Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Lev

Lev

HOROSKOP LEV
(23.07. – 23.08.)

Današnji horoskop

Vaša pozornost se bo avtomatično preusmerila na prihodnost. Iskali boste poti, ki bi vam bile v pomoč pri doseganju zastavljenih ciljev. Odločili se boste, da boste na delovnem mestu stvari vzeli v svoje roke. Zaradi denarnih skrbi boste tudi nocoj slabo spali. Odločno se boste spopadli s svojimi šibkimi točkami na področju zdravja in počutja.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Vezani boste danes poskušali izboljšati, kar se bo še dalo, posebno glede ljubezenskih težav. Popoldne boste imeli več časa in energije za vse, pa tudi za morebitno »okrevanje« po težkem delavniku. Samski pa boste spoznali, da niste v najboljši kondiciji, zato ne hitite.

 

Tedenski horoskop

V tem tednu se ne boste ustrašili nalog, pred katerimi se boste znašli. Imeli boste ogromno volje, še sami ne boste vedeli, od kje vam vsa ta motivacija. Čeprav bo na začetku kazalo dobro, pa se kljub temu ne boste mogli izogniti določenim težavam. Že za konec tedna pa lahko pričakujete neko ponudbo, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. Lahko pričakujete tudi klic iz tujine, morda od nekega sorodnika, ali pa boste prejeli novico. Če bo nekdo potreboval pomoč, nikar ne zapravljajte časa.

 

Tedenski erotični horoskop

Nestrpno boste čakali na nove priložnosti in morda celo na novega partnerja. V tem tednu ga najbrž še ne boste našli in vaše spolno življenje bo bolj kot ne mirovalo. Tudi v ljubezni stvari ne bodo potekale po vašem načrtu. Samski boste morali še malce počakati na tistega pravega, ki vam bo zmešal glavo.

 


Mesečni horoskop

Ta mesec vam dobro kaže na poslovnem in finančnem področju. V službi bo dogajanje precej umirjeno, vse bo stremelo k točno določenemu cilju. Dajte vse od sebe, saj se vam obeta vzpon. Hladna logika bo vaš najboljši zaveznik, čustva pa vam bodo večinoma povzročala zaplete. Ne dajte se pregovoriti, da bi vas kdo na podlagi čustev speljal v kaj, kar bo že na prvi pogled katastrofa.

 

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.
Značilnosti: ustvarjalen, zanesenjaški, širokosrčen, dejaven, pogumen, domišljav, samovšečen, dobro se izraža
Temperament: koleričen
Moto: hoteti
Vladar znaka: Sonce
Element: ogenj
Dan v tednu: nedelja
Kovina: zlato
Srečni kamni: rubin, oniks, tigrovo oko, diamant, jantar


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup