Imate vpra┼íanje? Kli─Źite 01 589 66 30

Horoskop Oven

Oven

HOROSKOP OVEN
(21.03. ÔÇô 20.04.)

Današnji horoskop

Pazite se pretirane agresivnosti, prehitrih dejanj in vsiljevanja svojih stali┼í─Ź, ker bi na ta na─Źin dosegli ravno nasprotno od tistega, kar boste ┼żeleli. Mo┼żno je, da boste zaradi prevelike frustracije in ┼żelje po doseganju zastavljenega cilja storili nekaj, kar boste kasneje ob┼żalovali. Spori bodo neizogibni. Ne po─Źnite stvari, za katere veste, da vas bodo do sporov zagotovo pripeljale. Bodite malo sami.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski si ┼żelite pozornosti, saj pogre┼íate intimo s partnerjem. Vendar gre le za ob─Źutek in ne za dejansko osebo. Ne zganjajte drame, saj sami veste, da ste s svojim statusom trenutno zadovoljni in ne potrebujete nikogar. Vezani pogre┼íate intimo s partnerjem, ki je zadnje ─Źase nekoliko odsoten. Predlagajte mu spro┼í─Źujo─Ź ve─Źer, ki vaju bo ponovno zbli┼żal.

 

Tedenski horoskop

V dolo─Źenih obdobjih ta teden boste precej razdra┼żljivi in nemirni, kar bo razlog mnogim konfliktom. Manjkalo vam bo diplomatskih spretnosti, pa tudi v ognju prepira boste marsikatero stvar do┼żiveli precej bolj intenzivno kot sicer. Nekatere izre─Źene besede boste kasneje ob┼żalovali. V zvezi z denarjem boste sprejeli kompromis, ki vam bo v prihodnosti odprl mnogo vrat. Le potrpe┼żljivi bodite. ─îe si ┼żelite sprememb v zvezi s slu┼żbo, ne sprejmite kar prve ponujene mo┼żnosti. Najbolj┼íe dose┼żke si boste izborili s spretnimi pogajanji in ─Źakanjem na pravo prilo┼żnost.

 

Tedenski eroti─Źni horoskop

Tako kot v va┼íem ┼żivljenju na splo┼íno, vas bo tudi na podro─Źju spolnosti ta teden vodila potreba po duhovni rasti. Tisti, ki boste res u┼żivali v seksu, ste lahko prepri─Źani, da ste s pravo osebo, saj boste za─Źutili posebno raven povezanosti.

 


Mese─Źni horoskop

V tem mesecu vam nikakor ne bo dolg─Źas. Pokazati boste morali, kako resno ste mislili z novoletnimi zaobljubami. Morda boste presenetili celo sebe in morda ne bo ─Źisto vse, kar boste delali ta mesec, v duhu pravil in morale. Ko se boste enkrat zagnali, vas bo te┼żko ustaviti. ┼áe najbolj pa bo pomembna usmeritev k novim idejam, saj obi─Źajno le pogrevate stare in varne zadeve. Na denarnem podro─Źju bo pestro. Videti bo precej gledanja skozi prste, pometanja pod preprogo, la┼żne solidarnosti in podobne krame, ki se praviloma sprevr┼że v kaj neprijetnega. Morali boste ukrepati in stvari raz─Źistiti. Tudi preproga enkrat tega ne bo ve─Ź prenesla.

 

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Za─Źenja nove projekte, je pobudnik, pionir. ┼Żal pa je zaradi pomanjkanja potrpe┼żljivosti tudi prvi, ki obupa, ─Źe se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v ┼żeleno smer. Izzivi so zanj u┼żitek, zato prakti─Źno ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Obi─Źajno ima jasne cilje in pozna najhitrej┼ío pot, da jih dose┼że. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.
Zna─Źilnosti: energi─Źen, dinami─Źen, raziskujo─Ź, pustolovski, sebi─Źen, vihrav, nepremi┼íljen
Temperament: koleri─Źen
Moto: biti, obstajati
Vladar znaka: Mars
Element: ogenj
Dan v tednu: torek
Kovina: ┼żelezo
Sre─Źni kamni: diamant, rubin, rde─Źi jaspis, magnetit, hematit, granat


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvoj─Źka Rak Lev Devica Tehtnica ┼ákorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokli─Źite nas

Potrebujete nasvet? Pokli─Źite nas.
Prvi nasvet je brezpla─Źen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kli─Źite na:

01 589 66 10

ali pokli─Źite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NARO─îITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup