Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Devica

Devica

HOROSKOP DEVICA
(24.08. – 23.09.)

Današnji horoskop

Čutite, da na delovnem področju niste prišli tako daleč, kot ste dejansko mislili in si želeli. Dozdeva se vam, da si zaslužite več. Potrudite se in na previden način namignite nadrejenemu. Le tako bo možen premik. Ne izolirajte se od prijateljev, saj boste kmalu potrebovali njihov nasvet. Ekonomska problematika vas še vedno ovira, toda kmalu lahko pričakujte izboljšanje.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Pred vami je pozitivno obdobje za ljubezen. Zdelo se vam bo, da si želite ljubezni in novih poznanstev, še posebej samski. Strmeli boste k svojemu cilju, zato se ne čudite, če se boste kmalu zapletli v romantično razmerje. Vezani se boste danes potrudili za svoje razmerje. Proti večeru lahko pričakujete ogromno druženja in zabave!

 

Tedenski horoskop

V sebi nosite strahove iz preteklosti. Znebite se jih! Zaradi službenih dolžnosti utegnete v tem času potovati ali pa obiskovati izobraževanja. Vsekakor pa se vam obeta uspešen in delaven teden, ki bo obarvan v smeri pridobivanja denarnih sredstev. Novosti pa bodo pojavile tudi v odnosih s sodelavci. Bodite potrpežljivi. Lahko bi se začeli ukvarjati tudi z novim hobijem.

 

Tedenski erotični horoskop

V tem tednu boste izstopali iz povprečja, vsakič boste našli način za preboj iz ozadja. Zelo boste tudi velikodušni, topli, samozavestni in ustvarjalni, česar pa bo vesel predvsem partner. Če bo pokazal, da vas ceni, mu boste prisegli večno zvestobo. Pripravljeni boste na vse, le na ovinkarjenje ne.

 


Mesečni horoskop

Ta mesec vam bo postregel z izzivi, v katerih boste dokazovali svojo osebno moč in odločnost. Kolikor bo po eni strani naporen, pa vam prinaša tudi nekaj pozitivnih presenečenj. Še posebej v drugi polovici meseca se vam bodo priložnosti za večji zaslužek ponujale kar same od sebe. Pazite se prevzetnosti, saj boste v tem primeru ostali brez vsega. Bodite hvaležni za vse priložnosti, ki jih prejemate.

 

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.
Značilnosti: skromna, plaha, analitična, marljiva, bistra, urejena, razsodna, preveč kritična, vidi le podrobnosti, ne pa celotne slike
Temperament: melanholičen
Moto: dokazati, analizirati
Vladar znaka: Merkur
Element: zemlja
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro in nikelj
Srečni kamni: sardoniks, kamelija, ahat, rožnati jaspis, žad


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup