Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Strelec

Strelec

HOROSKOP STRELEC
(23.11. – 21.12.)

Današnji horoskop

Na splošno znate dvigniti samozavest drugim ljudem in dobri ste pri zaznavanju njihovih misli in občutkov. A danes bo ta talent zelo okrepljen zaradi povečane intuicije. Zato boste še posebej navdušeni in optimistični. Delovno in domače življenje bosta dobra. Fizično boste zdravi, živahni in duhovno boste močni.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski gradite gradove v oblakih in sanjarite o ljubezni in zvezi. Padec zna biti zelo boleč, zato le ne letajte previsoko in svojo energijo preusmerite v druge zadeve. Vezani ste mnenja, da zaradi zveze zamujate stvari, ampak se pošteno motite. Sami veste, da imate raje življenje v dvoje, zato ne uničite čudovite zveze.

 

Tedenski horoskop

V glavi si boste postavljali namišljene meje, kar vam ne bo prav nič koristilo. Z njimi boste le zapirali že napol odprta vrata. Če boste nastopili novo službo ali vas čaka kakšen drug nov začetek, pazite, da ne boste že na začetku predrzni. Pustite, da vam predstavijo svoje pogoje, šele nato predlagajte popravke. Če boste optimistični in aktivni, vas lahko čaka uspešen teden. V vsakem primeru ne dovolite, da vas prevzame pasivnost, saj se samo od sebe ne bo nič zgodilo. V sredini tedna vas utegne zaskrbeti nekaj na finančnem področju, kar se bo, če boste ravnali razumsko, hitro razrešilo.

 

Tedenski erotični horoskop

Na seksualnem področju ne boste dosegli popolne uglašenosti s partnerjem, zato vam tudi vrata do najboljših užitkov ta teden večinoma ostajajo zaprta. Vaše misli bodo celo med ljubljenjem rade pobegnile na čisto druga področja.

 


Mesečni horoskop

Napetost v službi bo naraščala, vi pa je kar ne boste znali umiriti. Spoznali boste, kako pomembno je reševati težave sproti, saj se v nasprotnem primeru nezadovoljstvo le kopiči. Morda bo dogajanje pripeljalo tako daleč, da se boste vsi skregali med seboj. V vsakem primeru se ne lotevajte naglih odločitev, saj bi jih utegnili sčasoma obžalovati. Raje pustite času čas in sproti boste spoznavali, kam se stvari nagibajo. Po drugi strani pa nikogar ne vlecite za nos, saj se bo že tako pojavilo dovolj spletk in opravljanja. na finančnem področju bo dogajanje precej bolj produktivno, saj se vam bodo pretekle odločitve še posebno ugodno obrestovale.

 

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.
Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup