Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Osrečite svojega partnerja z nečim nenavadnim. Pripravite mu presenečenje, odpeljite ga ven iz mestnega vrveža. Obema bi se prilegel pobeg v neznano. Poleg tega boste razneženi, kar bo vsemu dalo poseben pečat. V službi boste opravili vse potrebno, zato boste pomirjeni.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Samski boste uvideli, da ste na pragu vstopa v novo razmerje in prav današnji dan bo pri tem spoznanju ključnega pomena. Preteklost pustite za seboj. Vezanim bo današnji dan prinesel nekaj res obetavnih novic. Pozorni bodite le na partnerja in na njegova pričakovanja, morda od vas pričakuje več.

 

Tedenski horoskop

V tem tednu vam nasmeh z ustnic kar ne bo izginil. Večina stvari na ljubezenskem področju vas bo spravila v dobro voljo. Morda bosta s partnerjem končno našla skupni jezik in začela ustvarjati skupno prihodnost ali pa bo na vrata potrkala stara ljubezen. Pazite pa se le prenagljenosti, da vas ne bo speljala na stranska pota. Ostanite modri in stojte za svojimi cilji ter odločitvami, kar velja tudi za poslovno področje. V sredini tedna boste seznanjeni z novim načinom dela, s katerim se vsaj sprva nikakor ne boste strinjali. Kmalu pa boste spoznali njegove prednosti, zaradi česar se boste proti koncu tedna že veselili novih rezultatov. Obstaja verjetnost pojava alergij, zato bi bilo dobro, da bi poskrbeli za preventivo.

 

Tedenski erotični horoskop

V tem tednu boste zares srečni. V objemu partnerja se boste počutili, kot da ste doma. Občutki bodo neverjetni. Najboljši večer, v katerem bo polno romantike, bo zagotovo v nedeljo, saj bosta navdušena nad novo seksualno idejo, ki bo popestrila vajino rutino. Seksualno poželenje bo na višku. Samski boste žareli v vsej svoji podobi. Ljudi boste očarali brez posebnih težav.

 

Mesečni horoskop

V tem mesecu boste imeli občudovanja vreden zanos. Še sami velikokrat ne boste vedeli, od kod vam vsa energija. Toda bolj ko se bo bližal konec meseca, bolj boste čutili posledice od prekomernega izčrpavanja. Takrat bi bilo zelo priporočljivo, da bi šli v naravo. Odpravite se v počitniško hišico in preživite konec tedna s partnerjem, prijatelji ali sami. To bo še najbolj zaleglo. Večkrat si za sprostitev privoščite večerjo, saj ste gurman, ki se ob dobri hrani najbolj sprosti. Pred nečem si boste zatiskali oči in tudi to vam bo pobralo veliko energije, saj bo prisotno prepričevanje samega sebe. Za vas bi bilo najbolje, da bi se čim prej soočili z dejstvi, odpustite in pojdite dalje. V nasprotnem primeru vas bo razjedala želja po maščevanju.

 

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Izpostavljene metode

Kristali (kristaloterapija), Astrologija, Jasnovidnost, Pranoterapija, Tarot

Izberite med ostalimi metodami:
Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 09:55 do 10:55 – Tanja (Planet TV)

URNIK VSEH ODDAJ›