Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Oven

Oven

HOROSKOP OVEN
(21.03. – 20.04.)

Današnji horoskop

Zaradi zmanjšanja likvidnosti oziroma pretoka denarja, je možno, da boste spet doživeli manjšo krizo. Če vam nekdo dolguje denar, lahko nanj kar pozabite. Spet bo do izraza prišla vaša neustavljivo močna volja po uspehu. Ta vas bo spodbujala k doseganju osebne neodvisnosti. Čas je, da se duhovno osvobodite.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski si boste po daljšem premoru zaželeli ljubezenskih avantur, zato nocoj ne boste izgubljali časa. Ne reagirajte prepozno, da ne boste odšli domov praznih rok. Z neko osebo se lahko začnete družiti pogosteje. Vezani pa boste ugotovili, da vam je partner v preteklosti nekaj zamolčal, kar vas bo močno prizadelo.

 

Tedenski horoskop

Razpoloženje samskih bo zelo nestalno. O preteklih dogodkih se lahko pogovorite s prijatelji, ki vas dobro poznajo in vam vedno stojijo ob strani. Vezani pa se boste končno zavedli, da je edini ključ do večne ljubezni naučiti se obvladovanja. Pričakujte tudi večje spremembe in nove začetke na vseh področjih vašega življenja. Poskusite postati bolj drzni, aktivni in pogumni. To bo najboljše obdobje za uvajanje novih idej, projektov in začetek nove aktivnosti. Če želite skleniti poslovno partnerstvo, morate za to imeti navdihujoče in inovativne načrte. Izogibajte se poslovnim zvezam, ki vam bodo črpale preveč energije. Imeli boste namreč kar nekaj priložnosti.

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani boste poskusili nekaj novih položajev, ki vas bodo popolnoma navdušili, zato se boste v tem tednu ljubili večkrat kot običajno. Konec tedna bo še posebno strastno. Samski boste imeli možnost za seks v sredini tedna, a to še ne pomeni, da boste zadovoljeni.

 


Mesečni horoskop

Vaš največji adut ta mesec bo, da se boste z lahkoto prepustili toku dogajanja in si tako prihranili precej živcev in skrbi. Čeprav to pomeni, da boste na svoje slabe dni kar nekako pasivni, pa se vendarle lahko zanesete, da se boste ravno na takšen način izognili marsikateremu zapletu. Mučile vas bodo predvsem misli na določeno osebo, čeprav ste že davno razčistili, da zadeva nima nobene prihodnosti. Vaša delovna učinkovitost bo tesno povezana s tem, kakšne volje se boste zbudili, zato vam zvezde toplo priporočajo, da poskrbite za udoben vzglavnih in dovolj spanja.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.
Značilnosti: energičen, dinamičen, raziskujoč, pustolovski, sebičen, vihrav, nepremišljen
Temperament: koleričen
Moto: biti, obstajati
Vladar znaka: Mars
Element: ogenj
Dan v tednu: torek
Kovina: železo
Srečni kamni: diamant, rubin, rdeči jaspis, magnetit, hematit, granat


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
  • Mlado sonce › Sonce v meni, sonce v vseh nas, sonce vse okoli nas CENA: 25 €
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup