Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Rak

Rak

HOROSKOP RAK
(22.06. – 22.07.)

Današnji horoskop

Na svoja pleča si boste naložili malce preveč dela, po vrhu vsega pa bodo ljudje od vas pričakovali, da boste reševali še njihove težave. Zaradi preobremenjenosti boste jezni in nerazpoloženi. Stanje v vaši denarnici ni prav nič razveseljujoče, se bo pa kmalu izboljšalo. Privoščite si sprehod v naravi, ki bo okrepil vaše zdravje in vas pripravil na prihajajoče izzive.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Razpoloženje bo danes še vedno malce slabše, kar se bo odsevalo v partnerskem odnosu. Vezani boste čutili oddaljenost. Zaupajte partnerju, kako se počutite. Naj depresivno počutje ne stopi tudi med vaju. Partner vam mora dati nov zagon. Dopustite to možnost. Samske bodo čustva, ki jih gojite do določene osebe, povsem zmedla. Premislite o tem, kaj čutite!

 

Tedenski horoskop

V poslovnem, službenem in javnem življenju boste zaželeni in uspešni. Pazite le na pretirana in neopazna finančna zapravljanja. Hitro bi lahko prestopili mejo. Prav tako pa se boste rešili tesnobe in notranjega nemiru. Bodite pozitivni, le tako bodo pozitivni tudi rezultati. Vsaka najmanjša napaka vas bo sicer vrgla iz tira, vendar boste stvari videli precej slabše, kot so v resnici.

 

Tedenski erotični horoskop

Dogajanje med rjuhami boste prevzeli v svoje roke. Ugotovili boste, da obstaja še kar nekaj novih načinov, kako zadovoljiti partnerja. Povsem se boste posvetili svoji boljši polovici. Prepustita se toku, odkrivajta vajine erogene cone in kaj vama prinaša največji užitek. Vajina domišljija naj gre preko meja. To vama bo prineslo neizmerne zadovoljstvo.

 


Mesečni horoskop

V tem mesecu boste na splošno precej nervozni. Najkasneje v sredini meseca pa se bo stanje začelo vsaj delno umirjati. Imeli boste ogromno obveznosti, vsi pa vas bodo še dodatno priganjali. Vzemite le toliko kolikor zmorete, ostalo prepustite drugim. Ni vam potrebno sprejeti tistega, kar ni vaša obveza. Morda se boste morali naučiti reči ne. Preko meseca se bo zvrstilo veliko situacij, kjer boste obnemeli, kar ni vaša značilnost. Vendar pa je morda še bolje tako, saj se boste na tak način izognili premnogim zapletom. Na splošno bo v tem mesecu v ospredju umetnost komunikacije.

 

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.
Značilnosti: čustven, ljubeč, domiseln, previden, sočuten, nesamostojen, čemeren, zaščitniški, tradicionalen
Temperament: flegmatičen
Moto: čutiti
Vladar znaka: Luna
Element: voda
Dan v tednu: ponedeljek
Kovina: srebro
Srečni kamni: smaragd, biser, opal


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup