Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Škorpijon

Škorpijon

HOROSKOP ŠKORPIJON
(24.10. – 22.11.)

Današnji horoskop

Že nekaj časa le tarnate, namesto, da bi kaj storili za to, da vam bo bolje. Vse kaže, da ste pretirano občutljivi in premalo samozavestni. Čas je za spremembe. Če ste do sedaj zaman iskali zaposlitev, si lahko kar malo oddahnete, saj prihajajo boljši in lepši časi za vas. Zaposlitev boste namreč tudi našli.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Dan se bo za samske začel z novimi nalogami. Počutili se boste zanesljivo in celotno situacijo boste imeli pod nadzorom. Pazite le, da ne boste prestopili meje in šli prek meja dobrega okusa. Vezanim pa se nocoj obeta veliko zanimivosti, po dolgem času pa boste spet okusili tudi slast in strast ljubezni.

 

Tedenski horoskop

Odločili se boste, da bi že končno lahko popravili neke določene napake iz vaše preteklosti. Ob tem ne dovolite, da zapadete v pesimizem in da vas zapusti potrpljenje. Kaj lahko se zgodi, da srečate osebo, s katero se niste najbolje razumeli. Nekako ne bo šlo, kot bi si želeli. Vsaj na začetku tedna ne. V drugi polovici pa boste imeli že več sreče in tako boste dobili val samozavesti in resnično vsemu boste kos. Posvetili pa se boste tudi izobraževanju in duhovnemu razvoju. Polni boste načrtov in idej, vendar pa morate biti v tem tednu bolj previdni kot običajno. Nagnjeni boste k napačnim odločitvam. V drugi polovici tedna pa ste lahko celo malce površni.

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani boste izredno zahtevni do svojih partnerjev. Sami boste imeli velik spolni apetit, zato boste tudi zelo spretni in obenem zahtevni. Samski boste v vsakem trenutku pripravljeni na akcijo, a trenutkov, ko bo do akcije dejansko prišlo, bo v tem tednu bolj malo.

 


Mesečni horoskop

Dobro veste, kaj bi morali storiti, vendar si boste tudi ta mesec še uspešno zatiskali oči. Marsikdo bo celo rekel, da vtikate svoj nos tja, kamor ne sodi, in v resnici vam bo vse drugo dišalo bolj kot pometanje pred lastnim pragom. Nič za to, vaše težave vas bodo potrpežljivo počakale. V zapletih, ki vam jih prinaša ta mesec, pa se boste mimogrede tudi marsikaj naučili. Recimo o tem, kdo bi se moral postaviti na svoje noge, namesto da stoji na vaših, pa tudi o tem, kakšna je lestvica vaših prioritet. Od tega je odvisno marsikaj, tudi vaše splošno počutje in zadovoljstvo.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.
Značilnosti: energičen, čustven, nagonski, strasten, privlačen, vznemirljiv, ljubosumen, obseden, nasilen, destruktiven
Temperament: flegmatičen
Moto: obvladati
Vladar znaka: Mars in Pluton
Element: voda
Dan v tednu: torek
Kovina: jeklo, železo, plutonij
Srečni kamni: beril, topaz, hematit, opal, jantar, malahit, granat


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
  • Mlado sonce › Sonce v meni, sonce v vseh nas, sonce vse okoli nas CENA: 25 €
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup