Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Devica

Devica

HOROSKOP DEVICA
(24.08. – 23.09.)

Današnji horoskop

Prisiljeni boste, razmišljati bolj razumsko. Čustva v vas bodo dobesedno vrela. Borili se boste za premoč na čustvenem področju in v vašem partnerskem odnosu. Svojega proračuna nikar ne prekoračite, kajti težko se bo vrniti nazaj po hitrem postopku. Denarja porabite le toliko, kolikor je potrebno za najvažnejše stvari.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Vezani ste končno premagali krizo in pred vami se kaže vesel večer, poln romantike in medsebojnega razumevanja. Samski pa se v na novo sklenjenih prijateljskih odnosih preveč osredotočate nase. Danes poskusite prisluhniti nekomu, ki vam že dalj časa skuša zaupati nekaj pomembnega, kar mu leži na duši.

 

Tedenski horoskop

Stvari ne potekajo vedno gladko in potrebno bo nekaj truda, da boste ohranili nadzor. Ne skrbite, ovire so del kariere. Pomembno je le, kako jih premagujete in vi se boste s tem znali kosati. Nahajate se v napornem obdobju, ki pa bo poleg številnih skrbi prineslo tudi možnost za premik z mrtve točke. Finance bodo sledile pozitivnim spremembam. V ljubezensko življenje vezanih bosta ta teden vstopila nemir in negotovost. Odnosi z ljubljeno osebo ne bodo ravno dobri, najbolje bo, če umirite svoje strasti. Že proti koncu tedna pa boste občutili novo zadovoljstvo. Če ste prosti, je možna nova ljubezenska romanca oziroma priložnost za novo poznanstvo.

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani boste zelo ustvarjalni, na seks pa boste tokrat gledali kot na umetnost. Prav zaradi tega boste pripravljeni raziskati tudi drugotne pomene intimnosti. Samski se boste na vse pretege trudili, da bi zapeljali osebo, ki vas vzburja, a če vzdušje ne bo pravo, vam ne bo uspelo.

 


Mesečni horoskop

Prva polovica meseca bo boljša od druge in horoskop vam svetuje, da jo temeljito izkoristite. Hitro in z malo energije boste lahko dosegli marsikaj, saj vam priložnosti ne bo manjkalo. S svojo odločnostjo boste vzbujali zaupanje in občudovanje. V drugi polovici meseca pa se bo dogajanje upočasnilo, začutili boste željo po razvajanju in po umiku od vsakdanjega hitenja. Če boste v začetku meseca dovolj zagnani, si boste brez problema privoščili nekaj umirjenih in celo lenobnih dni. Če vam kdo dolguje uslugo, bo zdaj pravi čas, da ga poterjate.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.
Značilnosti: skromna, plaha, analitična, marljiva, bistra, urejena, razsodna, preveč kritična, vidi le podrobnosti, ne pa celotne slike
Temperament: melanholičen
Moto: dokazati, analizirati
Vladar znaka: Merkur
Element: zemlja
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro in nikelj
Srečni kamni: sardoniks, kamelija, ahat, rožnati jaspis, žad


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
  • Mlado sonce › Sonce v meni, sonce v vseh nas, sonce vse okoli nas CENA: 25 €
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup