Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Dvojčka

Dvojčka

HOROSKOP DVOJčKA
(22.05. – 21.06.)

Današnji horoskop

Dopoldansko dogajanje vas bo dokaj utrudilo, zato boste začeli razmišljati o tem, da bi preostanek dneva enostavno prespali. Utrujenost vas sicer daje že dalj časa in imate občutek, kot da se nikakor ne morete naspati. Izkoristite dan za to, da si boste povrnili malo moči. Naspite se in se tako spočijte.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Tudi danes pazite na odnose. Čeprav se bo zdelo, da je med vama s partnerjem danes že bolje, boste še vedno morali biti izredno previdni. Ne glede na vse ohranite mirno kri in ne povzdigujte glasu za vsako malenkost, ki vam ne bo po godu. Samski boste danes razmišljali o osebi, ki ste jo spoznali včeraj ali pred kratkim. Morda ne bi bilo slabo, da bi jo poklicali.

 

Tedenski horoskop

Uspešno boste prekinili neke odnose z osebo, ki vam je jemala notranjo moč s svojimi nadležnimi vplivi. Že takoj boste lažje razmišljali o novih načrtih. Uspešno boste rešili ali dokončali pomembno dejanje. Počutili se boste kot prerojeni. Dobro razmislite, komu in čemu boste namenili največ energije in pozornosti. Med vsemi se bo našel nekdo, ki bo vzbudi vašo pozornost.

 

Tedenski erotični horoskop

Pri spolnosti si boste vendarle vzeli dovolj časa za spoznavanje in raziskovanje partnerjevih želja. Ne le na telesni, tudi na duhovni ravni. To vama bo pomagalo, da bosta res uživala drug z drugim. Prekrasno se bosta počutila v družbi drug drugega, saj bosta uskladila vajine želje in pričakovanja. Čudovito!

 


Mesečni horoskop

Naučite se igrati z domišljijo in si ne postavljajte meja. Ovire in meje so namreč le v vaši glavi. Predstavljajte si, da je življenje pravljica, kjer je vse mogoče in tako tudi delujte. Če boste storili tako, je pred vami prav čaroben mesec. Prepustite se dogajanju in se ne obremenjujte s skrbi.

 

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.
Značilnosti: prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni
Temperament: optimističen
Moto: misliti
Vladar znaka: Merkur
Element: zrak
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro
Srečni kamni: ahat, akvamarin, topaz, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup