Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Strelec

Strelec

HOROSKOP STRELEC
(23.11. – 21.12.)

Današnji horoskop

Od vas se pričakuje, da boste naredili več od drugih, kar vam po eni strani laska, po drugi pa vas dodatno izčrpava. Ni lahko ohraniti samostojnosti in nekaterih koristnih stikov, ki jih imate z različnimi ljudmi. Občasno je treba zapostaviti čustva in bolj jasno pogledati na vse možnosti za dobro rešitev. Kar pričakujete, morda ni dostopno na lahek način. Sprostite se!

 


Današnji ljubezenski horoskop

Ničesar ne boste mogli spremeniti na silo, še posebej pa ne v ljubezni S svojim arogantnim pristopom boste le povzročili kakšno zamero Je že res, da sta vaša energija in volja močni, vendar je včasih kljub temu bolje, da ne naredite ničesar Vse se bo razvilo tako kot je treba, uspeh pa vas čaka ob primernem času

 

Tedenski horoskop

Samski boste postavljeni pred izziv na področju medsebojnih odnosov. Vaše pobude v tej smeri bi utegnile prispevati k oblikovanju pravega ravnovesja. Poskusite se osredotočiti na trajnejše vidike življenja v dvoje. Vezani pa boste lahko s čistim srcem pristopili k nekomu, s katerim ste življenjsko povezani. Če ste pripravljeni spustiti oklep in odpreti svoje srce, se lahko celo zaljubite. Na službenem področju pa boste čutili kako postopoma naraščata vaša osebna moč in energija. Teden bo ugoden za ambicije in uresničitev želja. Spremenili boste svoj način življenja, a le če se boste zavzemali za to. Soočili se boste tudi z dalj časa trajajočimi težavami.

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani boste želeli zadovoljiti vse partnerjeve potrebe, a ob tem ne pozabite nase in na svoje želje. Tudi vi mu povejte, kaj vam odgovarja in kaj ne. Samski se boste znašli v intimnem odnosu z osebo, ki ne bo izpolnila vaših pričakovanj. Zanimanje bo z vaše strani hitro ugasnilo.

 


Mesečni horoskop

V tem mesecu boste polni energije. Zabavati se boste znali kot le malokdo drug. Samski boste imeli veliko priložnosti za to, da spoznate ljubezen vašega življenja, vezani pa boste gradili načrte za skupno prihodnost. V drugi polovici meseca boste sicer manj strastni, vendar še vedno precej spogledljivi in razigrani. V službi bo vse potekalo tekoče, saj se boste z nadrejenimi odlično razumeli, s sodelavci pa boste lahko sklenili mnogo koristnih dogovorov. Pazite se le prenagljenosti na finančnem področju, ki ji boste izpostavljeni še posebej v zadnjem tednu, saj se zaradi nepremišljenosti lahko pojavijo prevare ali izdaje. Bolj ko boste pohlepni po denarju, večja možnost obstaja, da se boste znašli na finančnem dnu.

 

Strelci radi potujejo, so družabni, zabavni in duhoviti. Podarite jim torej potovanje ali izlet. Ne boste pa zgrešili tudi z darili, kot so na primer tečaj tujega jezika, potopis ali posebna literatura iz področja potovanja.

Srečni kristal za strelca
hiastolit ›

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.
Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

popup