Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Vaše zamisli bodo predstavljale in vsebovale veliko tveganja, zato ne pričakujte poslovne in praktične podpore. Dodatno se zaposlite pri reševanju poslovnih težav, a ne za ceno prekinitve skupnih dogovorov. Poslovni partnerji ne bodo imeli dovolj dokazov za resnejše obtožbe, zato bodite mirni in sproščeni.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Občutili boste potrebo, da morate spregovoriti o svojih najglobljih čustvih, svoji preteklosti in drugih osebnih temah. To bo vsekakor poglobilo bližino in zaupanje v vašem razmerju. Znali boste tudi poslušati in nemalokrat se bo zgodilo, da boste tudi v drugih prebudili občutek zaupanja in varnega zavetja.

 

Kosmika priporoča za vas:

Obesek Turmalin

Odženite negativne energije!

Tedenski horoskop

V tem tednu lahko pričakujete kar nekaj sprememb. Nad nekaterimi ne boste najbolj navdušeni, večina pa bo takšnih, na katere ste dolgo čakali. Naj vas ne prevzame prehitro občutek po izpolnitvi sanj, saj je pot do tja še dolga. Na vsakem ovinku namreč preži nevarnost, ki vas bo morda speljala iz začrtane poti. Vendar pa je tudi to le del življenja, zato iz vsake stvari, situacije ali človeka poskušajte potegniti le najboljše. Potreba po spremembah na ljubezenskem področju bo še posebej v sredini tedna nadvse izrazita, vendar pa kar ne boste vedeli, kaj storiti, da bi jih sprožili. Prav hitro boste spoznali, da to pravzaprav ni v dosegu vaših rok. Vse se bo odvijalo samo od sebe, ne da bi morali za to kaj posebnega storiti. Ne pozabite na finance.

 

Tedenski erotični horoskop

Vi ste zelo ženstveni in bolj uživate v samem seksu kot pa pri igri zapeljevanja. Odbijajo vas neurejeni in agresivni moški. Pri seksu znate narediti predstavo. Pred partnerjem se boste pojavili v izzivalnem spodnjem perilu in čakali na njegovo reakcijo. Zapeljujete s počasnim slačenjem in izzivalnimi gibi telesa. Moške pripadnike ravno tako privlačijo prefinjene ženske.

 

Mesečni horoskop

V tem mesecu boste morali večkrat popustiti kot običajno, če boste želeli doseči določene spremembe. To vas bo že v prvi polovici pošteno spravljalo ob pamet, saj se vam bo zdelo, da nihče ne posluša, kaj šele upošteva vaših želja. Glejte raje na vse skupaj dolgoročno, saj si boste s kompromisi odprli marsikatera vrata. Šele ko boste enkrat na primerni poziciji, boste vaše potrebe in želje lahko javno razglašali. Sredina meseca bo burna predvsem na zasebnem področju, saj se vam obetajo neke spremembe, ki pa se ne bodo nujno zgodile ravno v ljubezni. Lahko da se bodo nanašale na družinsko ali prijateljsko področje. Situacija se bo hitro pomirila in sprejeli boste dejstva. Proti koncu meseca vam bodo nekje ponudili nek izziv, ki vam bo vzel ogromno časa.

 

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Izpostavljene metode

Kristali (kristaloterapija), Astrologija, Jasnovidnost, Pranoterapija, Tarot

Izberite med ostalimi metodami:
Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Monika (Golica TV)

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›