Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Dvojčka

Dvojčka

HOROSKOP DVOJčKA
(22.05. – 21.06.)

Današnji horoskop

Svoj ugled boste lahko danes še izboljšali, vendar pa boste morali biti sočutni in prepričljivi. V prostem času sklepajte nova prijateljstva, ki vam bodo v prihodnje zelo koristila. Poskrbite, da vaše razpoloženje ne bo izrazito negativno. Pazite se stresa in se umirite na vseh področjih. Začnite se ukvarjati z rekreacijo.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski se boste zjutraj zavedli, kako kruto je lahko življenje, a v resnici je boljše, kot je trenutno videti; konec koncev bi lahko bilo še slabše. Nazadnje boste vse uspešno prebrodili. Vezani pa boste spoznali, da je čas, da začneta s partnerjem na določene pripetljaje gledati kot na nekaj, kar naj bi pustila v preteklosti.

 

Tedenski horoskop

Začetek tedna bo nadvse naporen, saj boste na ramenih nosili težko breme, ki se ga kar ne boste mogli znebiti. Morda se vam bo celo zdelo, da vsak dan postaja večje in večje in vam jemlje vedno več energije. K sreči pa vam ga bo, najkasneje do sredine tedna, uspelo odpraviti in kar naenkrat se boste počutili neprimerno lažje. Končno se boste lahko posvetili tudi ostalim zadevam, začeli pa boste v službi.

 

Tedenski erotični horoskop

Čeprav bodo v začetku tedna stvari delovale zelo dolgočasno, se vam obeta nepozaben konec tedna. Če partner ne bo pripravljen eksperimentirati, nikar ne pritiskajte nanj, saj boste tako negativno vplivali na njegovo razpoloženje. Če boste v ospredje postavili njegov užitek in udobje, boste užitka vsekakor deležni.

 


Mesečni horoskop

Pred vami je pester mesec, ki lahko prinese prelomne spremembe. Že v prvih dneh meseca se utegnete znajti pred neko življenjsko odločitvijo, ki se bo nanašala na poslovno ali zasebno področje. Nekdo vam bo na uho nenehno prišepetaval besede, vendar morate vedeti, da se imate le vi pravico odločevati, saj je življenje vaše. Ne upoštevajte mnenj in nasvetov, v kolikor veste, da vam ne morejo prinesti pravega zadovoljstva in sreče.

 

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.
Značilnosti: prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni
Temperament: optimističen
Moto: misliti
Vladar znaka: Merkur
Element: zrak
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro
Srečni kamni: ahat, akvamarin, topaz, smaragd


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup