Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Ribi

Ribi

HOROSKOP RIBI
(20.02. – 20.03.)

Današnji horoskop

Zadnje dni ste povsem brez volje in brez energije. Če že nekaj časa razmišljate o prekinitvi razmerja, je sedaj pravi čas, da to tudi izpeljete do konca. Na delovnem področju lahko pričakujete težave, saj vam trenutno obdobje ni najbolj naklonjeno. Polni boste novih načrtov in idej, vendar bodite previdni.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski si boste danes priznali poraz, ki ste ga doživeli v minulih dneh. Zavedajte se, da če verjamete vase, vas ne more nič iztiriti, niti zavrnitev osebe, ki nam je nekdaj veliko pomenila. Vezani pa boste nocoj uživali v partnerjevi družbi, skupaj bosta načrtovala jutrišnji dan, ki bo zelo poseben.

 

Tedenski horoskop

Neverjetno, a tudi vam se lahko zgodi, da ljubezen postane pomembnejša od dela in služenja denarja, pa čeprav le prvih nekaj dni. Dovolj za preporod, dovolj, da začnete o tem poglavju svojega življenja razmišljati drugače kot do sedaj. Seveda ustvarjanje družinskega gnezda in podobni intimni načrti ne bodo slabo vplivali na vašo kariero, zagotovo pa bo za vas dovolj velika sprememba že to, da boste raje izbirali nove tapete kot poslovne partnerje in sodelavce. S partnerjem se bosta seveda prav zaradi tega krasno ujela in vajino razburkano razmerje bo postalo mirno in varen pristan po napornem dnevu v službi. Doživeli boste neko novo izkušnjo.

 

Tedenski erotični horoskop

Pomanjkanje spolne sle bo vezanim bolj v škodo kot v korist. V drugi polovici tedna pa sploh ni ničesar na vidiku. Malo bolj obetavno bo za samske. Če si res želite akcije, potem boste izkoristile čisto vsako ponujeno priložnost!

 


Mesečni horoskop

Mesec se bo začel lenobno, nato pa se bo tempo iz tedna v teden stopnjeval. Enako velja za vaš optimizem in samozavest, skladno s tem pa bo rasla tudi vaša učinkovitost. Težave, ki se vam bodo v začetku meseca zdele nerešljive, boste čez dva ali tri tedne uredili kot za šalo, pa še dobre volje boste. Zato ne bodite prezahtevni do sebe in dovolite, da vam vaše splošno počutje določa ritem vsakdanjika. Ne le, da boste tako bolje porabili svojo energijo, tudi boljše volje boste in bistveno bolj zadovoljni sami s seboj.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.
Značilnosti: občutljive, sočutne, razumevajoče, redkobesedne, ranljive, medle, živijo v iluzijah
Temperament: flegmatičen
Moto: verjeti
Vladar znaka: Neptun in Jupiter
Element: voda
Dan v tednu: četrtek
Kovina: platina, kositer
Srečni kamni: mesečev kamen, hematit, ametist, turkiz


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
  • Mlado sonce › Sonce v meni, sonce v vseh nas, sonce vse okoli nas CENA: 25 €
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup