Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Strelec

Strelec

HOROSKOP STRELEC
(23.11. – 21.12.)

Današnji horoskop

Nikakor vam ne bo uspelo uskladiti službenih in družinskih obveznosti, zato boste precej raztreseni in živčni. V službi boste mislili na dom in družinske člane, doma pa ravno obratno. Imeli boste občutek, da brez vaše udeležbe in besed ničesar ne morejo opraviti tako, kot je potrebno. Vzemite si vsaj pet minut zase in v miru zadihajte.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski boste želeli za vsako ceno začeti zvezo z neko osebo, vendar vam bo pri tem zmanjkovalo moči. Možno je tudi to, da nekoga preveč idealizirate. Premislite! Tisti, ki ste že v razmerju, pa bodite pozorni na ljubezenske iskrice, ki preskakujejo na delovnem mestu in premislite, kaj s tem tvegate! Konec koncev imate krasnega partnerja.

 

Tedenski horoskop

V tednu, ki je pred vami, nikar ne pozabite na vaše najbližje. Še posebej, če se vam v krogu družine obeta neko praznovanje ali podoben dogodek, glejte, da ne boste stisnili repa med noge. Oseba bi vam namreč utegnila precej zameriti. Na zasebnem področju se boste soočili z neko spremembo, ki vam bo nadvse ugajala, saj ste si je že dolgo želeli. Uživajte v vsem, kar vam prinaša življenje in ne pozabite izkazovati hvaležnosti za vse, kar imate.

 

Tedenski erotični horoskop

Teden bo pravi za različne intimne igrice, da s partnerjem malo popestrita vajine večere. A pazite, da ne boste preveč neposredni. Če se boste tega držali, boste dobili pozornost, ki si jo zaslužite. Bodite kar se da skromni, malo bolj se osredotočite na družabne igre in skozi njih počasi nakazujte svoje želje.

 


Mesečni horoskop

Vsaj na začetku meseca se izogibajte večjim naložbam na finančnem področju, ker se lahko znajdete na dnu, česar ne boste zlahka preboleli. Na splošno boste ta mesec veliko časa namenili razmišljanju o dosedanjih dosežkih, kar vas bo precej vznemirilo. Osredotočite se na tisto, kar ste dosegli, ne na vse, kar vam ni uspelo.

 

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.
Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup