Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Lev

Lev

HOROSKOP LEV
(23.07. – 23.08.)

Današnji horoskop

Upoštevajte želje in potrebe okolice ter vaših najdražjih. V zadnjih dneh ste namreč precej ostro uveljavljali svojo voljo, s tem pa ste marsikoga zasenčili, še bolj pa njegove želje. Če ne želite, da bi vas ljudje negativno označili, potem naredite nekaj v tej smeri. Dan bo ugoden za finance.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski si želite druženja in akcije, zato se boste v službi dogovorili za druženje v popoldnevu, ki pa se bo zavleklo pozno v noč. Razmislite, kaj želite sporočiti ostalim, saj bodo vaši signali opaženi in bodo imeli tudi svoje posledice. Vezani v zvezi trenutno čutite praznino, ki jo nadomeščate s hrano. Partnerju predlagajte pogovor.

 

Tedenski horoskop

Polni boste pozitivne energije, optimizma in zanosa. Nič, kar vam bodo naložili, vam ne bo težko storiti, saj boste marljivi in delavni. V službi boste zaradi tega dosegali uspehe, posledično pa lahko pričakujete tudi spremembo na finančnem področju. Sicer vaše finance kar kličejo po večji pozornosti, saj se jim doslej niste posebej posvečali. Resno morate razmisliti o tem, kaj boste storili z njimi, saj je primeren čas za naložbe vseh vrst. Če še ne varčujete, je skrajni čas, da odprete varčevalni račun, saj nikoli ne veste, kdaj boste potrebovali zlato rezervo.

 

Tedenski erotični horoskop

Vse tisto, s čimer ta teden ne boste zadovoljni, vas bo na podzavestni ravni gnalo k bolj dominantni vlogi v seksualnem življenju. V postelji bo bodisi po vaše ali pa nič.

 


Mesečni horoskop

Zelo verjetno boste v tem mesecu želi sadove dosedanjega dela. Navdušeni boste nad dogajanjem, saj boste s svojim pozitivnim pristopom v življenje vpeljali skorajda same lepe dogodivščine. Preko celega meseca boste polni energije, kdaj pa kdaj vas bo v rahlo slabo voljo spravila le situacija na zasebnem področju. Še posebej tisti, ki greste čez težko obdobje na družinskem področju, lahko že do konca meseca pričakujete popolno razrešitev situacije. Predvsem pa boste ta mesec spoznali zanimivo osebo, ki bo najverjetneje postala vaš dober prijatelj. Na finančnem področju pa ne boste dočakali želenih sprememb. Pogovorite se s tretjo osebo.

 

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.
Značilnosti: ustvarjalen, zanesenjaški, širokosrčen, dejaven, pogumen, domišljav, samovšečen, dobro se izraža
Temperament: koleričen
Moto: hoteti
Vladar znaka: Sonce
Element: ogenj
Dan v tednu: nedelja
Kovina: zlato
Srečni kamni: rubin, oniks, tigrovo oko, diamant, jantar


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup