Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Dan ne bo najbolj ugoden za nove začetke. Raje se posvetite nedokončanim stvarem, ki vas priganjajo, vse načrte in ideje pa prihranite za jutri, ko bo mnogo več časa za vse. Danes lahko pričakujete tudi kakšen prepir na ljubezenskem področju, saj se ne bo vse odvijalo po načrtu. Mislite tudi na druge.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Vezani ste zadovoljni s potekom vaše zveze, saj sta si s partnerjem močno prizadevala, da sta prišla na to točko. Za večerjo partnerju pripravite njegovo najljubšo jed in trud se bo obrestoval, saj vas čaka prijetno presenečenje. Samski ste zadovoljni z odločitvijo, ki ste jo sprejeli v preteklosti, saj veste, da bi vas partner oviral pri izpolnjevanju osebnostnih ciljev.

 

Tedenski horoskop

Občutek boste imeli, da vas zapuščata navdih in intuicija, vendar je vaš strah popolnoma odveč. Izčrpani ste, zato ideje kar nočejo in nočejo priti. Nujno potrebujete počitek, predvsem več spanca. Naj bo to vaš glavni cilj za ta teden, čeprav se bo pestro dogajanje okoli vas še nadaljevalo. Poskrbite, da boste našli pravo ravnovesje med delom in prostim časom. Če vam bo to uspelo, lahko že v prvi polovici tedna pričakujete pozitivne spremembe. V službi boste zbrani, vse vam bo šlo bolje od rok. Odločitve bodo hitre in drznejše, kar bo še posebno razveseljevalo vaše nadrejene.

 

Tedenski erotični horoskop

Vaše seksualno življenje v tem tednu bo zelo ugodna mešanica fizične in psihične bližine, zato vam bo prinašalo veliko več kot le telesne užitke. Čutili se boste povezane in sprejete – tem bolj, čim dlje ste s to osebo v zvezi.

 


Mesečni horoskop

V tem mesecu se boste najbolje počutili doma, kjer se boste tudi uspešno sprostili. Za vami je naporno obdobje, tako na zasebnem kot na poslovnem področju, zato je skrajni čas, da poskrbite zase in si privoščite oddih. Naučite se reči ne, tako v službi kot doma, saj se na trenutke zdi, da ste na meji izkoriščanja. Nima več smisla, da igrate žrtev, saj s takšnim pristopom ne boste dosegli duhovnega razvoja. Osamljeni boste morda spoznali sorodno dušo, razvije pa se lahko celo novo prijateljstvo. Ne postanite ravnodušni zaradi preteklih slabih izkušenj in ponovno poiščite zaupanje v ljudi. Vsak majhen napredek, ki vam ga ta mesec vsekakor prinaša, bo prinesel razbremenitev in več optimizma.

 

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup