Hvala, ker nas berete.

Všečkajte tudi našo facebook stran.

Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Strelec

Strelec

HOROSKOP STRELEC
(23.11. – 21.12.)

Današnji horoskop

To bo čas, ko bo komunikacija med sodelavci nadvse pomembna. Čeprav se bo morda zdelo, da vas drugi ne poslušajo, se izogibajte uporabi sarkazma ali drugih obrambnih taktik in bodite preprosto prijazni. Potrudite se in bodite jasni, to se bo poznalo in bo ekstremno dragoceno na dolgi rok.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Osredotočite se na svoje delo, tudi če vam bo težko. Čas ne bo primeren za sanjarjenje in zidanje gradov v oblakih, saj bi vam danes že ena sama napaka lahko prinesla veliko težav. Prednost dajte lažjim nalogam in najnujnejšim opravkom, da vam ne bo zmanjkalo časa zanje. Ne prelagajte odgovornosti na jutri.

 

Tedenski horoskop

Če boste še naprej tako vztrajno odganjali osebo, ki se vam želi približati, jo boste nedvomno tudi odgnali. Če ne gre za nekoga, ki je že izkoristil vaše zaupanje, nimate razloga, da bežite. Dajte tej osebi vsaj priložnost, tudi če malce tvegate. Saj ne morete ničesar izgubiti. V preteklosti ste storili neke napake, ki se utegnejo v prihodnjih dneh pokazati. Še je čas, da izrečete opravičilo, zato nikar ne ovinkarite. V službi bo delo potekalo po načrtih, vendar pa se vam nakazujejo neki konflikti v medsebojnih odnosih s sodelavci. Tu utegneta do izraza priti vaša samovolja in egocentričnost, ki bo v sredini tedna podkrepljena še s trmo.

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani si boste morali skorajda ukrasti čas za erotična doživetja ter nežne urice z ljubljeno osebo. Ne bo vam žal truda, tudi če to pomeni, da boste sem in tja seksali na kakšni nenavadni lokaciji. Samski pa boste v tem tednu malo bolj sproščeni, a še vedno nadvse izbirčni glede tega, s kom boste delili svoje erotične dogodivščine.

 

Mesečni horoskop

Skozi ves mesec boste polni energije. Želja po dogodivščinah vas bo prebudila in izostrila vaše čute. Zabavati se boste znali kot le malokdo drug in priložnosti vam kar ne bo zmanjkalo. In glede na to, da boste popolnoma neresni, da vam še malo ne bo mar za obveznosti in odgovornosti, jo boste navsezadnje še zelo dobro odnesli. V službi boste imeli veliko priložnosti, da popravite svoje napake in neresnosti in naposled boste eno od njih tudi izkoristili. V drugi polovici meseca boste postopoma vedno manj razigrani, saj vas bodo obveznosti potegnile nazaj na realna tla. Hitro se boste pobrali in se postavili zase, kar se vam bo pozitivno obrestovalo tako v službi kot tudi pri denarju.

 

Strelci radi potujejo, so družabni, zabavni in duhoviti. Podarite jim torej potovanje ali izlet. Ne boste pa zgrešili tudi z darili, kot so na primer tečaj tujega jezika, potopis ali posebna literatura iz področja potovanja.

Srečni kristal za strelca
hiastolit ›

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.
Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 10:35 do 11:35 – Vedeževalka Špela (Planet TV)

URNIK VSEH ODDAJ›

popup