Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Kozorog

Kozorog

HOROSKOP KOZOROG
(22.12. – 20.01.)

Današnji horoskop

Trenutno se učite nekaj novega, kar vam bo v veliko pomoč na dolgi rok. Ne bodite prehitri, a poskusite in spremenite stvari samo zaradi tega, ker ne odgovarjajo vašim standardom. Čeprav so konflikti in nesporazumi naredili komunikacijo težko, boste dobili veliko moči iz vztrajnosti.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Ne prelagajte svoje slabe volje na ljudi, ki so vam blizu. Če ste vezani, se izogibajte konfliktom. Partner vas ima že dovolj, težave med vama so vidne. Ne znašajte se nanj, saj vam želi samo pomagati. Samski boste dobili občutek, da ste spoznali osebo, po kateri hrepenite že celo življenje. Dobili boste nov zagon. Veselite se teh občutkov, saj je danes pravi dan za to!

 

Tedenski horoskop

S posploševanjem bi lahko nekomu naredili krivico, zato pazite, kako se boste odzvali na celotno situacijo. Saj veste, da je vsak primer drugačen, zato ne preslikavajte svojih izkušenj na druge. V službi boste spoznali, da ste v prednosti, zato se utegnete navzeti prevzetnosti, kar pa bi lahko nekdo spretno izkoristil. Pazljivo! Na zasebnem področju se bo v sredini tedna nekaj zapletlo, kar boste lahko rešili le s spretno odločitvijo, za katero boste potrebovali kar nekaj poguma. Morda boste sprva še dvomili, vendar boste kaj kmalu ugotovili, da ste se odločili popolnoma pravilno. Proti koncu tedna vas čaka bolj umirjen čas, ki bo omogočil intuitivno razumevanje in delovanje v prid skupnih ciljev na vseh področjih.

 


Mesečni horoskop

V tem mesecu boste imeli občudovanja vreden zanos. Še sami velikokrat ne boste vedeli, od kod vam vsa energija. Toda bolj ko se bo bližal konec meseca, bolj boste čutili posledice od prekomernega izčrpavanja. Takrat bi bilo zelo priporočljivo, da bi šli v naravo. Odpravite se v počitniško hišico in preživite konec tedna s partnerjem, prijatelji ali sami. To bo še najbolj zaleglo. Večkrat si za sprostitev privoščite večerjo, saj ste gurman, ki se ob dobri hrani najbolj sprosti. Pred nečem si boste zatiskali oči in tudi to vam bo pobralo veliko energije, saj bo prisotno prepričevanje samega sebe. Za vas bi bilo najbolje, da bi se čim prej soočili z dejstvi, odpustite in pojdite dalje. V nasprotnem primeru vas bo razjedala želja po maščevanju.

 

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.
Značilnosti: preudaren, ambiciozen, delaven, discipliniran, organiziran, tradicionalen, pesimističen, skop, godrnjav, prizadeven, skrben
Temperament: melanholičen
Moto: uporabiti
Vladar znaka: Saturn
Element: zemlja
Dan v tednu: sobota
Kovina: svinec
Srečni kamni: rubin, oniks, turkiz, ametist, črni biser


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup