Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Škorpijon

Škorpijon

HOROSKOP ŠKORPIJON
(24.10. – 22.11.)

Današnji horoskop

Razumevanje potreb in želja drugih bo obogatilo vaša razmerja. Vaša intuicija bo močna in verjetno boste nagonsko brali misli, občutke, potrebe in želje drugih. Prostovoljno boste posredovali vaše izkušnje, znanje in razumevanje. Zaradi tega boste bližje drugim, ki bodo delali za vas na različnih nivojih. Socialni dogodki vam bodo prinesli nove prijatelje.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski obujate spomine iz preteklosti, ki jim nikakor ne morete uiti. In kot nalašč boste danes srečali nekdanjega partnerja, z novo ustvarjeno družino. Bodite močni in ne dopustite čustvom, da bi vas prevzela. Vidva tako ali tako nista za skupaj, zato pojdite mimo z vzdignjeno glavo. Vezani si boste želeli več samote, saj boste potrebovali čas za razmislek.

 

Tedenski horoskop

Če boste še naprej tako vztrajno odganjali osebo, ki se vam želi približati, jo boste nedvomno tudi odgnali. Če ne gre za nekoga, ki je že izkoristil vaše zaupanje, nimate razloga, da bežite. Dajte tej osebi vsaj priložnost, tudi če malce tvegate. Saj ne morete ničesar izgubiti. V preteklosti ste storili neke napake, ki se utegnejo v prihodnjih dneh pokazati. Še je čas, da izrečete opravičilo, zato nikar ne ovinkarite. V službi bo delo potekalo po načrtih, vendar pa se vam nakazujejo neki konflikti v medsebojnih odnosih s sodelavci. Tu utegneta do izraza priti vaša samovolja in egocentričnost, ki bo v sredini tedna podkrepljena še s trmo.

 

Tedenski erotični horoskop

Tudi med rjuhami vam ne bo do kakšnih posebnih novosti. Na splošno boste bolj pasivni kot aktivni, zato vam bodo nadvse ustrezali položaji, kjer bo partner zgoraj.

 


Mesečni horoskop

Skozi ves mesec boste polni energije. Želja po dogodivščinah vas bo prebudila in izostrila vaše čute. Zabavati se boste znali kot le malokdo drug in priložnosti vam kar ne bo zmanjkalo. In glede na to, da boste popolnoma neresni, da vam še malo ne bo mar za obveznosti in odgovornosti, jo boste navsezadnje še zelo dobro odnesli. V službi boste imeli veliko priložnosti, da popravite svoje napake in neresnosti in naposled boste eno od njih tudi izkoristili. V drugi polovici meseca boste postopoma vedno manj razigrani, saj vas bodo obveznosti potegnile nazaj na realna tla. Hitro se boste pobrali in se postavili zase, kar se vam bo pozitivno obrestovalo tako v službi kot tudi pri denarju.

 

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.
Značilnosti: energičen, čustven, nagonski, strasten, privlačen, vznemirljiv, ljubosumen, obseden, nasilen, destruktiven
Temperament: flegmatičen
Moto: obvladati
Vladar znaka: Mars in Pluton
Element: voda
Dan v tednu: torek
Kovina: jeklo, železo, plutonij
Srečni kamni: beril, topaz, hematit, opal, jantar, malahit, granat


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup