Hvala, ker nas berete.

Všečkajte tudi našo facebook stran.

Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Tehtnica

Tehtnica

HOROSKOP TEHTNICA
(24.09. – 23.10.)

Današnji horoskop

Danes se boste udeležili socialnega dogodka, a ne boste pri volji za pogovor. Samo poslušali boste, o čem se drugi pogovarjajo. V miru boste uživali v toplini, glasbi in družbi. Do sedaj ste preveč časa preživeli doma in vsekakor se boste morali malo navaditi ljudi. Usedite se in poslušajte, uživajte v družbi.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski boste premišljevali o nekem preobratu v ljubezni. Nekdo vas bo navdušil s svojim vedenjem, zato mu le dajte možnost. Sprejmite povabilo in spoznajte bližnjega. Počutili se boste izvrstno, zato ne zamudite odlične priložnosti. Vezani boste delovali rahlo vzvišeno, saj boste želeli voditi razmerje.

 

Tedenski horoskop

To bo za vas teden velikih delovnih obveznosti in materialnih dosežkov. Materialna vrednost vam bo na prvem mestu. Lahko pričakujete uspeh in vzpon na področju kariere ter mnogo drugih prijetnih stvari. Na primer naklonjenost šefa, napredovanje, povišanje plače ali poslovna potovanja. V službi boste tudi vedno bolj priznani, ker vedno radi pomagate drugim. Sedaj je ugoden čas za ambiciozne načrte, dosežke in nove projekte. Samski boste postavljeni pred izziv na področju medsebojnih odnosov. Vaše pobude v tej smeri bi utegnile prispevati k oblikovanju pravega ravnovesja. Poskusite se osredotočiti na trajnejše vidike življenja v dvoje. Vezani pa boste lahko s čistim srcem pristopili k nekomu, s katerim ste življenjsko povezani. Če ste pripravljeni spustiti oklep in odpreti svoje srce, se lahko celo zaljubite.

 

Tedenski erotični horoskop

Dobili boste zanimivo povabilo, z neko osebo boste lahko preživeli prav nepozaben konec tedna. Sprejmite izziv, a vseeno ostanite malce zadržani. Odločite se za igriv odnos, težite k zabavi in uživajte v tem koncu tedna brez zavor. Odpravite se brez posebnih želja in pričakovanj ter se prepustite toku.

 


Mesečni horoskop

Delo v službi vam bo šlo odlično od rok v prvih dveh tednih meseca, medtem ko se v drugi polovici nakazujejo neke spremembe, nad katerimi se ne boste kaj prida navduševali. Ostanite v koraku s časom, saj vas nekateri sodelavci ali tekmeci utegnejo prehiteti z naprednejšimi idejami. Pri denarju bodite previdni.

 

Tehtnice ljubijo prefinjenost, eleganco in estetiko. Podarite jim lahko estetsko izdelano umetnino. Ker pa se rade izobražujejo, bodo vesele tudi na primer članarine za tečaj ali karte za predavanje. Seveda pa jih lahko kadarkoli odpeljete na izobraževalne delavnice.

Srečni kristal za tehtnico
lapis lazuli ›

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.
Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

popup