Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Danes boste izvedeli prijetno novico, ki bo vaše življenje obrnila na glavo. Zaradi razburjenja boste delali napake na delovnem mestu, kar bo šlo v nos sodelavcem. Delite z njimi svoje veselje in pridobili jih boste na svojo stran. Vendar bodite pozorni na sovražnike, saj se jih je v tem času nabralo kar nekaj in ti si želijo, da bi vam spodletelo.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Pogovori s partnerjem niso pomagali, zato se trenutno soočate s težavami v ljubezenskem življenju. Partnerju zaupajte vse svoje misli. Presenečeni boste, kako dobro vas bo razumel. Odprite se mu in to vaju bo ponovno zbližalo. Samski se danes ne boste počutili prijetno. Srečali boste osebo iz preteklosti, ki bo obudila neprijetne spomine.

 

Tedenski horoskop

Precej boste obremenjeni z dogajanjem na zasebnem področju, kar vam bo pobralo večino vitalne energije. Preveč se ukvarjajte s stvarmi, na katere pravzaprav nimate nikakršnega vpliva, zato bi bilo najbolje, da bi v tem trenutku sprejeli situacijo takšno, kakršna je. Iz nje poskušajte potegniti le najboljše. Verjemite, da se vam bo takšen pristop sčasoma obrestoval. Četudi ste se zaljubili v drugo osebo, se zavedajte, da obstoječe partnerstvo lahko še vedno rešite. Na delovnem mestu pa si že v prvih dneh tedna lahko obetate spremembe, nad katerimi boste navdušeni. Morda ste se nanje pripravljali že dolgo časa. S financami pa se v teh dneh ne boste kaj prida ukvarjali.

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani boste tokrat med boljšimi ljubimci. Partnerjeve potrebe in želje boste končno postavili na prvo mesto, pazite le, da svoje velike seksualne energije ne boste prehitro potrošili. Samskim bo seks zadnja briga, vaš libido bo povsem na dnu, zato tudi potrebe po njem ne boste čutili.

 

Mesečni horoskop

Za vas bo ta mesec precej naporen. Tako na zasebnem kot službenem področju vas čaka kup obveznosti. Z nekaterimi že pošteno zamujate in skrajni čas je že, da jih opravite takoj, ko bo mogoče. Vezani boste pogrešali prosti čas, ki bi ga delili s partnerjem, samski pa boste večino preživeli s prijatelji in se jezili nad svojo usodo. Vedite, da bo ljubezen prišla takrat, ko jo boste najmanj pričakovali. V sredini meseca boste zelo uspešni v službi, saj boste z veseljem sprejemali naloge, ki vam jih bodo dodelili. Čutili boste neverjetno motivacijo, ki vas bo uspešno popeljala skozi naporne dni. Bolj ko bo šel mesec proti koncu, bolj boste nemirni. Preko celega meseca poskrbite za dovolj sprostitve.

 

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Izpostavljene metode

Kristali (kristaloterapija), Astrologija, Jasnovidnost, Pranoterapija, Tarot

Izberite med ostalimi metodami:
Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 13:30 do 14:30 – Mateja (Golica TV)

URNIK VSEH ODDAJ›