Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Kozorog

Kozorog

HOROSKOP KOZOROG
(22.12. – 20.01.)

Današnji horoskop

V poslu, v katerem ste imeli občutek, da nazadujete, boste povlekli ročno zavoro, a kaj kmalu boste zakorakali v nove poslovne projekte. Ne bodite nepotrpežljivi, stvari se bodo iz dneva v dan izboljševale in lahko pričakujete, da se vam bo pripetilo marsikaj prijetnega in koristnega. Ostanite trdno na tleh.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Odkrit pogovor bo rešil vse vajine težave in dileme, zato nikar ne oklevajte, pa čeprav se lahko zgodi, da boste slišali tudi kaj neprijetnega. Čas je, da prenehate živeti v laži. Prenehajte se sprenevedati in pretvarjati, da je vse v redu, ko pa že dalj časa čutite, da se nekaj dogaja za vašim hrbtom. Pravico imate vedeti kaj.

 

Tedenski horoskop

Z vašim prijateljem pojdite na kosilo in se spomnita, kaj vidita drug v drugem. Pogovarjata se o skupnih zgodbah – mogoče se boste spominjali dogodkov in se iz tega nekaj tudi naučili. Vse se bo vrtelo okoli komunikacije, zato bodite odprti. Vaši palci vas bodo najbrž boleli od pošiljanja sporočil. Samozavest in raven energije se vam bosta močno povečali. Vaš vsakdan bo zelo zaseden in veliko projektov, ki ste si jih zadali, boste začeli uresničevati in se bodo premikali naprej. Vaše poslovno življenje bo še naprej uspešno. Prihaja daljše obdobje, v katerem se boste bolj podrobno posvetili svoji poklicni karieri, čeprav bo vaše počutje na delovnem mestu prijetno.

 

Tedenski erotični horoskop

Čustva vas bodo begala, zato boste držali previdno razdaljo v odnosih. V zvezo boste vstopili le, če boste imeli popoln nadzor nad celotno situacijo. V postelji boste znali pokazati neverjetno znanje, saj se boste vživeli v seksualne potrebe partnerja. Ženske se boste do svojih moških vedle kot do gospodarjev, še posebej, če bodo izpolnili vaše visoke seksualne kriterije.

 


Mesečni horoskop

Delo v službi vam bo šlo odlično od rok v prvih dveh tednih meseca, medtem ko se v drugi polovici nakazujejo neke spremembe, nad katerimi se ne boste kaj prida navduševali. Ostanite v koraku s časom, saj vas nekateri sodelavci ali tekmeci utegnejo prehiteti z naprednejšimi idejami. Pri denarju bodite previdni.

 

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.
Značilnosti: preudaren, ambiciozen, delaven, discipliniran, organiziran, tradicionalen, pesimističen, skop, godrnjav, prizadeven, skrben
Temperament: melanholičen
Moto: uporabiti
Vladar znaka: Saturn
Element: zemlja
Dan v tednu: sobota
Kovina: svinec
Srečni kamni: rubin, oniks, turkiz, ametist, črni biser


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup