Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Lev

Lev

HOROSKOP LEV
(23.07. – 23.08.)

Današnji horoskop

Danes boste našli odlično rešitev za časovno ali denarno zagato. Nekaj stvari se bo zaradi tega povsem ustavilo, a ne pozabite na najbližje. Pričakujete lahko nekakšno dediščino ali drugo finančno pomoč. Povečal se vam bo apetit. Poskusite se prebiti mimo sladkarij in ne posegajte preveč po njih.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Današnji da bo zelo umirjen. Zvečer si boste vzeli čas za bližnjo osebo ali simpatijo. Če ste samski, obstaja verjetnost, da se bo vaš stan kmalu spremenil. Čaka vas čudovit večer, poln ljubezni. Vezani boste zadovoljni s svojo boljšo polovico. Med vama bo obilo ljubezni in razumevanja. Pogovor vama je resnično koristil. Lahko pričakujete romantičen večer.

 

Tedenski horoskop

To bo za vas teden velikih delovnih obveznosti in materialnih dosežkov. Materialna vrednost bo na prvem mestu. Lahko pričakujete uspeh in vzpon na področju kariere ter mnogo drugih prijetnih stvari. Na primer naklonjenost šefa, napredovanje, povišanje plače ali poslovna potovanja. V službi boste tudi vedno bolj priznani, ker vedno radi pomagate drugim. Čas bo ugoden za ambiciozne načrte, dosežke in nove projekte.

 

Tedenski erotični horoskop

Teden vam sicer ne bo najbolj naklonjen, saj bo vaša spolna sla bolj nizka. Šele nekje proti koncu tedna lahko računate, da se bo vaše razpoloženje malce izboljšalo. V postelji boste morali pokazati nekaj domišljije, da boste razbili rutino, v katero sta zapadla v zadnjih tednih. V vaši glavi se skriva marsikaj, zato naj vas ne bo strah izraziti tega.

 


Mesečni horoskop

Pred vami je zabaven mesec, ki pa bo lahko za finance nekoliko kritičen. Po eni strani boste precej impulzivni z denarjem, res pa je tudi, da se ne boste mogli izogniti premnogim prepirom in izzivom. Naj vas ne potolčejo, raje v njih uzrite nove priložnosti. Več sproščenosti pa se vam obeta v službi, saj bo tam ozračje nadvse veselo. Morda boste v kolektiv celo sprejeli nekoga novega, ki bo še dodatno popestril vzdušje. Pazite, kakšen prvi vtis boste pustili, saj si vas utegne oseba kot take tudi zapomniti.

 

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.
Značilnosti: ustvarjalen, zanesenjaški, širokosrčen, dejaven, pogumen, domišljav, samovšečen, dobro se izraža
Temperament: koleričen
Moto: hoteti
Vladar znaka: Sonce
Element: ogenj
Dan v tednu: nedelja
Kovina: zlato
Srečni kamni: rubin, oniks, tigrovo oko, diamant, jantar


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup