Imate vpra┼íanje? Kli─Źite 01 589 66 30

Horoskop Škorpijon

Škorpijon

HOROSKOP ŠKORPIJON
(24.10. ÔÇô 22.11.)

Današnji horoskop

Delo bo danes za vas najbolj pomembna stvar na svetu. Z vsemi silami se boste borili za svojo pozicijo, ┼żeleli boste biti korak pred vsemi, kar vam bo tudi uspevalo. Kmalu se bo za─Źelo izbolj┼íevati tudi stanje va┼íega ban─Źnega ra─Źuna, predvsem s pomo─Źjo poslov, ki vam bodo prinesli hiter in lahek zaslu┼żek. A boste morali tudi tvegati.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Intimno in spolno ┼żivljenje bo v sredi┼í─Źu va┼íe pozornosti in od partnerja boste pri─Źakovali, da bo zadovoljil vse va┼íe apetite. Veliko se tudi pogovarjajta in posku┼íajta zgladiti vse nesporazume iz preteklosti, ki sta jih pometla pod preprogo. Danes boste lahko jasno izrazili ─Źustva in povedali, kaj vam le┼żi na du┼íi.

 

Tedenski horoskop

Proti ne─Źemu boste v tem tednu protestirali. Vztrajajte pri svojem protestu proti neki ideji ali trendu, katerim vsi podlegajo. Bodite neizprosni in ne dovolite, da vas poteptajo. Va┼íe najpomembnej┼íe vpra┼íanje bo, kdo najbolj potrebuje va┼ío pomo─Ź. ─îutite, da je tokrat energijo najbolje porabiti prav za druge. Pravi ─Źas je, da pregledate svoje kontakte in ugotovite komu bi lahko pomagali. S tem pa boste pomagali tudi sebi, saj vas bo to osre─Źilo, s tem pa boste na┼íli pravo poti tudi zase. Va┼ía pozitivna energija vam pomaga, da vidite svetlej┼ío stran svojih obveznosti in dol┼żnosti. Vpra┼íajte se, ali so va┼í nadrejeni ali va┼ía dru┼żina pripravljeni vam dati ve─Ź svobode.

 

Tedenski eroti─Źni horoskop

Pu┼í─Źali boste vtis ─Źustvenega ─Źloveka, seks pa bo za vas akt obo┼żevanja, v katerem se boste popolnoma predali svojemu partnerju. V ta odnos boste vlagali vsa svoja ─Źustva. Med seksom boste radi v podrejenem polo┼żaju, predvsem ┼żenske pripadnice boste pri─Źakovale princa na belem konju.

 


Mese─Źni horoskop

Pred vami je izredno zanimiv mesec. Na finan─Źnem podro─Źju bo vse potekalo po na─Źrtih, saj se bodo pokazali dolgo pri─Źakovani rezultati neke nalo┼żbe. V slu┼żbi ali na poslovnem podro─Źju se vam nedvomno obetajo prelomne spremembe. Morda se vam bo utrnila nova ideja, ki jo boste spretno realizirali ali pa boste popolnoma spremenili na─Źin dela.

 

┼ákorpijon je mo─Źnega karakterja. S svojo izjemno notranjo mo─Źjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magneti─Źna in prepri─Źljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. ─îe se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. ─îesarkoli se ┼ákorpijon loti, to po─Źne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.
Zna─Źilnosti: energi─Źen, ─Źustven, nagonski, strasten, privla─Źen, vznemirljiv, ljubosumen, obseden, nasilen, destruktiven
Temperament: flegmati─Źen
Moto: obvladati
Vladar znaka: Mars in Pluton
Element: voda
Dan v tednu: torek
Kovina: jeklo, ┼żelezo, plutonij
Sre─Źni kamni: beril, topaz, hematit, opal, jantar, malahit, granat


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvoj─Źka Rak Lev Devica Tehtnica ┼ákorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokli─Źite nas

Potrebujete nasvet? Pokli─Źite nas.
Prvi nasvet je brezpla─Źen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kli─Źite na:

01 589 66 10

ali pokli─Źite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NARO─îITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup