Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Oven

Oven

HOROSKOP OVEN
(21.03. – 20.04.)

Današnji horoskop

Površinski odnosi s prijatelji in družinskimi člani se bodo izboljšali, zahvaljujoč predvsem vaši pripravljenosti na pogovore. Prenehajte trmasto vztrajati pri svojih stališčih. Enostranski pogled na dogajanje vam ni prinesel nič dobrega in koristnega, samo dodatno ste se izolirali od družine in družbe. Bodite bolj popustljivi in ljudje vas bodo raje sprejeli medse.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Današnji dan ne boste preživeli v slabem ljubezenskem odnosu. Vezani boste danes izboljšali odnos s partnerjem, saj bosta razjasnila pretekla nesoglasja, ki so se pojavila nedolgo nazaj. Zaupajte mu, kaj vse vas je zmotilo in kaj želite izboljšati. Ljubezen je trud. V ljubezensko življenje samskih bo v večernih urah stopila strast in želja po osvajanju.

 

Tedenski horoskop

V drugi polovici tedna boste veliko bolj odločni kot na začetku in vaša pozornost bo namenjena predvsem uvajanju novosti. Uvedli boste nekaj sprememb v domačem okolju. Znašli se boste na križišču in odločiti se boste morali, kam boste šli. Položaj boste morali pretehtati z vseh strani. Morda boste celo razmišljali o selitvi, a vas bo to hitro minilo, ko boste ugotovili, koga vse bi nato pogrešali.

 

Tedenski erotični horoskop

Največjo težavo bo tokrat predstavljala vaša sebičnost. Vaše želje vam bodo tako pomembne, da vam še na misel ne bo prišlo, da si morda vaš partner želi česa drugega. Če pa ne boste deležni dovolj velike pozornosti, boste užaljeni in se boste počutili zavrnjene ter neljubljene. Nikar ne pretiravajte!

 


Mesečni horoskop

Ne bodite presenečeni, če se vam bodo v tem mesecu dogajale stvari, na katere niste računali niti v svojih najbolj skritih sanjah. Čakajo vas namreč spremembe, zato se kar pripravite nanje. Morda bodo nekatere od njih šokantne, ali pa za vas malenkost boleče, vendar boste kaj hitro spoznali njihove prednosti in ponovno z optimizmom zrli v prihodnost. Če se le da, si privoščite vsaj kak prost dan in večkrat poskrbite za sprostitev telesa in duha.

 

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.
Značilnosti: energičen, dinamičen, raziskujoč, pustolovski, sebičen, vihrav, nepremišljen
Temperament: koleričen
Moto: biti, obstajati
Vladar znaka: Mars
Element: ogenj
Dan v tednu: torek
Kovina: železo
Srečni kamni: diamant, rubin, rdeči jaspis, magnetit, hematit, granat


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup