Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Kozorog

Kozorog

HOROSKOP KOZOROG
(22.12. – 20.01.)

Današnji horoskop

Komunikacija z bližnjimi prijatelji in romantičnim partnerjem bo še posebej dobra, saj boste bolj v stiku z ljudmi, ki so vam blizu. Otroci bodo lahko bili tudi vir vaše zabave. Vaša kreativnost in inspiracija bosta močni, zato bo to idealen dan za zagon novega projekta. Vaše navdušenje in optimizem vas bosta pognala do novih dosežkov.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Vezani razmišljate, da bi bili raje samski, ampak preden boste sprejeli obžalovanja vredno odločitev, pomislite na dejstvo, čemu vse bi se odrekli. Raje živite s partnerjem, kot pa da bi lahko počeli, kar bi vam poželelo srce, a tega ne bi mogli z nikomer deliti. Samski si boste želeli bližine in nežnosti, to pa bo ostalo nedosegljivo, kar vas bo spravljalo v obup.

 

Tedenski horoskop

V tednu pred vami boste morali velikokrat najprej vdihniti, preden boste izrekli besede, ki vam bodo padle na pamet. Nikar ne pozabite, da ni vedno dobro biti direkten in neposreden, saj s tem lahko povzročite tudi kar nekaj škode. Pomislite, kako se vi počutite, ko ste izzvani ali napadeni. V službi sicer ne bo večjih težav, če boste le upoštevali navodila nadrejenih, dober pa bo tudi vaš odnos s sodelavci. Ne glede na to, da boste za hrbtom slišali mnogo komentarjev, ki bodo leteli na vaše delo, boste vse opravili brezhibno in se ne ozirali nanje. Dobro se zavedate, da mora najprej vsak pomesti pred svojim pragom.

 

Tedenski erotični horoskop

Erotični temperament samskih bo v tem tednu močan in dolgotrajen. Kot ljubimci se boste izvrstno izkazali predvsem v drugi polovici tedna, a boste še prej morali najti tudi primernega partnerja. Vezani boste tokrat pripravljeni izpolniti tudi najzahtevnejše partnerjeve želje.

 


Mesečni horoskop

Ogromno energije in časa boste v prihajajočem mesecu namenili službi, ki vam bo nadvse pomembna. Obstaja velika verjetnost za nove priložnosti, ki pa za vas lahko pomenijo tudi veliko stopničko v kariernem vzponu. Izkazali se boste s tem kar znate in tudi s svojimi prirojenimi talenti. Imejte oči na pecljih in ne bojte se izkoristiti priložnosti. Denarno stanje pa vas bo na žalost povečini spravljalo le v slabo voljo. Pravzaprav boste naveličani vedno istih ovir, ki se vam postavijo po robu, kadar želite kaj narediti. Skušajte premagati to negativnost in verjemite, da lahko premagate tudi te ovire.

 

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.
Značilnosti: preudaren, ambiciozen, delaven, discipliniran, organiziran, tradicionalen, pesimističen, skop, godrnjav, prizadeven, skrben
Temperament: melanholičen
Moto: uporabiti
Vladar znaka: Saturn
Element: zemlja
Dan v tednu: sobota
Kovina: svinec
Srečni kamni: rubin, oniks, turkiz, ametist, črni biser


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup