Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Ljubezen vam nikakor ne da miru. Metuljčki bodo tudi danes prisotni v trebuhu cel dan, vi pa še kar ne boste vedeli, kako bi se približali ljubljeni osebi. Vezani boste utrdili odnos s partnerjem, v katerem je v zadnjem času prišlo do kar nekaj trenj. Priznajte svoj del krivde.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Tisti, ki niste v razmerju, ne skrivajte več želje po novi ljubezni. Odločite se in naredite korak naprej brez predsodkov. Vezani pa boste danes veliko razmišljali o tem, kako je vaše življenje postalo ena sama idila, a ste se vseeno začeli dolgočasiti v njem. Če si želite popestritve, si s partnerjem nocoj privoščita masažo, lahko tudi erotično.

 

Kosmika priporoča za vas:

Obesek Turmalin

Odženite negativne energije!

Tedenski horoskop

Vse preveč razmišljate o ljubezenskem življenju. Sprostite se in dovolite, da življenje samo poskrbi za razvoj dogodkov. Le v tem primeru se bo zgodilo tisto, kar se mora. Če boste na vsak način silili naprej s svojimi željami, obstaja velika verjetnost, da boste na koncu le razočarani. Naučite se živeti s tokom in sprejmite tisto, kar se vam ponudi na poti. Velikokrat niti ne opazite vseh dobrih priložnosti, ker ste preveč zaverovani v svoj prav. To velja za vsa področja, tudi za poslovnega. Tu boste v drugi polovici tedna doživeli pravo katarzo. Spoznali boste, česa si želite. Vztrajno sledite zastavljenim ciljem, saj vas bo ravno ta disciplina popeljala do uspeha in sprememb na finančnem področju.

 

Tedenski erotični horoskop

Za vašim urejenim videzom se bo skrivala nepotešena žival, ki bo vedno pripravljena prevzeti seksualno pobudo. Svoj seksualni nagon boste poskušali zadovoljiti kjerkoli, kadarkoli in s komerkoli. Za vas bodo moški predvsem seksualni objekt. Ne načrtujete zaljubljenosti, temveč se celo zelo trudite, da do česa takšnega ne bi prišlo.

 

Mesečni horoskop

V tem mesecu boste imeli občudovanja vreden zanos. Še sami velikokrat ne boste vedeli, od kod vam vsa energija. Toda bolj ko se bo bližal konec meseca, bolj boste čutili posledice od prekomernega izčrpavanja. Takrat bi bilo zelo priporočljivo, da bi šli v naravo. Odpravite se v počitniško hišico in preživite konec tedna s partnerjem, prijatelji ali sami. To bo še najbolj zaleglo. Večkrat si za sprostitev privoščite večerjo, saj ste gurman, ki se ob dobri hrani najbolj sprosti. Pred nečem si boste zatiskali oči in tudi to vam bo pobralo veliko energije, saj bo prisotno prepričevanje samega sebe. Za vas bi bilo najbolje, da bi se čim prej soočili z dejstvi, odpustite in pojdite dalje. V nasprotnem primeru vas bo razjedala želja po maščevanju.

 

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Izpostavljene metode

Kristali (kristaloterapija), Astrologija, Jasnovidnost, Pranoterapija, Tarot

Izberite med ostalimi metodami:
Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 09:55 do 10:55 – (Planet TV)

URNIK VSEH ODDAJ›