Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Lev

Lev

HOROSKOP LEV
(23.07. – 23.08.)

Današnji horoskop

Počutili se boste zmedeno, odsotno. Zaradi tega bodo tudi vaši miselni procesi potekali počasneje. Vsako stvar boste večkrat pretehtali in se stežka odločili. Čeprav se vam nakazuje finančni uspeh in ugodno obdobje za vlaganje v nepremičnine, bodite vseeno previdnejši pri izdatkih za katere druge zadeve.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Vezani se danes pazite zlobnih jezikov, morda si neka oseba prizadeva razdreti vajino partnersko razmerje. Ko boste mislili, da ste strahove že pregnali, bo ogenj proti večeru ponovno izbruhnil. Pazite na svoje besede! Samskim pa današnji dan lahko prinese nova poznanstva. Ne bodite preveč sramežljivi!

 

Tedenski horoskop

Uspeh v ljubezenskem življenju in bleščeče zakonsko življenje bo temeljilo na miru in harmoniji. Naredite nekaj sprememb v vašem obnašanju in načinu komuniciranja z namenom, da s svojimi sposobnostmi in vedenjem laskate vsem. Pri vaših podvigih pričakujte podporo vašega partnerja in ostalih družinskih članov. Imate vse zmožnosti, da lastnoročno pospešite vaš posel in finančno stanje. Prihodki bodo prihajali gladko. Impresivni denarni dobički vam bodo pripomogli k finančni stabilnosti in povečali bančni račun. Povišica, napredovanje in dobro ocenjevanje bodo le še smetana na sladoledu. To bo najboljši čas za vlaganje in tveganje. Izkoristite ga!

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani boste tokrat neskončno razvajali svoje partnerje. Deležni bodo tako nežnosti kot tudi neverjetnega in nepozabnega seksa. Samski boste imeli tokrat zelo občutljiv ego. Le-ta vam bo onemogočal osvajanje osebe, ki bi bila pripravljena na intimno izkušnjo z vami.

 


Mesečni horoskop

Največ časa vam bodo vzele stvari, za katere bi rekli, da ne potrebujejo več kot nekaj minut. Sami boste bolj malo krivi za nastale zaplete, a to vam ne bo prav nič pomagalo. Horoskop namreč pravi, da ste ta mesec vi tisti, ki jih bo reševal. V zameno lahko pričakujete ustrezno nagrado tako v obliki hvaležnosti kot tudi v denarni protivrednosti. Pa nikar ne mislite, da bo nagrada večja, če boste bolj vztrajno kazali s prstom na krivca. Dovolj drame bodo povzročali vsi drugi, zato bodite tokrat vi tisti, ki bo molče zavihal rokave in se izkazal v krizi.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.
Značilnosti: ustvarjalen, zanesenjaški, širokosrčen, dejaven, pogumen, domišljav, samovšečen, dobro se izraža
Temperament: koleričen
Moto: hoteti
Vladar znaka: Sonce
Element: ogenj
Dan v tednu: nedelja
Kovina: zlato
Srečni kamni: rubin, oniks, tigrovo oko, diamant, jantar


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
  • Mlado sonce › Sonce v meni, sonce v vseh nas, sonce vse okoli nas CENA: 25 €
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup