbolj primeren, vendar če se boste odločili tako, storite, kar mislite, da je prav. Samski ne pozabite na svoje prijatelje, predvsem pa družinske člane, ki bodo že komaj čakali na vaš obisk. Nikar se ne zapirajte med štiri stene, četudi vas bo mikalo. Prelepo se boste imeli v družbi, da bi naredili kaj takega. Uživajte v prostem času! V službi bo dogajanje precej bolj umirjeno, saj bo stremelo k točno določenemu cilju. Dajte vse od sebe, saj se vam obeta vzpon.

 

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi