Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Dvojčka

Dvojčka

HOROSKOP DVOJčKA
(22.05. – 21.06.)

Današnji horoskop

Danes se boste počutili bolje. Edino vaša čustva vas bodo lahko danes vrgla iz tira, saj bodo danes zagotovo zelo intenzivna. Premislite, preden se boste spustili v prepir z bližnjimi. Na delovnem mestu boste ponovno zavladali v vsej svoji podobi, saj vam nikakršno opravilo ne bo povzročalo težav. Pazite le na odnose, ki bodo danes lahko zelo težavni.

 


Današnji ljubezenski horoskop

K vajini srečni zvezi bodo v veliki meri pripomogle tudi srečne okoliščine. Ničesar vama ne bo treba načrtovati, saj se bo vse odvijalo samo po sebi. Uživata v preprostosti, s katero gradita vajin odnos. Nista obremenjena s cilji, kar ljubezni daje še dodaten čar. Razumevanja, iskrenih in toplih občutkov ter strasti imata več kot dovolj za popolno srečo.

 

Tedenski horoskop

Na službenem področju boste začutili, kako postopoma naraščata vaša osebna moč in energija. Teden bo ugoden za uresničitev želja. Spremenili boste svoj način življenja, a le če se boste zavzeli za to. Tako dobre priložnosti kasneje še dolgo ne bo. Soočili se boste tudi z dalj časa trajajočimi težavami ali osebnimi strahovi. Ta teden vam prav gotovo ne bo manjkalo poguma, da jih tudi razrešite.

 

Tedenski erotični horoskop

Najbolj vam bo naklonjena sredina tega tedna. Takrat boste partnerju lahko zaupali vse poredne želje, ki jih imate. V ostalih dneh pa bo vaš libido nekoliko nižji, saj boste močno obremenjeni z ostalimi zadevami. Zavedajte pa se, da se v najbolj stresnih trenutkih prileže kakšna dobra sprostitev. Vseeno posvetite nekaj časa samo odnosu in seksu.

 


Mesečni horoskop

Eade volje boste praznični utrip izkoristili za začetek nečesa novega na zasebnem ali na poslovnem področju. Pomembno je, da upoštevate svoje želje in ne dovolite zavistnim ljudem, da krojijo vašo usodo. Zavedali se boste, da morate biti pogumni, če želite doseči svoj cilj na čustvenem področju, zaradi česar bo malce lažje narediti odločilni korak. V kolikor nimate resnega partnerja se lahko zgodi, še posebej v drugi polovici meseca, da se vaša simpatija oddalji od vas. Nikar ne izgubljajte dragocenega časa za objokovanje in obžalovanje, ampak se raje prepustite decembrskemu vzdušju. Če si boste nekaj res močno želeli, se vam želje lahko uresničijo. V službi bo v zadnjih letošnjih dneh precej pestro, a vedite, da se vam splača potruditi, saj bo nagrada bogata.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.
Značilnosti: prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni
Temperament: optimističen
Moto: misliti
Vladar znaka: Merkur
Element: zrak
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro
Srečni kamni: ahat, akvamarin, topaz, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
  • Mlado sonce › Sonce v meni, sonce v vseh nas, sonce vse okoli nas CENA: 25 €
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup