Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Rak

Rak

HOROSKOP RAK
(22.06. – 22.07.)

Današnji horoskop

Danes boste zelo pridni in delavni. Vaša podjetnost se bo dopolnjevala z uspešnim obdobjem, a pod vprašajem bosta vaš odnos do dela in priložnost, da se boste dokazali z novimi poslovnimi izzivi. Fizično bodite čim bolj aktivni in posledično boste bolje razpoloženi in bolj zdravi. Zdravje bo povsem dobro.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Preteklo obdobje so zaznamovale določene napetosti v odnosu s partnerjem. Dobra novica je ta, da ste lahko srečni, če je odnos preživel in ni prišlo do prekinitve ali ločitve. V naslednjem obdobju bo odnos s partnerjem veliko boljši, samski pa lahko računate na novo ljubezen. Vse, kar je bilo slabo, je že za vami.

 

Tedenski horoskop

Razlog za vaše slabo razpoloženje se skriva na čustvenem področju, saj vam tu situacija v zadnjem času nikakor ni naklonjena. Pravzaprav se vam zdi, da se vse odvija ravno obratno od želenega. Ta teden vas bo spodbudil, da pobrskate globoko po vaši notranjosti in spoznate stare in preživete vzorce, ki vas vedno znova pripeljejo do istih težav. Prej ko se boste soočili sami s sabo in razumeli razlog vašemu delovanju, prej boste pripravljeni na novo življenje. S financami v teh dneh delajte preudarno, saj boste nagnjeni k naivnosti.

 

Tedenski erotični horoskop

Za vašim urejenim videzom se bo skrivala nepotešena žival, ki bo vedno pripravljena prevzeti seksualno pobudo. Svoj seksualni nagon boste poskušali zadovoljiti kjerkoli, kadarkoli in s komerkoli. Za vas bodo moški predvsem seksualni objekt. Ne načrtujete zaljubljenosti, temveč se celo zelo trudite, da do česa takšnega ne bi prišlo.

 


Mesečni horoskop

Pred vami je pester mesec, ki lahko prinese prelomne spremembe. Že v prvih dneh meseca se utegnete znajti pred neko življenjsko odločitvijo, ki se bo nanašala na poslovno ali zasebno področje. Nekdo vam bo na uho nenehno prišepetaval besede, vendar morate vedeti, da se imate le vi pravico odločevati, saj je življenje vaše. Ne upoštevajte mnenj in nasvetov, v kolikor veste, da vam ne morejo prinesti pravega zadovoljstva in sreče.

 

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.
Značilnosti: čustven, ljubeč, domiseln, previden, sočuten, nesamostojen, čemeren, zaščitniški, tradicionalen
Temperament: flegmatičen
Moto: čutiti
Vladar znaka: Luna
Element: voda
Dan v tednu: ponedeljek
Kovina: srebro
Srečni kamni: smaragd, biser, opal


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

popup