Hvala, ker nas berete.

Všečkajte tudi našo facebook stran.

Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Strelec

Strelec

HOROSKOP STRELEC
(23.11. – 21.12.)

Današnji horoskop

Neki dogodki se bodo odvijali razmeroma hitro, kar pa vam ne bo najbolj všeč. Zaradi situacije, v kateri se boste znašli, pa lahko postanete celo malce agresivni. A tega ne pokažite! Podvrženi boste nekim preizkušnjam, ki vas bodo popolnoma spravile iz tira. Morda boste celo deležni neke zavrnitve.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Želeli in potrebovali boste več svobode, kot vam jo bo partner nudil. Žal ne boste imeli njegovega zaupanja in tudi vi se ne boste nič potrudili okrog tega, da bi ga pridobili. Razne izjave in ljubosumni izpadi bodo le dokaz več, da sta se znašla v brezizhodni situaciji. Čim prej poskušajta vse zgladiti, da se ne bosta znašla pred zidom, kjer ne bo več poti nazaj.

 

Tedenski horoskop

Zelo boste drzni in pogumni. Teden vam bo naklonjen, rezultati vaših prizadevanj pa bodo prišli na površje proti koncu tedna. To boste opazili tudi na vašem bančnem računu. Zgrabite novo priložnost, ki se bo prikazala pred vrati. Vaše počutje bo naravnost odlično, polni boste energije.

 

Tedenski erotični horoskop

Bodite samoiniciativni, drzni in pogumni, saj boste tako hitreje uspeli. V ozračju bo predvsem idealizem, ki bo omogočal rast in razvoj. Ugodno bo za uvajanje novosti in dajanje erotičnih pobud. Počutje bo tako dobro, kot že dolgo ne. Po vročem seksu pa si le privoščite tudi sproščujoč pogovor.

 

Mesečni horoskop

Čaka vas precej naporen mesec, ko vam ne bo manjkalo obveznosti vseh vrst. Dela boste imeli čez glavo, prav tako pa tudi skrbi. Nekdo vam je predal pomembno nalogo in strah vas je, da je ne boste izpeljali tako, kot je naročil. Nima smisla, da se že sedaj obremenjujete za prihodnost. Delajte, obenem pa se prepustite toku in videli boste, kam vas bo pripeljalo. Zaradi dela bodo vajini skupni trenutki s partnerjem redki, kar bo posledično pripeljalo do konfliktov. Prikažite mu realno situacijo, razumel vas bo. Nikar pa se ne zaprite vase in se ne oddaljite od njega, ker s tem ne bi ničesar rešili. Psihično in fizično boste zelo močni, prav takšno pa bo tudi vaše zdravje. Ne zanemarite rednega gibanja na svežem zraku, ker vam bo pomagalo, da se boste uspešno prebili skozi vse težave.

 

Strelci radi potujejo, so družabni, zabavni in duhoviti. Podarite jim torej potovanje ali izlet. Ne boste pa zgrešili tudi z darili, kot so na primer tečaj tujega jezika, potopis ali posebna literatura iz področja potovanja.

Srečni kristal za strelca
hiastolit ›

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.
Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 17:55 do 19:55 – Teodora (Golica TV)

URNIK VSEH ODDAJ›

popup