Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Ribi

Ribi

HOROSKOP RIBI
(20.02. – 20.03.)

Današnji horoskop

Danes vam bo jasno, da niste tako fit, kot bi lahko bili ali pa mora nekdo, ki vam je blizu, pričeti z dnevno telovadbo. Pojdite sami v fitnes ali pa peljite to osebo. Nikoli ni prepozno pričeti s kakšno aktivnostjo v življenju. Nivo vaše fitnes rekreacije se bo počasi in enakomerno dvigoval. To bo izboljšalo vašo mentalno in fizično kondicijo.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Današnji dan bo zelo naklonjen vezanim, saj se vam obetajo zanimiva srečanja. Samski pa bodite danes zelo previdni pri pogovoru z neko osebo, ki misli da ve vse in še več. Čeprav se vam ta nekdo ne bo zdel najbolj simpatičen, se mu le nasmehnite. Trdno stojte za svojimi prepričanji.

 

Tedenski horoskop

Znašli se boste mnogo bolje, kot si v tem trenutku mislite. Nekje na poti ste izgubili samozavest in skrajni čas je, da jo pridobite nazaj. Če ste doživeli določen neuspeh, to ne pomeni, da bo tako tudi v prihodnje. Z neuspehi se predvsem učite in razvijate, brez njih pa ni možen nikakršen osebnostni ali materialni razvoj, zato razumite, kako pomembni so v vašem življenju. V prvih dneh tedna vas bo v nabiralniku čakala neka pošiljka, ki vas bo neznansko razveselila. V sredini tedna vas utegne preganjati dolgčas, saj boste žrtev vsakdanje rutine, ki se bo odražala še posebno v službi. Delo bodo prevzeli drugi, saj ste že tako ali tako v zamudi, energije in novih idej pa kar ne bo. Morda je čas, da si privoščite kratek oddih in si naberete novih moči. Storite to za za konec tedna.

 


Mesečni horoskop

Morda bi morali v tem mesecu dati prednost čustvom. Še posebej če imate partnerja, bi bila to zelo dobrodošla sprememba. Seveda to za vas ne bo lahko, vendar vsaj poskusite. Razum pa dajte malo na dopust. Obeta se vam neko potovanje, na katerega ste dolgo čakali, morda že celo življenje. Obstaja celo možnost novega začetka, življenja v tujini. Za tiste, ki imate to željo, bo ta mesec zelo primeren, da pospravite pod streho še zadnje obveznosti in greste. Seveda pa ne pričakujte, da bodo vaši bližnji navdušeni nad tem. Vendar samo vi veste, kaj hočete in temu tudi sledite. Pripravljeni pa seveda bodite na to, da bo pot naporna. Finance vam ta mesec sicer ne bodo najbolj naklonjene, vendar se boste zakopali v delo in nadoknadili izgubljeno.

 

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.
Značilnosti: občutljive, sočutne, razumevajoče, redkobesedne, ranljive, medle, živijo v iluzijah
Temperament: flegmatičen
Moto: verjeti
Vladar znaka: Neptun in Jupiter
Element: voda
Dan v tednu: četrtek
Kovina: platina, kositer
Srečni kamni: mesečev kamen, hematit, ametist, turkiz


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup