Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Rak

Rak

HOROSKOP RAK
(22.06. – 22.07.)

Današnji horoskop

Uživali boste v prijetni družbi ljudi, ki vas bodo pripravljeni poslušati. Kljub temu, da vas bo presenetil malce neugoden dogodek, boste ostali optimistični in veseli. V sklopu financ težav ne bo. Nekoliko težav vam bo povzročala le prebava, posebno želodec. Poskrbite za prehrano, predvsem pa za mirne živce.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samskim se bo danes vrnil nasmeh na obraz, posebno ko se boste znašli v dobri družbi. Vse se bo pozitivno izteklo, spregovorili pa boste tudi o zadevi, o kateri ste dolgo molčali. Vezani pa boste po nekaj težavah, ki so vas spremljale v prejšnjih dneh, ugotovili, kaj vse bi morali storiti, da bi bili vsi zadovoljni.

 

Tedenski horoskop

V tem tednu boste v resnični prednosti, česar nikar ne zanemarite. Še posebej na poslovnem področju se lahko prebijete skozi težavne ovire, ki vam bodo odprle nova vrata. Morda boste tudi spremenili pogled na neko situacijo, ki pa se bo verjetno navezovala na zasebno ali čustveno področje.

 

Tedenski erotični horoskop

Nikoli ni lahko svojih čustev spraviti v besede, a vsekakor je vredno poskusiti. Ta teden bo pravi, da jih izrazite svojemu partnerju. Ta vas bo poslušal in vam bo na vsak način skušal pomagati. Zavedajte pa se, da ima tudi on težave in da morate tudi vi prisluhniti njemu. Izlivu čustev bo sledil nepozaben seks.

 


Mesečni horoskop

Na zasebnem področju boste v tem mesecu dobro vedeli, kam plujete. Veste, kaj si želite, zato boste lepo napredovali proti svojemu cilju. Na žalost bo slika precej manj jasna na poslovnem in službenem področju. Tu se vam bo zdelo, da ste se izgubili v megli, ki se kar noče razkaditi. Pomembno je, da v tem obdobju ne sprejemate pomembnih odločitev, saj vaša presoja ne bo najbolj objektivna. Proti koncu meseca bo vedno bolje.

 

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.
Značilnosti: čustven, ljubeč, domiseln, previden, sočuten, nesamostojen, čemeren, zaščitniški, tradicionalen
Temperament: flegmatičen
Moto: čutiti
Vladar znaka: Luna
Element: voda
Dan v tednu: ponedeljek
Kovina: srebro
Srečni kamni: smaragd, biser, opal


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup