Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Oven

Oven

HOROSKOP OVEN
(21.03. – 20.04.)

Današnji horoskop

Nocoj se vam obeta prijetna zabava, na kateri boste hitro postali najbolj zanimiva oseba. Izogibajte se ljudem, ki bodo do vas vzvišeni in se bodo grobo obnašali. Veliko se boste ukvarjali z vašim finančnim stanjem. Težavo imate predvsem zaradi skupnih financ. Danes še posebno pazite na pljuča in želodec.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski, danes vas bo neka oseba prav prijetno presenetila. Še nekaj dni se boste spraševali, zakaj je izbrala prav vas. Tudi pred vezanimi je zanimiv začetek dneva, posebno ker so vas dolgo pestile ljubezenske težave, zdaj pa se boste lahko obrnili k novim rešitvam. S partnerjem se bosta dogovorila hitreje, kot se vam zdi.

 

Tedenski horoskop

Tako psihične kot fizične moči vam v tem tednu ne bo zmanjkalo. Še posebej za dosego ciljev na zasebnem področju ju boste še kako potrebovali, saj boste morali pokazati precejšnjo mero čustvene zrelosti. Če boste trmasto silili v nekaj, kar vam ni dosegljivo, ne boste ničesar dosegli. Raje stopite korak nazaj in počakajte, da energija naredi svoje. Prej ali slej se vam obetajo pozitivne spremembe. Lahko pa se tudi zgodi, da boste neodločni in spremenljivi. V tem primeru pa nikar ne sprejemajte nikakršnih odločitev, saj se utegnete zmotiti in kasneje celotno situacijo močno obžalovati. Najkasneje do konca tedna pa vas čaka umiritev in razrešitev situacije ter ponovno boste lažje zadihali. Morda boste za konec tedna prejeli prav poseben klic.

 

Tedenski erotični horoskop

Ta teden bo za vas bolj umirjen. Partnerju boste hvaležni, ker se vam bo posvečal, vendar pa ne boste čutili tako velike potrebe po fizični bližini. Malce boste raztreseni, zato boste vaše in partnerjeve potrebe postavili v ozadje. Vseeno pa si vzemite čas zase. Ko se boste spravili v akcijo, boste zagotovo pozabili na skrbi.

 


Mesečni horoskop

Delo v službi vam bo šlo odlično od rok v prvih dveh tednih meseca, medtem ko se v drugi polovici nakazujejo neke spremembe, nad katerimi se ne boste kaj prida navduševali. Ostanite v koraku s časom, saj vas nekateri sodelavci ali tekmeci utegnejo prehiteti z naprednejšimi idejami. Pri denarju bodite previdni.

 

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.
Značilnosti: energičen, dinamičen, raziskujoč, pustolovski, sebičen, vihrav, nepremišljen
Temperament: koleričen
Moto: biti, obstajati
Vladar znaka: Mars
Element: ogenj
Dan v tednu: torek
Kovina: železo
Srečni kamni: diamant, rubin, rdeči jaspis, magnetit, hematit, granat


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup