Hvala, ker nas berete.

Všečkajte tudi našo facebook stran.

Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Obetajo se vam prijetnejši časi. Ponovno boste zažareli v vsej svoji lepoti, kar bodo opazili tudi drugi ljudje. Za hrbtom boste začutili kar nekaj zavidljivih pogledov, kar pa vam bo še posebej godilo. Dolgo časa ste čakali na ta trenutek, zato ga izkoristite, kolikor boste le lahko.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Zjutraj vam bo dal partner določene razloge za sumničavost. Podvomili boste v njegovo zvestobo, a se bodo tekom dneva stvari razjasnile. Večer bo zadovoljiv. Samski se boste po mirno preživetem dnevu zvečer uprli neki osebi, ki vas že dalj časa nadleguje. Vztrajajte pri svojem, pa čeprav boste imeli občutek, da vas nihče ne razume.

 

Tedenski horoskop

V začetku tedna boste precej nejevoljni zaradi financ, ki nikakor ne bodo rasle, kot ste načrtovali. Tuhtali in ocenjevali boste stanje, vendar bo vse zaman. Bodite potrpežljivi in počakajte, da bo prišel bolj primeren čas, medtem pa svoje misli preusmerite drugam. Na ljubezenskem področju boste lahko doživeli razočaranje, saj boste od partnerja zahtevali preveč. Pustite mu, da ljubezen izkazuje na svoboden način. Tako bosta oba srečnejša. V službi boste uspešni in nasploh zadovoljni s svojim delovnim mestom. Čeprav vam bo šlo ta teden skoraj vse kot po maslu, pa se bo pojavilo nekaj, kar bo od vas zahtevalo precej poguma in potrpežljivosti. Cilj boste dosegli le, če boste pokazali določeno mero čustvene zrelosti. Ne pozabite na vse, kar ste se naučili do sedaj.

 

Tedenski erotični horoskop

Samski boste na erotičnem področju zagotovo brez meja, zato boste doživeli vse mogoče. Tudi vezanih ne bo strah poskusiti nečesa novega. Eksperimentiranje s pripomočki bo za vas tako fizično kot miselno zadovoljivo, zato si s partnerjem lahko obetata zanimiv teden.

 

Mesečni horoskop

Ta mesec vam dobro kaže na poslovnem in finančnem področju. V službi bo dogajanje precej umirjeno, vse bo stremelo k točno določenemu cilju. Dajte vse od sebe, saj se vam obeta vzpon. Hladna logika bo vaš najboljši zaveznik, čustva pa vam bodo večinoma povzročala zaplete. Ne dajte se pregovoriti, da bi vas kdo na podlagi čustev speljal v kaj, kar bo že na prvi pogled katastrofa.

 

Tehtnice ljubijo prefinjenost, eleganco in estetiko. Podarite jim lahko estetsko izdelano umetnino. Ker pa se rade izobražujejo, bodo vesele tudi na primer članarine za tečaj ali karte za predavanje. Seveda pa jih lahko kadarkoli odpeljete na izobraževalne delavnice.

Srečni kristal za tehtnico
lapis lazuli ›

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

popup