Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Dvojčka

Dvojčka

HOROSKOP DVOJčKA
(22.05. – 21.06.)

Današnji horoskop

Dan vas bo navdušil, da boste nekaj naredili drugače. Vaše želje vas bodo lahko tudi malo zanesle. A čas bo idealen, da to tudi dopustite in uživajte, kolikor boste le lahko. Na katerikoli drug dan bi bilo tako vedenje za vas nedopustno in tudi za druge okoli vas, ampak ne danes. Prepustite se in uživajte v vsem, kar se bo zgodilo.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Zanimiva mešanica skladnih in napetih vplivov vam bo omogočila rešiti določene težave. V luči novih informacij, pogovorov in srečanj boste prišli do zanimivih odkritij o sebi, svojih pričakovanjih, željah in upanjih. Razmislili boste o nekdanjem partnerju, zaradi katerega ste pretočili toliko solz in o osebi, kakršno želite ob sebi.

 

Tedenski horoskop

Vaše misli bodo v tem tednu napete kot že dolgo ne. Nenehno boste tuhtali, kaj vse morate še postoriti. Tako na zasebnem kot na poslovnem področju se boste obremenjevali s situacijami vseh vrst. Morali se boste poskusiti sprostiti in dopustiti, da bo energija naredila svoje. S svojimi mislimi boste le zavirali potek dogodkov, zato boste morali vse negativne misli odgnati iz glave ter jih nadomestiti s pozitivnimi.

 

Tedenski erotični horoskop

Izredno zahtevni boste do svojega partnerja, po drugi strani pa boste tudi spreten ljubimec, z izredno močnim spolnim nagonom. Ne boste potrebovali nobenih posebnih priprav na seks. Tudi samski boste v vsakem trenutku pripravljeni na akcijo, a se boste morali za seks veliko bolj potruditi. Največ možnosti boste imeli v petek.

 


Mesečni horoskop

Čeprav boste v začetku meseca imeli občutek, kot da letite nad oblaki, se bo to še pred sredino meseca spremenilo. Ker ne bo vse potekalo po načrtu, boste postali zajedljivi do vseh bližnjih, še posebej pa do partnerja. Navado imate, da se zapirate ravno pred tistimi, ki vas imajo najrajši. Ko pa vi želite njihovo pozornost, ne poznate nobenih olajševalnih okoliščin. Če jo boste želeli dobiti tudi tokrat, se boste morali poglobiti vase in spremeniti svoj način obnašanja. V drugi polovici meseca boste dajali prednost predvsem svojim občutkom in čustvom, kar bo nadvse dobrodošla sprememba. Stanje na finančnem področju se bo spreminjalo kot vreme, zato se raje izogibajte večjim naložbam.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.
Značilnosti: prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni
Temperament: optimističen
Moto: misliti
Vladar znaka: Merkur
Element: zrak
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro
Srečni kamni: ahat, akvamarin, topaz, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 18:25 do 19:55 – (Golica TV)

URNIK VSEH ODDAJ›

popup