Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Devica

Devica

HOROSKOP DEVICA
(24.08. – 23.09.)

Današnji horoskop

Komunikacija vam danes ne bo šla prav dobro od rok, zato raje ne načenjajte pomembnih pogovorov. Še posebno s partnerjem danes ne odpirajta težkih tem, saj bo danes obstajala velika nevarnost čustvenih blokad. Nikakor ne boste mogli izraziti svojih občutkov in želja. Posvetite se raje delu.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Vezani si želite več partnerjeve pozornosti. Bodite previdni, na kakšen način mu boste to pokazali, da ga ne boste prestrašili. Pripravite romantično večerjo ob svečah in dober film, kar bo obema dobro delo. Samski ste polni energije in že kujete načrte za konec tedna. Bodite pozorni, kajti kaj hitro bi se vam lahko želje tudi uresničile.

 

Tedenski horoskop

Preteklosti ne morete spremeniti, tega se dobro zavedate, a kljub temu kar pozabljate na to. Ne razmišljajte o napakah, ki ste jih storili, ampak raje poskrbite, da jih v sedanjosti ne ponavljate. V sredini tedna se vam obetajo prve spremembe na poslovnem področju, ki vam bodo popolnoma odveč, četudi vam bodo vsi razlagali o njihovih prednostih. Prej ali slej jih boste spoznali tudi vi, čeprav pravega navdušenja do njih ta teden še ne boste začutili. Našli boste veliko podrobnosti, ki vas bodo skrbele.

 

Tedenski erotični horoskop

Glede na to, kako malo se boste ta teden ukvarjali z drugimi, je pravzaprav presenetljivo, kako pozorni boste znali biti pri seksu. Užitek vašega partnerja bo za vas kompliment in potrditev vsega dobrega, kar prepoznavate na sebi.

 


Mesečni horoskop

Vaše razpoloženje bo v tem mesecu precej nihalo, česar niste vajeni. Na splošno bo vaše počutje sicer dobro, le vmesna obdobja melanholije vas bodo malenkost iztirila. Pestro dogajanje vas čaka predvsem na službenem področju. Tu boste še posebej v prvi polovici meseca močno želeli novosti in izboljšave, na primer višjo plačo, napredovanje, drugo službo. Z lahkoto boste dosegli pozornost in ustvarili visoka pričakovanja. Lahko pa se vam zaplete, ko jih bo potrebno upravičiti. V komunikaciji boste namreč ta mesec dobri, če ne kar izjemni, v organizaciji pa ne boste tako zelo blesteli. Marsikaj vam bo lahko šlo narobe.

 

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.
Značilnosti: skromna, plaha, analitična, marljiva, bistra, urejena, razsodna, preveč kritična, vidi le podrobnosti, ne pa celotne slike
Temperament: melanholičen
Moto: dokazati, analizirati
Vladar znaka: Merkur
Element: zemlja
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro in nikelj
Srečni kamni: sardoniks, kamelija, ahat, rožnati jaspis, žad


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup