Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Bik

Bik

HOROSKOP BIK
(21.04. – 21.05.)

Današnji horoskop

Danes boste potrebovali nekaj miru, a žal ne boste dobili priložnosti umakniti se v osamo. Ljudje bodo od vas zahtevali veliko pozornosti, zato boste precej nezadovoljni. Finančne težave boste danes reševali sproti in dokaj enostavno, čeprav se vam na trenutke ne bo zdelo tako. Vaše zdravje bo stabilno, le občasno boste imeli težave z glavoboli.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Vezane bo danes presenetila partnerjeva neodločnost glede vajine prihodnosti. Že dalj časa želite spremeniti ta odnos, a ne veste kako. Povabilo na skrivni zmenek bi za zdaj morali zavrniti. Samski že predolgo časa simpatijo samo opazujete. Naredite prvi korak! Ne bodite tako nesamozavestni in se podvizajte, da vas ne bo kdo prehitel.

 

Tedenski horoskop

V nasprotju s prejšnjim tednom, ko so vas čustva kar prevzemala, se boste v tem stvari lotevali precej bolj razumsko in premišljeno. Na stran boste dali svojo intuicijo, kar morda v tem primeru sploh ni slabo. Še posebej v službi boste sposobni zaplete in izzive reševati z večjo učinkovitostjo, saj boste že vnaprej predvideli, kaj se bo dogajalo. Zaradi svoje učinkovitosti si lahko morda celo priborite višje mesto med vašimi sodelavci. Pri financah pa še ne bo prišlo do kakšnih izboljšav.

 

Tedenski erotični horoskop

V tem tednu boste nagnjeni k avanturam, zato boste na vsakem koraku iskali nekaj novega in vznemirljivega. Poskusite v to vključiti tudi vašega partnerja, drugače bi to znalo zanetiti prepir med vama. Če pa se bosta skupaj lotila novih podvigov, bo to prineslo novo in zelo močno strast med vaju. Zelo zanimiv teden je pred vami, izkoristite ga!

 


Mesečni horoskop

V tem mesecu boste pričeli nekaj novega na zasebnem ali na poslovnem področju. Pomembno je, da upoštevate svoje želje in ne dovolite zavistnim ljudem, da krojijo vašo usodo. Zavedali se boste, da morate biti pogumni, če želite doseči svoj cilj na čustvenem področju, zaradi česar bo malce lažje narediti odločilen korak. V službi bo precej pestro, saj bodo od vas nenehno pričakovali več, kot jim v tem trenutku lahko daste. Vedite, da se vam splača potruditi, saj bo nagrada bogata.

 

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraĹľa tudi v njegovem vedenju.
Značilnosti: ljubitelj varnosti, topel, ljubeč, umirjen, praktičen, ljubosumen, posesiven, zamerljiv
Temperament: melanholičen
Moto: imeti
Vladar znaka: Venera
Element: zemlja
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: smaragd, safir, ahad, turkiz, korala, biser


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup