Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Dvojčka

Dvojčka

HOROSKOP DVOJčKA
(22.05. – 21.06.)

Današnji horoskop

Čustva danes ne bodo tako dobrodošla kot ponavadi. Zavedajte se, da boste morali na stvari postaviti blažilnik, da boste pridobili spoštovanje ljudi okoli vas. Znižajte ton in vzemite v zakup pomembnost realnosti in stabilnosti. Močne sile vas bodo vlekle na nižji nivo, uprite se jim.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Vaša čustva bodo v tem obdobju na višku. Še posebno danes boste čustveno zelo napolnjeni, da bo že kar težko, da ne bi vsem povedali, kako se počutite glede vsega. Lepo bo, če boste čustva malo spustili na dan, vse dokler boste pri tem previdni in boste jasno nakazali, komu so namenjena.

 

Tedenski horoskop

Teden boste pričeli nekoliko negotovo in občutljivo. Obstaja velika verjetnost, da se boste zaprli vase ter kuhali neko zamero. Nikar se ne oddaljite od partnerja, saj je v ponedeljek vajin dan! Naj bo to čas, ko dasta vse zamere na stran in uživata v družbi drug drugega. Vaša dobra volja bo proti sredini tedna rasla, ker vam bo uspelo razčistiti z nekimi obremenjujočimi zadevami na zasebnem področju. V sredini tedna bo tudi nadvse primeren čas za poslovne dogovore in nasploh resno delo, zato se le posvetite pomembnim opravilom.

 

Tedenski erotični horoskop

Na ljubezenskem področju se vam bo veliko dogajalo, pomembno pa bo le, da boste ostali pozitivno in optimistično naravnani. Obetajo se vam novi izzivi in tudi nekaj težav. Globoko v sebi boste začutili dodatno energijo, ki vas bo gnala v nove podvige. Vzemite si čas in ga delite z ljubljeno osebo.

 


Mesečni horoskop

Čeprav ste v zadnjem času spet precej samozavestni, se bodo v tem mesecu pojavile majhne prepreke v obliki nekih informacij. Na nekoga boste jezni, toda to vas bo spodbudilo k novi akciji in vlaganju več energije v svoje početje, rezultati pa tudi ne bodo izostali. Na finančnem področju bo za vas precej ugodno obdobje in razmišljali boste celo o vlaganjih. Pazite, kaj boste naredili z denarjem. Možnost napačnega vlaganja bo velika. Ne nasedajte ljudem, ki obljubljajo hitre zaslužke. Tudi v službenih zadevah bo v tem mesecu vladal denar. Veliko prepirov bo, nanašali pa se bodo prav na nepravilne odločitve pri vlaganju. Morda pa bi bilo bolje, da denar še za kakšen mesec spravite v nogavico.

 

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.
Značilnosti: prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni
Temperament: optimističen
Moto: misliti
Vladar znaka: Merkur
Element: zrak
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro
Srečni kamni: ahat, akvamarin, topaz, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup