Imate vpraŇ°anje? Klińćite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. ‚Äď 23.10.)

DanaŇ°nji horoskop

Danes boste morali umiriti neko situacijo, ob tem pa si boste tudi na novo postavili meje. Medtem ko boste reŇ°evali tuje teŇĺave, bodo vaŇ°e postavljeni na stranski tir. Mikal vas bo veńćji nakup in kljub temu, da vam finanńćno stanje ne dopuŇ°ńća nove naloŇĺbe, se boste zanjo odlońćili. Danes vas bodo ogroŇĺale boleńćine v kriŇĺu. Izogibajte se vetru in prepihu.

 


DanaŇ°nji ljubezenski horoskop

Vezani poskusite danes posluŇ°ati svoj notranji glas in upoŇ°tevajte svoje srce, predvsem pa pazite, da ne boste storili kakŇ°ne napańćne poteze. Samski pa boste dolońćenim ljudem konńćno postavili meje. S tem se boste osvobodili bremen, vdihnili boste zrak svobode. Nekdo bo ońćaran nad vaŇ°imi pogumnimi dejanji.

 

Tedenski horoskop

Ta teden se boste osredotońćili na finance, kjer stanje ne bo ravno bleŇ°ńćeńće, vendar pa tudi kritińćno ne. RazmiŇ°ljajte o dodatnem zasluŇĺku. Vse, kar potrebujete, je dober nasvet, zato se pogovorite z osebo, ki se na to podrońćje spozna in ji zaupate. Stanje se bo v kratkem ńćasu izboljŇ°alo. V sredini tedna se ne boste mogli izogniti razmiŇ°ljanju o svoji karieri. Odlońćali se boste, kam se usmeriti. Svet je velik in ponuja vam ogromno priloŇĺnosti. Ne zamudite jih samo zato, ker ne verjamete vase. Samozavest je kljuńćna na poti do uspeha.

 

Tedenski erotińćni horoskop

V tem tednu se boste posveńćali predvsem ńćustveni plati vajinega razmerja. Spolnost vas ne bo pretirano zanimala, saj boste spoznali, da morata s partnerjem reŇ°iti nereŇ°ena vpraŇ°anja, najbolje s pogovorom. Partner nad tem najbrŇĺ ne bo preveńć navduŇ°en, vaŇ°a vztrajnost pa bo tista, ki bo tokrat prevladala.

 


Meseńćni horoskop

To bo ńćudovit mesec za vas. ńĆeprav je za vami precej teŇĺko obdobje, se boste v prihajajońćem mesecu konńćno sprostili. Svoje misli in ńćustva boste uredili do te mere, da boste na svet gledali z veliko mero optimizma in komaj ńćakali na vse, kar vam Ňĺivljenje prinaŇ°a. ńĆe vas preganjajo nedokonńćane Ň°tudijske obveznosti boste v tem ńćasu trdno prijeli za delo in morda Ň°e pred poletjem vse uspeŇ°no opravili.

 

Tehtnica v vsem iŇ°ńće harmonijo in uravnoteŇĺenost. Predana je nańćelu poŇ°tenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. ńĆe je sluńćajno prińća kakŇ°nemu sporu, ji je obińćajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega Ň°arma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uŇĺiva, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrŇĺi dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodlońćnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Znańćilnosti: diplomatska, uglajena, romantińćna, miroljubna, sproŇ°ńćena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodlońćna
Temperament: optimistińćen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Sreńćni kamni: safir, Ňĺad, krizolit, opal, korala, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojńćka Rak Lev Devica Tehtnica ҆korpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Poklińćite nas

Potrebujete nasvet? Poklińćite nas.
Prvi nasvet je brezplańćen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejŇ°ih minut in
rezervacijo svetovalca klińćite na:

01 589 66 10

ali poklińćite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROńĆITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naŇ°e oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup