Hvala, ker nas berete.

Všečkajte tudi našo facebook stran.

Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Danes boste očarani nad filmi, glasbo in videi. Odkrili boste nov interes, in sicer vas bo začela zanimati video produkcija ali pa zvočni inženiring. Odločili se boste prebrati nekaj stvari o tem področju. Ko boste prepričani, da bi se radi učili o tem, tudi začnite, saj boste neznansko uživali.

 

Današnji ljubezenski horoskop

V tem času boste zelo zaposleni, želeli boste priti v stik z ostalimi. Obetajo se vam številni telefonski klici, spletna sporočila, srečanja, opravki in razprave, kar vas bo spravilo v stik z drugimi. Kdo ve, vsi ti socialni stiki vas bodo lahko pripeljali do neke osebe, v katero ste že nekaj časa zaljubljeni.

 

Tedenski horoskop

Preteklosti ne morete spremeniti, tega se dobro zavedate, a kljub temu kar pozabljate na to. Ne razmišljajte o napakah, ki ste jih storili, ampak raje poskrbite, da jih v sedanjosti ne ponavljate. V sredini tedna se vam obetajo prve spremembe na poslovnem področju, ki vam bodo popolnoma odveč, četudi vam bodo vsi razlagali o njihovih prednostih. Prej ali slej jih boste spoznali tudi vi, čeprav pravega navdušenja do njih ta teden še ne boste začutili. Našli boste veliko podrobnosti, ki vas bodo skrbele.

 

Tedenski erotični horoskop

Prekipevajoča energija in strast vezanih, pa tudi želja po tem, da bi v spolno življenje vnesli nekatere novosti, bodo presenetile vašega partnerja, a bo nad spremembo navdušen. Če ste samski, pa si privoščite vsaj kakšno erotično literaturo, drugače pa bo na tem področju še vedno vse preveč mirno.

 

Mesečni horoskop

Vaše razpoloženje bo v tem mesecu precej nihalo, česar niste vajeni. Na splošno bo vaše počutje sicer dobro, le vmesna obdobja melanholije vas bodo malenkost iztirila. Pestro dogajanje vas čaka predvsem na službenem področju. Tu boste še posebej v prvi polovici meseca močno želeli novosti in izboljšave, na primer višjo plačo, napredovanje, drugo službo. Z lahkoto boste dosegli pozornost in ustvarili visoka pričakovanja. Lahko pa se vam zaplete, ko jih bo potrebno upravičiti. V komunikaciji boste namreč ta mesec dobri, če ne kar izjemni, v organizaciji pa ne boste tako zelo blesteli. Marsikaj vam bo lahko šlo narobe.

 

Tehtnice ljubijo prefinjenost, eleganco in estetiko. Podarite jim lahko estetsko izdelano umetnino. Ker pa se rade izobražujejo, bodo vesele tudi na primer članarine za tečaj ali karte za predavanje. Seveda pa jih lahko kadarkoli odpeljete na izobraževalne delavnice.

Srečni kristal za tehtnico
lapis lazuli ›

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 10:35 do 11:35 – Vedeževalka Špela (Planet TV)

URNIK VSEH ODDAJ›

popup