Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Dvojčka

Dvojčka

HOROSKOP DVOJčKA
(22.05. – 21.06.)

Današnji horoskop

Danes boste pod hudim pritiskom obveznosti, ki bodo močno vplivale na vas. Ne boste se počutili ravno najbolje, vendar pa se boste le zaradi tega zavedali, da je dejansko čas za spremembe. Zašli boste v manjše težave, ki pa jih boste že do večera rešili, saj boste pokazali več resnosti.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Vse je odvisno od vas, a bi bilo neodgovorno po storjeni napaki obtoževati partnerja. Sprejmite odgovornost, vendar se ne krivite. Iz vsega skupaj potegnite pomembno življenjsko lekcijo, saj boste tako poskrbeli, da boste v prihodnje ravnali drugače. Dobro premislite o vsem skupaj.

 

Tedenski horoskop

V tem tednu lahko pričakujete pozitiven razplet neke situacije, notranji mir in zadovoljstvo pa bosta odvisna od vas samih. Nikar ne pretiravajte, vaša pričakovanja naj bodo realna. Seveda bo pomembno tudi, da boste zaščitili svoje osebne interese. Pri odločanju naj vas vodi razum, srce pa naj ostane ob strani. Začutili boste potrebo po zabavi, vendar boste morali biti pri tem previdni, da ne boste kasneje česa obžalovali.

 

Tedenski erotični horoskop

Samski boste zelo čustveni in ustvarjalni. V tem tednu si boste zaželeli igrivega seksa brez obveznosti. Vendar boste o njem bolj kot ne le premlevali, saj prave akcije še ne bo. Vezani boste imeli več sreče, v spalnici bo sramežljivost kar izpuhtela, vaš velik apetit po seksu pa bo potešen.

 


Mesečni horoskop

Pred vami je zabaven mesec, ki pa bo lahko za finance nekoliko kritičen. Po eni strani boste precej impulzivni z denarjem, res pa je tudi, da se ne boste mogli izogniti premnogim prepirom in izzivom. Naj vas ne potolčejo, raje v njih uzrite nove priložnosti. Več sproščenosti pa se vam obeta v službi, saj bo tam ozračje nadvse veselo. Morda boste v kolektiv celo sprejeli nekoga novega, ki bo še dodatno popestril vzdušje. Pazite, kakšen prvi vtis boste pustili, saj si vas utegne oseba kot take tudi zapomniti.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.
Značilnosti: prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni
Temperament: optimističen
Moto: misliti
Vladar znaka: Merkur
Element: zrak
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro
Srečni kamni: ahat, akvamarin, topaz, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup