Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Kozorog

Kozorog

HOROSKOP KOZOROG
(22.12. – 20.01.)

Današnji horoskop

Čas je za premišljenost na področju financ. Ne delujte instinktivno. Skušajte ohraniti realne predstave o vaših potrebah. Vaši cilji na področju poslovanja trenutno niso dosegljivi, saj nimate dovolj finančnih kapacitet. Na delovnem mestu se vam zdi, da ste obstali na določeni točki. Kmalu lahko pričakujete spremembe. Zdravje: pazite se bolečin v udih.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Danes boste čutili nov zagon na ljubezenskem področju. Čeprav ste v čudni fazi, vas bodo premlevali občutki zaljubljenosti. Kmalu boste s svojimi besedami presenetili partnerja. Izrazili boste vse, kar vas že dolgo muči. Zdi se, da imate nejasne odnose, kar še posebej velja za samske. Oseba iz preteklosti se bo lahko vrnila. Premislite! Ali si želite ponovnega odnosa z njo?

 

Tedenski horoskop

Vaš zanos vam bo pomagal priti do novih virov za prihodke. Verjetno boste morali delati še bolj trdo, da boste pridobili spoštovanje, a boste navdušeni. Če se le da, naredite kakšno naduro. Dobili boste tudi idejo, da bi za nekaj dni odpotovali. To ne bo slaba ideja, saj bi vam nekaj počitka ob vsem tem delu prišlo prav. A pazite, da boste najprej dokončali vse zadane obveznosti.

 

Tedenski erotični horoskop

Spolnost bo za vas užitek, za katerega se boste trudili in si boste vzeli dovolj časa. Hiter seks v tem tednu za vas ne bo opcija. Z veseljem si boste vzeli več časa, da bosta s partnerjem oba prišla do vrhunca. Vsega se boste lotevali z vsemi čuti in predanostjo, brez pretirane domišljije. Oba bosta zadovoljna.

 


Mesečni horoskop

Pred vami je zabaven mesec, ki pa bo lahko za finance nekoliko kritičen. Po eni strani boste precej impulzivni z denarjem, res pa je tudi, da se ne boste mogli izogniti premnogim prepirom in izzivom. Naj vas ne potolčejo, raje v njih uzrite nove priložnosti. Več sproščenosti pa se vam obeta v službi, saj bo tam ozračje nadvse veselo. Morda boste v kolektiv celo sprejeli nekoga novega, ki bo še dodatno popestril vzdušje. Pazite, kakšen prvi vtis boste pustili, saj si vas utegne oseba kot take tudi zapomniti.

 

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.
Značilnosti: preudaren, ambiciozen, delaven, discipliniran, organiziran, tradicionalen, pesimističen, skop, godrnjav, prizadeven, skrben
Temperament: melanholičen
Moto: uporabiti
Vladar znaka: Saturn
Element: zemlja
Dan v tednu: sobota
Kovina: svinec
Srečni kamni: rubin, oniks, turkiz, ametist, črni biser


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup