Hvala, ker nas berete.

Všečkajte tudi našo facebook stran.

Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Strelec

Strelec

HOROSKOP STRELEC
(23.11. – 21.12.)

Današnji horoskop

Imeli boste močno željo spremeniti veliko stvari v poslovnem življenju, a prave stvari vam bodo nekako kar polzele iz rok. Prišlo bo do zavlačevanja. Bodite potrpežljivi, kajti situacija se bo počasi začela razvijati. Določene poslovne načrte boste odpovedali, saj se bodo pojavili novejši in veliko boljši.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Bodite pozorni na partnerjevo vedenje in njegov odnos z osebami nasprotnega spola, še toliko bolj, če sta v dolgočasni zvezi, polni monotonije. Nujno morate čim prej ukrepati in razbiti rutino ter v odnos vnesti več svežine, veselja in radosti. Poskušajta s skupnimi dejavnostmi, odpravita se na krajši izlet ali pa se sprehodita po parku.

 

Tedenski horoskop

Razlog za vaše slabo razpoloženje se skriva na čustvenem področju, saj vam tu situacija v zadnjem času nikakor ni naklonjena. Pravzaprav se vam zdi, da se vse odvija ravno obratno od želenega. Ta teden vas bo spodbudil, da pobrskate globoko po vaši notranjosti in spoznate stare in preživete vzorce, ki vas vedno znova pripeljejo do istih težav. Prej ko se boste soočili sami s sabo in razumeli razlog vašemu delovanju, prej boste pripravljeni na novo življenje. S financami v teh dneh delajte preudarno, saj boste nagnjeni k naivnosti.

 

Tedenski erotični horoskop

V ljubezni se ne bo vse odvijalo, kot bi si želeli, vendar se ne pustite zmesti. Ne pozabite, da ste pomembni le vi. Najprej morate osreči sebe, šele nato lahko osrečite tudi druge. V obstoječih zvezah se boste morali potruditi, da si boste ustvarili romantične priložnosti. Samski pa boste čakanje na pravega znali dobro izkoristiti zase in za svoj osebnostni razvoj.

 


Mesečni horoskop

Pred vami je pester mesec, ki lahko prinese prelomne spremembe. Že v prvih dneh meseca se utegnete znajti pred neko življenjsko odločitvijo, ki se bo nanašala na poslovno ali zasebno področje. Nekdo vam bo na uho nenehno prišepetaval besede, vendar morate vedeti, da se imate le vi pravico odločevati, saj je življenje vaše. Ne upoštevajte mnenj in nasvetov, v kolikor veste, da vam ne morejo prinesti pravega zadovoljstva in sreče.

 

Strelci radi potujejo, so družabni, zabavni in duhoviti. Podarite jim torej potovanje ali izlet. Ne boste pa zgrešili tudi z darili, kot so na primer tečaj tujega jezika, potopis ali posebna literatura iz področja potovanja.

Srečni kristal za strelca
hiastolit ›

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.
Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

popup