Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Dvojčka

Dvojčka

HOROSKOP DVOJčKA
(22.05. – 21.06.)

Današnji horoskop

Pred vami so prijetne urice, ki vam bodo prinesle uspeh in zadovoljstvo na vseh področjih. Ta čas bo še posebej primeren za nežnejši spol, ki se bo lahko brez slabe vesti predajal nakupovanju in vsem razvajanjem. Nekaj stresa vas čaka le na službenem področju, kjer ne podlezite kritikam.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski boste tudi danes ravnodušnega razpoloženja. Prav bi bilo, da bi namenili več pozornosti svojim čustvom, saj na tem mestu prevladuje ogromno zmedenosti. Vezani boste zmedeni in zadržani. Čutili boste, kako vam notranji glas govori ne. Prisluhnite mu! Pazite na ljubezenske izpovedi, s katerimi lahko delujete vsiljivo.

 

Tedenski horoskop

Proti nečemu boste v tem tednu protestirali. Vztrajajte pri svojem protestu proti neki ideji ali trendu, katerim vsi podlegajo. Bodite neizprosni in ne dovolite, da vas poteptajo. Vaše najpomembnejše vprašanje bo, kdo najbolj potrebuje vašo pomoč. Čutite, da je tokrat energijo najbolje porabiti prav za druge. Pravi čas je, da pregledate svoje kontakte in ugotovite komu bi lahko pomagali. S tem pa boste pomagali tudi sebi, saj vas bo to osrečilo, s tem pa boste našli pravo poti tudi zase. Vaša pozitivna energija vam pomaga, da vidite svetlejšo stran svojih obveznosti in dolžnosti. Vprašajte se, ali so vaš nadrejeni ali vaša družina pripravljeni vam dati več svobode.

 

Tedenski erotični horoskop

Prekipevajoča energija in strast vezanih, pa tudi želja po tem, da bi v spolno življenje vnesli nekatere novosti, bodo presenetile vašega partnerja, a bo nad spremembo navdušen. Če ste samski, pa si privoščite vsaj kakšno erotično literaturo, drugače pa bo na tem področju še vedno vse preveč mirno.

 


Mesečni horoskop

Na zasebnem področju boste v tem mesecu dobro vedeli, kam plujete. Veste, kaj si želite, zato boste lepo napredovali proti svojemu cilju. Na žalost bo slika precej manj jasna na poslovnem in službenem področju. Tu se vam bo zdelo, da ste se izgubili v megli, ki se kar noče razkaditi. Pomembno je, da v tem obdobju ne sprejemate pomembnih odločitev, saj vaša presoja ne bo najbolj objektivna. Proti koncu meseca bo vedno bolje.

 

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.
Značilnosti: prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni
Temperament: optimističen
Moto: misliti
Vladar znaka: Merkur
Element: zrak
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro
Srečni kamni: ahat, akvamarin, topaz, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup