Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Strelec

Strelec

HOROSKOP STRELEC
(23.11. – 21.12.)

Današnji horoskop

Dan bo zaznamovala spremenljivost, saj boste menjali svoj fokus in se osredotočali zdaj na lastne interese in cilje, zdaj na druge in na njihove težave. Precej se boste posvečali tudi svojim osebnim vprašanjem in obeta se vam celo, da boste našli nekatere pomembne odgovore! Bližnji vas ne bodo najbolje razumeli, vendar vas bodo pripravljeni pustiti pri miru, če bo potrebno.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski boste imeli v tem tednu manj sreče kot običajno in tudi konec tedna vam ne bo najbolj naklonjen. Vezani pa boste svojo seksualnost izražali zelo preprosto in prvinsko. Ne boste potrebovali dolge predigre, da bi se ogreli in pustili pripeljati do vrhunskega užitka.

 

Tedenski horoskop

V določenih obdobjih ta teden boste precej razdražljivi in nemirni, kar bo razlog mnogim konfliktom. Manjkalo vam bo diplomatskih spretnosti, pa tudi v ognju prepira boste marsikatero stvar doživeli precej bolj intenzivno kot sicer. Nekatere izrečene besede boste kasneje obžalovali. V zvezi z denarjem boste sprejeli kompromis, ki vam bo v prihodnosti odprl mnogo vrat. Le potrpežljivi bodite. Če si želite sprememb v zvezi s službo, ne sprejmite kar prve ponujene možnosti. Najboljše dosežke si boste izborili s spretnimi pogajanji in čakanjem na pravo priložnost.

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani si boste morali skorajda ukrasti čas za erotična doživetja ter nežne urice z ljubljeno osebo. Ne bo vam žal truda, tudi če to pomeni, da boste sem in tja seksali na kakšni nenavadni lokaciji. Samski pa boste v tem tednu malo bolj sproščeni, a še vedno nadvse izbirčni glede tega, s kom boste delili svoje erotične dogodivščine.

 


Mesečni horoskop

To bo čudovit mesec za vas. Čeprav je za vami precej težko obdobje, se boste v prihajajočem mesecu končno sprostili. Svoje misli in čustva boste uredili do te mere, da boste na svet gledali z veliko mero optimizma in komaj čakali na vse, kar vam življenje prinaša. Če vas preganjajo nedokončane študijske obveznosti boste v tem času trdno prijeli za delo in morda še pred poletjem vse uspešno opravili.

 

Strelci radi potujejo, so družabni, zabavni in duhoviti. Podarite jim torej potovanje ali izlet. Ne boste pa zgrešili tudi z darili, kot so na primer tečaj tujega jezika, potopis ali posebna literatura iz področja potovanja.

Srečni kristal za strelca
hiastolit ›

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.
Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup