Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Devica

Devica

HOROSKOP DEVICA
(24.08. – 23.09.)

Današnji horoskop

Zavedate se, da ste sposobni voditi ljudi in narediti stvari najbolje, kar se da. Tudi danes boste dali vse od sebe, da boste to dokazali. Zelo boste obremenjeni z načrtovanjem svojih prihodnjih finančnih naložb. Rešiti želite več stvari hkrati, a nimate trdne finančne podlage. Odpravite stres in se umirite z meditacijo ali prijetnimi dejavnostmi.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Vezani danes ne boste več zadržani in marsikaj vam bo šlo lažje z jezika. Pazite, da ne boste pet naredili napake. Samski pa boste nezadovoljni, zato poskusite narediti načrt, kako in kaj bi lahko spremenili. Težko se boste odločili, morda ste glede nečesa predolgo čakali. Današnji dan bo pravi, da obrnete novi list v knjigi življenja.

 

Tedenski horoskop

Težavam v tem tednu kar ne bo videti konca. Težko se boste soočali z vsem, kar se bo dogajalo tako na zasebnem kot poslovnem področju. Vse skupaj pa vas utegne tako izmučiti, da boste morali preživeti kakšen dan v postelji. Dogajanje pri vas ne bo prav nič umirjeno, vendar pa si kljub temu lahko kmalu obetate izboljšanje. Naučite se postavljati meje in ne mislite, da morate vedno vse držati v svojih rokah. Ne morete imeti popolnega nadzora nad potekom dogodkov, predvsem pa ne nad osebami.

 

Tedenski erotični horoskop

Skrivnosti glede vašega razmerja bodo prišle na dan. Pripravljeni se boste pogovoriti o globokih in občutljivih zadevah. Vaše ljubezensko življenje v tem tednu ne bo ravno cvetelo, pa tudi pri spolnosti ne pričakujte, da bi se stvari lahko obrnile na bolje. Počakajte na naslednji teden.

 


Mesečni horoskop

Na splošno boste ta mesec precej bolj umirjeni kot navadno, saj boste končno našli neko ravnovesje. Poskrbeli boste tudi za dovolj fizične aktivnosti, kar bo dodatno utrdilo vašo voljo, posledično pa boste imeli tudi več energije. V službi bo vse potekalo po dogovorih, večkrat pa vas bo razjezil nek sodelavec, ki se bo nenehno vtikal v vaše delo. Morda je čas, da mu končno poveste, kar mu gre.

 

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.
Značilnosti: skromna, plaha, analitična, marljiva, bistra, urejena, razsodna, preveč kritična, vidi le podrobnosti, ne pa celotne slike
Temperament: melanholičen
Moto: dokazati, analizirati
Vladar znaka: Merkur
Element: zemlja
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro in nikelj
Srečni kamni: sardoniks, kamelija, ahat, rožnati jaspis, žad


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup