Hvala, ker nas berete.

Všečkajte tudi našo facebook stran.

Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Strelec

Strelec

HOROSKOP STRELEC
(23.11. – 21.12.)

Današnji horoskop

Ste izreden gurman, uživate v vsakem grižljaju, dobrote pa prihajajo tudi izpod vaših rok. Vaši bližnji so navdušeni nad njimi in vi to dobro veste. Povabite jih na večerjo in malo pokramljate ob dobri hrani ter odličnem vinu. Že dolgo niste naredili česa takega in verjemite, da boste navdušeni in zadovoljni.

 

Današnji ljubezenski horoskop

Vezani se boste danes spopadli s prihodnostjo, s partnerjem bosta kovala načrte. Oba bosta zadovoljna. Medtem boste samski odkrili skupne točke z neko osebo, ki jo srečujete na delovnem mestu. V nekem trenutku se boste zavedli, da vas spremlja z očmi. Kaj pravite na nadure ob večerji in kozarcu vina?

 

Tedenski horoskop

Pred vami je izredno pester teden. Imate ogromno načrtov, ki bi jih radi uresničili, saj na priložnosti že dolgo čakate. Četudi se bo že v prvih dneh tedna nekaj zataknilo, nikar ne izgubite upanja, saj se bodo stvari same postavile nazaj na svoja mesta. Morda jim boste morali nameniti le nekaj spodbude, kar pa vam ne bo vzelo veliko energije. To boste namreč potrebovali za večje in pomembnejše dogodke, ki so pred vami. Na zasebnem in čustvenem področju se vam obetajo večje spremembe. Morda se vam bo oglasila stara simpatija ali pa boste začeli povsem novo ljubezensko zvezo. Karkoli že bo, nikar ne oklevajte, saj veste, da je življenje namenjeno uživanju. Še posebej zanimivo dogajanje vas čaka proti koncu tedna.

 

Tedenski erotični horoskop

Samski se izogibajte hitrim seksualnim zvezam, saj bi lahko odnesli kakšne neprijetne zdravstvene posledice. Držite se raje ustaljenih in poznanih poti. Vezani pa lahko na erotičnem področju pričakujete uspeh in dinamiko. Nabiti boste s spolno energijo, porabili jo boste v eksploziji strasti!

 

Mesečni horoskop

Pred vami je izredno zanimiv mesec. Na finančnem področju bo vse potekalo po načrtih, saj se bodo pokazali dolgo pričakovani rezultati neke naložbe. V službi ali na poslovnem področju se vam nedvomno obetajo prelomne spremembe. Morda se vam bo utrnila nova ideja, ki jo boste spretno realizirali ali pa boste popolnoma spremenili način dela.

 

Strelci radi potujejo, so družabni, zabavni in duhoviti. Podarite jim torej potovanje ali izlet. Ne boste pa zgrešili tudi z darili, kot so na primer tečaj tujega jezika, potopis ali posebna literatura iz področja potovanja.

Srečni kristal za strelca
hiastolit ›

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.
Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, smaragdPreberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

popup