Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Škorpijon

Škorpijon

HOROSKOP ŠKORPIJON
(24.10. – 22.11.)

Današnji horoskop

Razmišljali boste o novem delovnem podvigu, ki bi vam omogočil boljšo prihodnost. Jasnosti v željah in pričakovanjih ne bo. Pripravite se na temeljit razmislek. Za mnenje povprašajte člane družine ali prijatelje. Prosite za nasvet, saj vam bo pogled druge osebe pomagal spremeniti mnenje, ki ste ga sami oblikovali že pred časom. Finance: pazljivost ne bo odveč!

 


Današnji ljubezenski horoskop

Potrebovala bosta oddih od domačih obveznosti, drugih ljudi, pa tudi otrok. Prišlo bo do novosti v organizaciji skupnega življenja in razpolaganju z denarjem. Vodila bosta navdihujoče pogovore, pričakujete pa lahko tudi preobrate v intimnem življenju. Samski, nekdo zanimiv se bo dotaknil vašega srca.

 

Tedenski horoskop

Pričakujete lahko pozitiven razplet neke situacije. Notranji mir in zadovoljstvo pa sta odvisna od vas samih. Vaša pričakovanja naj bodo realna in ne pretiravajte. Seveda je pomembno tudi, da zaščitite vaše osebne interese. Pri odločanju naj vas vodi razum, srce pa naj ostane na strani. Začutili boste zvišano potrebo po zabavi, vendar morate biti pri tem previdni, da ne boste kasneje česa obžalovali. Neki dogodki se bodo odvijali razmeroma hitro, kar pa vam ne bo najbolj všeč. Če se le da, poskusite ohraniti mirno kri in trezno glavo. Če boste drugim pokazali, da vam ni vseeno, znajo to izkoristiti in vam še bolj ponagajati. Ni vedno dobro, da svoja čustva razgalite in naučite se biti močni in trdni. Bolje se boste počutili.

 

Tedenski erotični horoskop

Dobili boste zanimivo povabilo, z neko osebo boste lahko preživeli prav nepozaben konec tedna. Sprejmite izziv, a vseeno ostanite malce zadržani. Odločite se za igriv odnos, težite k zabavi in uživajte v tem koncu tedna brez zavor. Odpravite se brez posebnih želja in pričakovanj ter se prepustite toku.

 


Mesečni horoskop

Pred vami je izredno zanimiv mesec. Na finančnem področju bo vse potekalo po načrtih, saj se bodo pokazali dolgo pričakovani rezultati neke naložbe. V službi ali na poslovnem področju se vam nedvomno obetajo prelomne spremembe. Morda se vam bo utrnila nova ideja, ki jo boste spretno realizirali ali pa boste popolnoma spremenili način dela.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.
Značilnosti: energičen, čustven, nagonski, strasten, privlačen, vznemirljiv, ljubosumen, obseden, nasilen, destruktiven
Temperament: flegmatičen
Moto: obvladati
Vladar znaka: Mars in Pluton
Element: voda
Dan v tednu: torek
Kovina: jeklo, železo, plutonij
Srečni kamni: beril, topaz, hematit, opal, jantar, malahit, granat


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup