Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Kozorog

Kozorog

HOROSKOP KOZOROG
(22.12. – 20.01.)

Današnji horoskop

Nov dan boste začeli nabiti z energijo in polni upanja. Tako veseli in energični boste, da vam bodo besede dobesedno letele iz ust. Pomanjkanje denarja vam bo pokvarilo načrte, a boste na koncu z opravljenim vseeno kar zadovoljni. Zelo boste razdražljivi, lahko da vas bo napadel tudi prehlad.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Danes boste zelo konkurenčni, ognjeni in nestrpni, kar bo lahko povzročilo besne čustvene spopade z drugimi. Vaš zakonec, otroci ali starši bodo še posebej dvigovali vašo jezo. Nerešeni občutki iz preteklosti bodo najverjetneje sprožili čustvene izbruhe. Poskusite se zadržati.

 

Tedenski horoskop

Želeli boste upočasniti dogajanja okoli sebe, ampak razum bo odpovedal in namesto njega bo govorilo srce. Storili boste marsikaj, kar niti sami od sebe ne bi pričakovali. Pa vendar, zakaj bi morali biti vedno vi tisti, ki drži čustva v sebi. Izrazite jih na glas, počutili se boste bolje. Če boste vedno mislili samo na to, kaj bodo rekli drugi, potem boste ves čas nekje v ozadju.

 

Tedenski erotični horoskop

Izredno zahtevni boste do svojega partnerja, po drugi strani pa boste tudi spreten ljubimec, z izredno močnim spolnim nagonom. Ne boste potrebovali nobenih posebnih priprav na seks. Tudi samski boste v vsakem trenutku pripravljeni na akcijo, a se boste morali za seks veliko bolj potruditi. Največ možnosti boste imeli v petek.

 


Mesečni horoskop

Na poslovnem področju ne pričakujte drastičnih sprememb, vendar nad situacijo ne boste mogli biti razočarani. Vse se bo odvijalo po načrtih. Kljub temu pa boste imeli neke želje, zato boste sploh sredi meseca intenzivno razmišljali o dodatnem zaslužku. Ne ženite se preveč, ampak se raje posvečajte dogajanju na zasebnem področju, saj je to tisto, kar vas lahko osreči, materialne dobrine pa so le prehodne.

 

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.
Značilnosti: preudaren, ambiciozen, delaven, discipliniran, organiziran, tradicionalen, pesimističen, skop, godrnjav, prizadeven, skrben
Temperament: melanholičen
Moto: uporabiti
Vladar znaka: Saturn
Element: zemlja
Dan v tednu: sobota
Kovina: svinec
Srečni kamni: rubin, oniks, turkiz, ametist, črni biser


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup