Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Kozorog

Kozorog

HOROSKOP KOZOROG
(22.12. – 20.01.)

Današnji horoskop

Ljubosumje, posesivnost, hrepenenje in strast so čustva, ki bodo v tem času nadvladala razumu. Razdražljivi in napeti boste, zato ne sprejemajte odločitev. Denarja sedaj še ne pričakujte veliko. Ta bo prišel kasneje. Posvečajte se raje dodatni izobrazbi ali pa prekvalifikaciji. Pojdite v korak s časom.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski se boste danes naučili prepoznati razliko med pravimi prijatelji in znanci. Nekomu boste končno zaupali vse, kar vas pesti. Oseba, ki ji res nekaj pomenite, vam bo stala ob strani. Tisti, ki ste v razmerju, pa imate pred sabo harmoničen dan, a le če boste upoštevali tudi želje in načrte vašega partnerja.

 

Tedenski horoskop

Bolj kot neraziskane čustvene globine vas bo vleklo med rjuhe, kjer si boste v eksplozivni komunikaciji dajali duška, ne da bi vam bilo treba premišljevati o poroki. Vaš nastop bo najprej bojevit in napadalen, a sami pri sebi veste, da niste povsem prepričani, kaj čutite. Pogosto se boste vračali v preteklost, čeprav je čas, da se počasi soočite s sedanjostjo in z njenimi dejstvi. Tisti, ki pa ste prepričani o svojih čustvih, lahko doživite enega najlepših tednov. Vse skupaj pa bo podkrepljeno tudi z razumevanjem in harmonijo. Spet se boste počutili žive in močne, predvsem pa si boste na jasnem, koga ali kaj si želite. Prijateljstvo in druženje pa bosta na drugem mestu.

 

Tedenski erotični horoskop

Med vsemi znamenji bo tokrat prav pri vašem znamenju največ erotike. Samski ne pričakujte topline in romantike, saj boste zanju vse preveč sproščeni, šlo vam bo le za goli užitek. Tudi za vezane seks ne bo le obveznost, ampak tudi eden od učinkovitih načinov sproščanja.

 


Mesečni horoskop

Zelo hitro vam bo jasno, da bodo morali vaši načrti za ta mesec počakati na boljše čase. Veliko stvari bo zahtevalo vašo pozornost in v resnici boste sami lahko le malo vplivali na to, kar se bo dogajalo z vami. Tako doma kot v službi in pri financah se bodo dogajale stvari, na katere boste morali reagirati čim prej in čim bolje. To bo precejšen napor, zato dobro izkoristite vmesna obdobja predaha, da ne boste konec meseca povsem izžeti. Razen tega pa je zelo pomembno, da čim prej naučite druge, kako vam lahko pomagajo. Čeprav se bo mudilo, bo to dobro porabljen čas.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.
Značilnosti: preudaren, ambiciozen, delaven, discipliniran, organiziran, tradicionalen, pesimističen, skop, godrnjav, prizadeven, skrben
Temperament: melanholičen
Moto: uporabiti
Vladar znaka: Saturn
Element: zemlja
Dan v tednu: sobota
Kovina: svinec
Srečni kamni: rubin, oniks, turkiz, ametist, črni biser


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
  • Mlado sonce › Sonce v meni, sonce v vseh nas, sonce vse okoli nas CENA: 25 €
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup