Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Bik

Bik

HOROSKOP BIK
(21.04. – 21.05.)

Današnji horoskop

Zelo muhasti in trmasti boste. Pomembno je, da boste svojo trmo pravilno usmerili. V nasprotnem primeru vam lahko veliko bolj škodi, kakor koristi. Na službenem področju vam bo ponujena možnost napredovanja, pozitivne spremembe oziroma izboljšanja trenutnega položaja. Vse to pa bo posledica vašega truda.

 


Današnji ljubezenski horoskop

Vezani lahko na ljubezenskem področju pričakujete kar nekaj sprememb in ni rečeno, da bodo vse le pozitivne. Ko ste že mislili, da slabše ne more biti, se je zgodilo prav to. Tisti, ki niste v vezi, pa nikar ne žalujte za sinočnjim propadlim zmenkom. Dovolj ste karizmatični, da osvojite še kakšno trofejo.

 

Tedenski horoskop

Tudi ta teden boste v ljubezni zelo neposredni. Nekomu ste zelo prirasli k srcu, a mu ne boste hoteli obljubiti nečesa, česar potem ne bi mogli izpolniti. Prav malo vas bo brigalo, kaj si bodo drugi mislili o vas. Morda je to dobro le do neke meje, verjetno si ne bi želeli prizadeti koga, ki ga imate radi. Težave vam lahko povzroči tudi vaš temperament, poskusite biti kar se da mirni. Še dobro, da imate ob sebi razumevajoče ljudi, vendar pa pazite, da vaš temperament ne bo prepogosto v ospredju. Tudi razumevanje ima svojo mejo in enkrat ga je lahko konec. Pazite, da ne boste česa obžalovali. Na poslovnem področju se vam bodo porodile ideje, ki bi jih lahko dobro unovčili. Toda nekako vam bo manjkalo energije, da bi jih do konca razvili.

 

Tedenski erotični horoskop

Vezani boste tokrat zelo sramežljivi, zato vam na kraj pameti ne bo prišlo, da bi partnerju predlagali nekaj, kar ni v skladu z vašo naravo. Naj vas ne bo sram, svoje želje povejte naglas. Samski boste tokrat naleteli na osebo, ki bo dovolj zagreta, da vas bo zadovoljila, kakor si boste vi sami želeli.

 


Mesečni horoskop

Dom bo vaše zavetje in četudi bodo zunaj njega marsikateri dan divjale bitke za denar, ugled in napredovanje, boste doma našli oazo miru in zaupanja. Če imate družinskega člana, ki je doslej povzročal težave, si ta mesec lahko obetate nedvomno izboljšanje. Tudi če bo to le zatišje pred viharjem, boste imeli priložnost spet začutiti povezanost in najti celo nekaj razumevanja, ki vam bo kasneje še kako koristilo. Sicer vam samozavesti ne bo manjkalo, vendar jo boste potrebovali, da ubranite svoj položaj ali dosežete tisto, kar ste si zadali. Konkurenca ne bo majhna.

 

TE NAŠ HOROSKOP ZADANE? PREVERI TUKAJ
Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraĹľa tudi v njegovem vedenju.
Značilnosti: ljubitelj varnosti, topel, ljubeč, umirjen, praktičen, ljubosumen, posesiven, zamerljiv
Temperament: melanholičen
Moto: imeti
Vladar znaka: Venera
Element: zemlja
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: smaragd, safir, ahad, turkiz, korala, biser


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
  • Mlado sonce › Sonce v meni, sonce v vseh nas, sonce vse okoli nas CENA: 25 €
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup