Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Strelec

Strelec

HOROSKOP STRELEC
(23.11. – 21.12.)

Današnji horoskop

Niso vam všeč pogoji in nastop določenih sodelavcev. O določenih poslovnih priložnostih boste hitro spremenili mnenje, a bodite premišljeni. Dejanja namreč govorijo več kot besede. S tem, ko kaznujete druge, posredno kaznujete tudi sebe. Osebe v vaši bližini dobro razumejo vaše čustvene namere.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Vaše osebno razmerje se bo znašlo pred izzivom, saj se bodo pojavili nepričakovani zapleti. Nepričakovana presenečenja bodo do vas prišla od novega vira. Bodite pozorni na nove ljudi, ki bodo vstopali v vaš socialni krog. Vsekakor se prepričajte o njihovih namenih, postavite jih pred dejstva.

 

Tedenski horoskop

V tem tednu boste uspeli poiskati ravnovesje med tistim, kar se mora in tistim, kar vam veleva srce. Samski boste vstopili v nov romantičen odnos, prelepo vam bo. Za resno zvezo pa se kljub temu še ne boste odločili. Željni boste samo avanture. Vezani pa boste obrnili nov list v odnosu, partnerju boste v postelji pripravili vroče presenečenje.

 

Tedenski erotični horoskop

Ta teden se boste bolj osredotočiti na prijateljstva in vezani tudi na razmerja. Čas bo odličen za druženje. Opravite nujno potrebne klice in obiske, nato pa se posvetite bližnjim, kajti vaš uspeh v življenju je odvisen tudi od sreče na zasebnem področju. Ne skrbite, uživali boste. Razvijajte svoje družabne veščine.

 

Mesečni horoskop

Vaše razpoloženje bo v tem mesecu precej nihalo, česar niste vajeni. Na splošno bo vaše počutje sicer dobro, le vmesna obdobja melanholije vas bodo malenkost iztirila. Pestro dogajanje vas čaka predvsem na službenem področju. Tu boste še posebej v prvi polovici meseca močno želeli novosti in izboljšave, na primer višjo plačo, napredovanje, drugo službo. Z lahkoto boste dosegli pozornost in ustvarili visoka pričakovanja. Lahko pa se vam zaplete, ko jih bo potrebno upravičiti. V komunikaciji boste namreč ta mesec dobri, če ne kar izjemni, v organizaciji pa ne boste tako zelo blesteli. Marsikaj vam bo lahko šlo narobe.

 

Strelci radi potujejo, so družabni, zabavni in duhoviti. Podarite jim torej potovanje ali izlet. Ne boste pa zgrešili tudi z darili, kot so na primer tečaj tujega jezika, potopis ali posebna literatura iz področja potovanja.

Srečni kristal za strelca
hiastolit ›

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.
Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 10:35 do 11:35 – Vedeževalka Špela (Planet TV)

URNIK VSEH ODDAJ›