Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Devica

Devica

HOROSKOP DEVICA
(24.08. – 23.09.)

Današnji horoskop

Napolnite telo z energijo, prav tako pa poskrbite tudi za veselje in dobro počutje. Danes se odločite za nov začetek. Pripravljeni boste na akcijo, ki pa je ne boste dočakali, če sami ne boste naredili nič za premik naprej. Doma bo mirno, zato se boste morda celo rahlo dolgočasili. Zdravje: odlično!

 


Današnji ljubezenski horoskop

Sprejeli boste odločitev, ki bo presenetila tudi vas same. S partnerjem boste vodili živahne in dinamične pogovore. Ta bo zelo vztrajen pri svojem mišljenju, dotaknila pa se bosta tem vezanih za otroke, finance in tudi kakovost vajinega seksualnega življenja. Morda boste prvič slišali nekaj, kar partner do sedaj z vami ni bil pripravljen deliti.

 

Tedenski horoskop

V službi boste kar pokali od kreativnosti, ki vam bo pomagala ugotoviti, kako se nekih stvari lotiti drugače, na bolj razburljiv način. Ob vsem tem pa boste spoznali še osebo, ki vam bo zelo hitro prirasla k srcu. Zadovoljili boste tudi svojo radovednost in neka novica vas bo razveselila. Počasi pri novih poznanstvih, da ne boste razočarani. Poskusite biti, kar se da umirjeni in tolerantni, saj vam teden ni najbolj naklonjen. Zadeve, ki ste jih doslej tolerirali, vas bodo začele neverjetno motiti in omejevati. Svojo slabo voljo boste stresli nad drugimi, a vas bodo prav hitro postavili na realna tla. Počakajte, da vas slaba volja mine. Bodite potrpežljivi in dobro premislite vsako odločitev, saj nekatere lahko močno vplivajo na vašo prihodnost.

 

Tedenski erotični horoskop

Prijaznost in sladke besede se bodo samskim v tem tednu obrestovale. Ostanite preprosti in prav gotovo boste nagrajeni; ali v postelji ali kje drugje. Vezani se boste ta teden bolj ukvarjali s čustvi kot s spolnostjo, slednja bo na drugem mestu. Pred tem boste želeli rešiti nerešena vprašanja v vajinem razmerju.

 


Mesečni horoskop

Vsaj na začetku meseca se izogibajte večjim naložbam na finančnem področju, ker se lahko znajdete na dnu, česar ne boste zlahka preboleli. Na splošno boste ta mesec veliko časa namenili razmišljanju o dosedanjih dosežkih, kar vas bo precej vznemirilo. Osredotočite se na tisto, kar ste dosegli, ne na vse, kar vam ni uspelo.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.
Značilnosti: skromna, plaha, analitična, marljiva, bistra, urejena, razsodna, preveč kritična, vidi le podrobnosti, ne pa celotne slike
Temperament: melanholičen
Moto: dokazati, analizirati
Vladar znaka: Merkur
Element: zemlja
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro in nikelj
Srečni kamni: sardoniks, kamelija, ahat, rožnati jaspis, žad


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup