Imate vpra┼íanje? Kli─Źite 01 589 66 30

Horoskop Devica

Devica

HOROSKOP DEVICA
(24.08. ÔÇô 23.09.)

Današnji horoskop

┼Żeleli si boste potrditve, da ste se pravilno odlo─Źili, zato boste bli┼żnje dobesedno prisilili, da se bodo strinjali z vami. Na denarnem podro─Źju sprememb ne pri─Źakujte, se pa lahko zgodi, da boste zaradi nepri─Źakovanih stro┼íkov nekoliko pod stresom. Kar se ti─Źe dobrega po─Źutja je zdaj pravi ─Źas, da se pozanimate in vpeljete neke novosti.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Danes bodo vidni premiki na bolje. Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, pri─Źakujte izbolj┼íanje in razumevanje med vama s partnerjem. Razjasnili boste te┼żave, ki so se pojavile v vajinem razmerju. ─îutili boste olaj┼íanje. Prena┼íanje bremena na partnerja se ne bo izkazalo kot dobro, zato se temu v prihodnje sku┼íajte izogniti. Samski boste s svojimi misli dale─Ź pro─Ź. Razmi┼íljali boste o osebi, ki vam je izkazala pozornost.

 

Tedenski horoskop

Na slu┼żbenem podro─Źju boste za─Źutili, kako postopoma nara┼í─Źata va┼ía osebna mo─Ź in energija. Teden bo ugoden za uresni─Źitev ┼żelja. Spremenili boste svoj na─Źin ┼żivljenja, a le ─Źe se boste zavzeli za to. Tako dobre prilo┼żnosti kasneje ┼íe dolgo ne bo. Soo─Źili se boste tudi z dalj ─Źasa trajajo─Źimi te┼żavami ali osebnimi strahovi. Ta teden vam prav gotovo ne bo manjkalo poguma, da jih tudi razre┼íite.

 

Tedenski eroti─Źni horoskop

Obstaja velika verjetnost, da bosta s partnerjem ustvarila izjemno ─Źustveno razmerje. Vi boste pobudnik in vodja. Soo─Źili se boste z mnogimi spremembami v ljubezenskem ┼żivljenju. ─îe se bosta o vseh ┼żeljah, tudi intimnih, znala mirno pogovoriti, bo teden potekal spro┼í─Źeno in brez prepirov.

 


Mese─Źni horoskop

V tem mesecu bo vro─Źe na ve─Ź podro─Źjih. Obetajo se vam pestre dogodiv┼í─Źine, ki vas nikakor ne bodo pustile ravnodu┼ínih. Prebudili se boste tudi vsi tisti, ki ste v zadnjem ─Źasu izgubili upanje za dolo─Źene cilje. Najve─Ź te┼żav pa se vam v prihajajo─Źem mesecu obeta na dru┼żinskem podro─Źju. Najverjetneje se bo nekdo nenehno vtikal v vas, kar bo velikokrat povzro─Źilo, da boste izgubili potrpljenje in se ostro odzvali. Za─Źnite postavljati meje, ─Źe ┼żelite, da vas pustijo na miru.

 

Devica je znamenje slu┼żenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je prakti─Źna, organizirana, logi─Źna in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kriti─Źnost ┼íe najbolj ┼íkodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva dose─Źi popolnost in je nesre─Źna, ─Źe ji pri tem spodleti. Ker le redko poka┼że svoja ─Źustva, Devica deluje zelo hladna in zadr┼żana. Ima visoka moralna na─Źela, katerih se tudi dosledno dr┼żi.
Zna─Źilnosti: skromna, plaha, analiti─Źna, marljiva, bistra, urejena, razsodna, preve─Ź kriti─Źna, vidi le podrobnosti, ne pa celotne slike
Temperament: melanholi─Źen
Moto: dokazati, analizirati
Vladar znaka: Merkur
Element: zemlja
Dan v tednu: sreda
Kovina: ┼żivo srebro in nikelj
Sre─Źni kamni: sardoniks, kamelija, ahat, ro┼żnati jaspis, ┼żad


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvoj─Źka Rak Lev Devica Tehtnica ┼ákorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokli─Źite nas

Potrebujete nasvet? Pokli─Źite nas.
Prvi nasvet je brezpla─Źen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kli─Źite na:

01 589 66 10

ali pokli─Źite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NARO─îITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup