Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Navada je druga stran osebnosti, toda morali boste sprejeti vpliv določene osebe ali pa boste morali prilagoditi svoj stil glede na zahteve, ki jih imajo ljudje do vas. Vse je možno, kadar obstajata dobra volja in pozitivna vizija. Spremenljivo razpoloženje bo odvračalo vašega partnerja od načrtovanja skupnih ciljev. Vzajemno razumevanje bi prineslo veliko več radosti.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Trenutno se ne nahajate na najboljši poziciji, zaradi česar si utegnete narediti nekaj zmede v čustvih Kljub temu boste danes nekaj razrešili, če boste le potrpežljivi in optimistični Naj vas neuspehi ne prizadenejo, saj veste, da so v življenju vedno vzponi in padci Prav tako pa je na ljubezenskem področju

 

Tedenski horoskop

To bo za vas teden velikih delovnih obveznosti in materialnih dosežkov. Materialna vrednost vam bo na prvem mestu. Lahko pričakujete uspeh in vzpon na področju kariere in mnogo drugih prijetnih stvari. Na primer naklonjenost nadrejenega, napredovanje, povišanje plače ali poslovna potovanja. V službi boste tudi vedno bolj priznani, ker vedno radi pomagate drugim. Sedaj je ugoden čas za ambiciozne načrte, dosežke in nove projekte. Uresničite lahko načrte, ki vam bodo dolgoročno spremenili življenje. Dokazovanja pa ne potrebujete več, saj ste dosegli in pokazali že veliko. Pazite le, da se ne spuščate v konflikte v zvezi z vašo službo, saj bi v tem primeru lahko podrli vse, na čemer ste do sedaj gradili.

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani boste imeli nekoliko oslabljen spolni nagon. Bolj kot seks boste ljubili romantiko, zato nekih zelo vročih trenutkov ne pričakujte. Boste pa zato samski v tem tednu prišli na svoj račun. Le pogumno!

 


Mesečni horoskop

Vaše razpoloženje bo v tem mesecu precej nihalo, česar niste vajeni. Na splošno bo vaše počutje sicer dobro, le vmesna obdobja melanholije vas bodo malenkost iztirila. Pestro dogajanje vas čaka predvsem na čustvenem področju. Tu boste še posebej v prvi polovici meseca močno spogledljivi, le malokdo pa bo ostal ravnodušen ob pogledu na vas. Z lahkoto boste dosegli pozornost osebe, ki si jo boste izbrali, zato še posebej samske čaka prav prijetno obdobje. V drugi polovici meseca pa boste nekaj časa utegnili nameniti celo službenemu področju. Pozornost boste usmerili na delo, zalagali vas bodo z nalogami, pričakujete pa lahko tudi kar nekaj novosti. Ne bodite ravnodušni do njih, saj vam bodo v bodoče prinesle le koristi.

 

Tehtnice ljubijo prefinjenost, eleganco in estetiko. Podarite jim lahko estetsko izdelano umetnino. Ker pa se rade izobražujejo, bodo vesele tudi na primer članarine za tečaj ali karte za predavanje. Seveda pa jih lahko kadarkoli odpeljete na izobraževalne delavnice.

Srečni kristal za tehtnico
lapis lazuli ›

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

popup