Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Škorpijon

Škorpijon

HOROSKOP ŠKORPIJON
(24.10. – 22.11.)

Današnji horoskop

Na poslovnem področju si boste lahko kar malce oddahnili, saj vam bo dan prinesel dobre novice in kar velik uspeh. Vstopili boste v obdobje, ko boste samo pridobivali. Nagrajeni boste bili v obliki slave, denarja in uspeha. Bodite pripravljeni sprejeti več, kot pa ste sploh kdaj pričakovali.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Prvi del dneva bo prinesel nesporazume, ki jih boste poskušali rešiti s pogovorom, morda tudi s prepirom. Za partnerja boste menili, da je neobjektiven in da se ne trudi razumeti vašega mnenja in stališč. Tudi samski ne boste občutili pravega razumevanja, še najmanj s strani svoje simpatije. Ozirali se boste po morebitnih novih poznanstvih.

 

Tedenski horoskop

Malce bolj sproščeno vzdušje v prvih dneh tedna vas bo navdajalo z mirom. Morda vam bo celo uspelo ponovno najti duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Ne dovolite, da bi vas karkoli vrglo iz tira in ostanite močni. Na splošno ste v zelo plodnem in ustvarjalnem obdobju, ki bi ga bilo škoda zavreči. Ideje in razne kreacije bodo kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite tako sodelavcem kot nadrejenim in poželi boste uspeh. V sredini in proti koncu tedna si privoščite nekaj več spontanosti, saj ste preveč zahtevni tako do sebe kot do drugih. Zadihajte in dajte na stran potrebo po disciplini, vsaj za kakšen dan. Morda pa boste v vaše življenje priklicali nekaj, kar vam bo ogrelo srce.

 


Mesečni horoskop

Izžarevali boste notranjo moč, kar bo marsikoga odvrnilo od tega, da bi vam oporekal. Večkrat uporabljajte besedo ne, saj vam bodo v nasprotnem primeru delo kar nalagali in nalagali. To pa bi vas povsem izčrpalo. Tega se držite tudi v ostalih mesecih, saj bo to na splošno dobro za vas. Na čustvenem področju vas bo v kolikor imate partnerja prevzemala romantika, bili boste nežni. Samski boste imeli več časa zase in za izpolnitev svojih osebnih želja, pri tem pa vas ne bo prav nihče oviral. Od nadrejenega boste prejeli veliko pohval, kar vas bo osrečilo. Pazite pa le, da ne bi zašli v slabo družbo, saj bi si od vas obetala marsikatere ugodnosti, na koncu pa bi se lahko počutili izkoriščene. Postavite meje.

 

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.
Značilnosti: energičen, čustven, nagonski, strasten, privlačen, vznemirljiv, ljubosumen, obseden, nasilen, destruktiven
Temperament: flegmatičen
Moto: obvladati
Vladar znaka: Mars in Pluton
Element: voda
Dan v tednu: torek
Kovina: jeklo, železo, plutonij
Srečni kamni: beril, topaz, hematit, opal, jantar, malahit, granat


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup