Hvala, ker nas berete.

Všečkajte tudi našo facebook stran.

Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Strelec

Strelec

HOROSKOP STRELEC
(23.11. – 21.12.)

Današnji horoskop

Vaša intuicija vam pravi, da si bolj prizadevajte, a trenutno vas bolj zanimajo zgodovinske številke in ljudje povezani z duhovno disciplino. Knjige na to temo se vam bodo zdele danes zelo zanimive, kot tudi informativne in poučne. Dobili boste vpogled v ezoteriko, kar vam bo pomagalo povečati razumevanje sedanjosti. Vsekakor jih preberite.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Na čustvenem področju se bodo pokazale spremembe. Če ste samski, boste lahko osvojili srce tistega, ki vam je trenutno zelo blizu. Razmislite, ali si zares želite le prijateljstva. Vezani dobro premislite, preden boste sprejeli pomembnejše odločitve o svojem partnerstvu. Še vedno dvomite v ljubezen. Sprejemanje odločitev danes odsvetujemo.

 

Tedenski horoskop

Umirite se in se ponovno povežite z naravo in s samim seboj. Potrebujete mir in tišino, da bi obnovili notranjo harmonijo. Ne pustite se prehitro odvrniti od uresničitve vaših ciljev. Imate dobro izhodišče, pametno ga uporabite. Vezani bodite pozorni, da ne boste zabredli v kakšno nepričakovano burno ljubezensko avanturo, ki bi jo kasneje lahko obžalovali. Obstaja nevarnost, da se strastno zaljubite! Samski pa boste določenim ljudem končno postavili meje. S tem se boste osvobodili bremen in vdihnili zrak svobode, kar vas bo osrečilo. Dvom, ki ga držite v sebi, zaupajte tudi na glas. Le tako boste lahko preverili, ali je dvom upravičen ali ne. Počutje bo izjemno zmedeno.

 

Tedenski erotični horoskop

V tem tednu se boste samski potikali po nenavadnih mestih, saj boste upali, da boste tako našli ljubezen. Vsekakor kar poskusite. Zaradi vaše privlačnosti se bo vsekakor lahko zgodilo, da boste spoznali osebo, s katero si boste nato krajšali večerne urice. Vezanim v tem tednu spolnost ne bo veliko pomenila, zato se boste umikali od partnerja.

 


Mesečni horoskop

Pred vami je pester mesec, ki lahko prinese prelomne spremembe. Že v prvih dneh meseca se utegnete znajti pred neko življenjsko odločitvijo, ki se bo nanašala na poslovno ali zasebno področje. Nekdo vam bo na uho nenehno prišepetaval besede, vendar morate vedeti, da se imate le vi pravico odločevati, saj je življenje vaše. Ne upoštevajte mnenj in nasvetov, v kolikor veste, da vam ne morejo prinesti pravega zadovoljstva in sreče.

 

Strelci radi potujejo, so družabni, zabavni in duhoviti. Podarite jim torej potovanje ali izlet. Ne boste pa zgrešili tudi z darili, kot so na primer tečaj tujega jezika, potopis ali posebna literatura iz področja potovanja.

Srečni kristal za strelca
hiastolit ›

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.
Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

popup