Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Bik

Bik

HOROSKOP BIK
(21.04. – 21.05.)

Današnji horoskop

Pri telesnih aktivnostih bodite danes še posebej pozorni, da ne bi prišlo do raznih poškodb ali ureznin. Pazite tudi pri vožnji, prilagodite hitrost na cesti in bodite še dodatno pozorni v naseljih in v bližini otrok. Avto prej preglejte, da se vam ne bo kaj na poti pokvarilo, saj bi si ustvarili samo dodatne stroške. Pazite tudi na hrano in pijačo.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Ljubezen med vami in določeno osebo bo še vedno cvetoča. Zdelo se vam bo, da ste tako zaljubljeni kot že dolgo ne. Vaših občutkov danes skorajda ne bo mogoče opisati z besedami. S partnerjem si privoščita razvajanje in crkljanje, saj ne potrebujeta posebnega razloga! Čustvena razpoloženost bo neverjetna. Samski boste razmišljali o določeni osebi, ki vas je v preteklosti prizadela.

 

Tedenski horoskop

Kot radovednega otroka vas bo zanimalo vse. Brez strahu in z veliko nedolžnega miru boste stopali v prihodnost. Tisti, ki iščete službo, jo boste kmalu tudi našli. Še posebej uspešni boste na področju, ki zajema tujino. Možni so tudi finančni posli s tujimi podjetji. Vendar pa pazite, da boste najprej res vse zaključili, šele nato se lotite novih dejavnosti.

 

Tedenski erotični horoskop

Prekipevali boste od energije. Veliko truda boste posvečali ohranjanju mladostnega videza in ponosni boste na svoje telo. Vaša spolna moč, ki jo bo že od daleč čutiti, bo privlačna kot magnet. Ne bo je sile, ki bi vas tokrat lahko ustavila. Kot ljubimec pa boste strastni in vzdržljivi ter ves čas v središču pozornosti.

 


Mesečni horoskop

V neugodnih trenutkih se obrnite na najbližje, saj vam bodo vedno stali ob strani. Spravili vas bodo v dobro voljo in vam na ustnice ponovno narisali nasmeh, svet pa se vam bo v trenutku zazdel lepši. Mesec, ki je pred vami, vam namreč prinaša tako prijetne kot manj prijetne trenutke, vsi pa se vam bodo vtisnili v spomin zaradi svoje edinstvenosti. Dnevi, ki so pred vami, bodo nadvse dinamični, obetate si lahko celo drastične spremembe.

 

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraĹľa tudi v njegovem vedenju.
Značilnosti: ljubitelj varnosti, topel, ljubeč, umirjen, praktičen, ljubosumen, posesiven, zamerljiv
Temperament: melanholičen
Moto: imeti
Vladar znaka: Venera
Element: zemlja
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: smaragd, safir, ahad, turkiz, korala, biser


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup