Hvala, ker nas berete.

Všečkajte tudi našo facebook stran.

Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Na današnji dan se sprostite. Po napornem delu si brez slabe vesti privoščite krajši oddih. To vam bo dalo moč in energijo za naprej. Prav nič vam ne bo koristilo, če se boste do onemoglosti izčrpali v službi, potem pa boste ugotovili še, da morate zaradi manjše napake spet začeti na začetku.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Vzdušje v vajini zvezi se bo drastično izboljšalo, ponovno bosta polna optimizma in ljubezenskega zanosa. Z veseljem bosta skupaj preživljala svoj prosti čas, veselila se bosta vsakega objema, poljuba in dotika. Ohranjajta ljubezen in strast, ki vaju bosta še bolj povezali in zbližali.

 

Tedenski horoskop

Na finančnem področju vas bo v tem tednu presenetil nepričakovan dohodek. Zelo se ga boste razveselili, vendar pa bo tudi hitro pošel. A vseeno boste zadovoljni, saj si boste končno lahko privoščili nekaj zase. Ne pozabite tudi na kakšno malenkost za tiste, ki vas vsak dan polnijo z veseljem in optimizmom. Našli boste pravo pot, ki vam bo pomagala do razrešitve vseh težav.

 

Tedenski erotični horoskop

Posteljne radosti vas bodo razveseljevale, s partnerjem se bosta odlično ujela. Razmerje bo naravnost cvetelo. Izmenjevali se bosta vroča strast in umirjena ljubezen. Čustva bodo globoka, lahko pa bo prišlo tudi do odločilnega koraka. Ne boste zahtevali preveč, le nekaj drugačnega.

 

Mesečni horoskop

V tem mesecu boste morali večkrat popustiti kot običajno, če boste želeli doseči določene spremembe. To vas bo že v prvi polovici pošteno spravljalo ob pamet, saj se vam bo zdelo, da nihče ne posluša, kaj šele upošteva vaših želja. Glejte raje na vse skupaj dolgoročno, saj si boste s kompromisi odprli marsikatera vrata. Šele ko boste enkrat na primerni poziciji, boste vaše potrebe in želje lahko javno razglašali. Sredina meseca bo burna predvsem na zasebnem področju, saj se vam obetajo neke spremembe, ki pa se ne bodo nujno zgodile ravno v ljubezni. Lahko da se bodo nanašale na družinsko ali prijateljsko področje. Situacija se bo hitro pomirila in sprejeli boste dejstva. Proti koncu meseca vam bodo nekje ponudili nek izziv, ki vam bo vzel ogromno časa.

 

Tehtnice ljubijo prefinjenost, eleganco in estetiko. Podarite jim lahko estetsko izdelano umetnino. Ker pa se rade izobražujejo, bodo vesele tudi na primer članarine za tečaj ali karte za predavanje. Seveda pa jih lahko kadarkoli odpeljete na izobraževalne delavnice.

Srečni kristal za tehtnico
lapis lazuli ›

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 17:55 do 19:55 – Teodora (Golica TV)

URNIK VSEH ODDAJ›

popup