Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Dvojčka

Dvojčka

HOROSKOP DVOJčKA
(22.05. – 21.06.)


Tedenski horoskop

Naredite točno tako, kot ste si zamislili in opravite s predsodki enkrat za vselej. Odločili se boste tudi za manjše tveganje. Zelo boste spontani, pogumni in odprti za nove izkušnje. Prav ponosni boste nase in proti koncu tedna se boste čudili, kako vam je uspelo narediti vse to. Posvetujte se z drugimi, ki jim zaupate, saj sami stvari včasih ne vidimo v pravi luči, pa naj gre za dobre ali slabe.

 

Tedenski erotični horoskop

Samski predstavniki tega znamenja boste v tem tednu končno prišli na svoj račun. Največ priložnosti za akcijo boste dobili proti koncu tedna. Da se boste vezani v tem tednu ogreli za seks, boste potrebovali tudi duhovno zadoščenje. Vsakršna naglica in improvizacija vas bosta v trenutku ohladili.

 


Mesečni horoskop

Ta mesec vam bo prinesel veliko energije in optimizma. Tudi tisti, ki se pobirate po kakšni zahtevnejši življenjski preizkušnji, boste končno začutili izboljšanje. Izzive, ki vam bodo prihajali na pot, boste sprejemali skorajda z navdušenjem, saj boste v njih videli nove priložnosti in možnost za osebni razvoj. Tudi vaše finančno stanje vas bo podprlo, večino celo s kakšnim pozitivnim presenečenjem. Mesec boste končali modrejši in polni novih izkušenj.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.
Značilnosti: prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni
Temperament: optimističen
Moto: misliti
Vladar znaka: Merkur
Element: zrak
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro
Srečni kamni: ahat, akvamarin, topaz, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
  • Mlado sonce › Sonce v meni, sonce v vseh nas, sonce vse okoli nas CENA: 25 €
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup