Hvala, ker nas berete.

Všečkajte tudi našo facebook stran.

Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Z določenimi dejavnostmi boste poskušali okronati svoje dosedanje zalaganje in znoj, ki ste ga vložili v neko delo. Morda boste to delali ravno takrat, ko bo vaša pozicija počasi slabela, zato se boste lahko hitro precenili. Ne odločajte se v naglici in brez podrobne analize vsega, kar bi lahko izgubili.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Odkrit pogovor bo rešil vse vajine težave in dileme, zato nikar ne oklevajte, pa čeprav se lahko zgodi, da boste slišali tudi kaj neprijetnega. Čas je, da prenehate živeti v laži. Prenehajte se sprenevedati in pretvarjati, da je vse v redu, ko pa že dalj časa čutite, da se nekaj dogaja za vašim hrbtom. Pravico imate vedeti kaj.

 

Tedenski horoskop

V tednu, ki je pred vami, nikar ne pozabite na vaše najbližje. Še posebej, če se vam v krogu družine obeta neko praznovanje ali podoben dogodek, glejte, da ne boste stisnili repa med noge. Oseba bi vam namreč utegnila precej zameriti. Na zasebnem področju se boste soočili z neko spremembo, ki vam bo nadvse ugajala, saj ste si je že dolgo želeli. Uživajte v vsem, kar vam prinaša življenje in ne pozabite izkazovati hvaležnosti za vse, kar imate.

 

Tedenski erotični horoskop

Če v začetku tedna še ne boste vedeli, kako rešiti nastalo situacijo na ljubezenskem področju, ne skrbite. Verjemite, da se vam bo v pravem trenutku utrnila rešitev, ali pa se bo vse skupaj rešilo samo od sebe. Pomembno je le, da ohranite optimizem in se ne predajate negativnim mislim. Saj veste, da kar mislite, to ste, zato pazite, kaj se vam podi po glavi. Vezani, s partnerjem se za konec tedna odpravita nekam, kjer se bosta temeljito sprostila.

 


Mesečni horoskop

Delo v službi vam bo šlo odlično od rok v prvih dveh tednih meseca, medtem ko se v drugi polovici nakazujejo neke spremembe, nad katerimi se ne boste kaj prida navduševali. Ostanite v koraku s časom, saj vas nekateri sodelavci ali tekmeci utegnejo prehiteti z naprednejšimi idejami. Pri denarju bodite previdni.

 

Tehtnice ljubijo prefinjenost, eleganco in estetiko. Podarite jim lahko estetsko izdelano umetnino. Ker pa se rade izobražujejo, bodo vesele tudi na primer članarine za tečaj ali karte za predavanje. Seveda pa jih lahko kadarkoli odpeljete na izobraževalne delavnice.

Srečni kristal za tehtnico
lapis lazuli ›

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

popup