Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Strelec

Strelec

HOROSKOP STRELEC
(23.11. – 21.12.)

Današnji horoskop

Nad vašim razumom bodo spet zavladala čustva. Čaka vas prijetno obdobje. Lahko se celo zapletete v novo zgodbo, ki bo imela po vsej verjetnosti srečen konec. Obdobje, ki prihaja zna biti sproščeno in umirjeno, vendar le, če se boste posvečali izobraževanju in duhovnemu razvoju, ne pa toliko materialnim stvarem.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Prijateljska razmerja pri samskih bodo danes zelo napeta. Končno boste odkrili tudi resnico in jasno vam bo, s kom ste imeli opravka. Če boste sprejeli opravičilo, se vam obeta pozitivni razplet dogodkov. Vezane pa na ljubezenskem področju čakajo neugodne spremembe, ki vam dan lahko postavijo na glavo.

 

Tedenski horoskop

Postavljeni boste pred preizkušnje, ki si jih niste predstavljali niti v najbolj divjih sanjah, a pomembno je, da se zavedate, da boste na koncu srečnejši. Začetek tedna bo prinašal dolgove iz preteklosti, o katerih se bo zdelo, kot da jih nikoli ne zmanjka. Počakati bo treba na ugodno obdobje, ki bo odprlo nove poslovne svetove, pot navzgor vam bo široko odprta. Izogibajte se le tveganim finančnim naložbam, ki bi vas lahko stale tudi ugleda, in ne upirajte se povabilom v tujino. To bi bilo za vas lahko novo doživetje, ki bi vam prineslo spremembe. Poiščite ravnotežje med delom in počitkom, med materialnim in duhovnim. Poskusite se vsak dan za hip ustaviti in začutite svoj notranji mir.

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani kakšnega posebnega spolnega nagona ne boste imeli, prej nasprotno. Spolnosti se boste lotevali zelo površno in le če bo res nujno potrebno. Samski lahko od tega tedna pričakujete nekaj več akcije, a boste morali vseeno biti zelo vztrajni, ko boste čakali na novo »priložnost«.

 


Mesečni horoskop

Nekoga cenite bolj, kot si zasluži. Potrebnih bo nekaj napak, da boste to ugotovili, posledično pa boste vzeli pod drobnogled vse ljudi, ki so vam blizu. Ugotovili boste, da so ravno mladostna prijateljstva tista, na katera lahko računaš vse življenje. Kljub občasnim napadom sumničavosti in pesimizma se vaši družabni krogi ta mesec ne bodo bistveno spremenili. V službi oziroma v kolektivu pa bo vaše nezaupanje pripeljalo so sprememb, ki bodo na dolgi rok več kot dobrodošle. Za vas ta mesec še posebno velja, da nisi nikoli preveč previden, kadar beseda teče o denarju.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.
Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
  • Mlado sonce › Sonce v meni, sonce v vseh nas, sonce vse okoli nas CENA: 25 €
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup