Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Ribi

Ribi

HOROSKOP RIBI
(20.02. – 20.03.)

Današnji horoskop

Običajno poskušate videti stvari na logičnem in intelektualnem nivoju, a danes vas bo moč vaše intuicije presenetila. Vaša komunikacija bo bolj subtilna kot besede. Danes boste najverjetneje zelo optimistični, navdušeni in zelo navdihnjeni glede na vse okoliščine. Nadaljujte po vaši poti.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski obupujete nad situacijo, saj ste močno razočarani, da vas simpatija ne povabi več ven. Vzemite to kot znak, da ta oseba ni prava za vas in vam ne more dati tistega, kar si vi želite. Vezani se bojite partnerjevih čustev, saj so zelo močna in silna, vendar po drugi strani tudi vi gojite podobna čustva do njega, zato ne pretiravajte z odzivom.

 

Tedenski horoskop

Teden boste začeli dobro predvsem na poslovnem področju, saj bo ponedeljek nadvse primeren za poslovne in tudi druge dogovore, prevladoval pa bo tudi ugoden čas za zbrano intelektualno delo. V sredini tedna se boste razveselili novega izziva, ki vam bo prinesel več dinamike v ustaljeno rutino. Proti koncu tedna pa se vam odpira zelo ugodno obdobje za druženja vseh vrst, kar boste s pridom izkoristili. V ozračju bo idealizem, ki bo omogočal razvoj in rast na vseh področjih. Za konec tedna se ne bo vse odvijalo po načrtih.

 

Tedenski erotični horoskop

Izredno zahtevni boste do svojega partnerja, po drugi strani pa boste tudi spreten ljubimec, z izredno močnim spolnim nagonom. Ne boste potrebovali nobenih posebnih priprav na seks. Tudi samski boste v vsakem trenutku pripravljeni na akcijo, a se boste morali za seks veliko bolj potruditi. Največ možnosti boste imeli v petek.

 


Mesečni horoskop

Na trenutke ne boste vedeli, kje se vas drži glava, toliko se bo dogajalo okoli vas. Mesec vam prinaša obilo sreče, kar bo vse skupaj vsaj malo omililo, le na svoj ugled v javnosti pazite. Tudi, če se boste izvlekli iz škripcev, pa si bo morda kdo ustvaril tudi mnenje, ki vam ne bo koristilo. Na službenem področju bo precej pestro, saj vas bo zamikalo, da bi se lotili večjih sprememb, kot na primer novega projekta ali celo menjave delovnega mesta. Držite se svojih načel in bodite previdni, da ne boste česa obžalovali. V financah se bo položaj izboljšal, če le ne boste delali večjih napak.

 

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.
Značilnosti: občutljive, sočutne, razumevajoče, redkobesedne, ranljive, medle, živijo v iluzijah
Temperament: flegmatičen
Moto: verjeti
Vladar znaka: Neptun in Jupiter
Element: voda
Dan v tednu: četrtek
Kovina: platina, kositer
Srečni kamni: mesečev kamen, hematit, ametist, turkiz


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup