Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoskop Bik

Bik

HOROSKOP BIK
(21.04. – 21.05.)

Današnji horoskop

Danes boste nagnjeni k vzkipljivosti. Še posebno v odnosu s partnerjem poskusite biti bolj potrpežljivi kot običajno, saj se bosta v nasprotnem primeru spustila v vojno. Seveda pa ne popustite kar tako, spoštujte pa tudi njegove želje in potrebe. Vzemite si čas zase in pojdite v naravo!

 


Današnji ljubezenski horoskop

Samski si želite bližine in ljubezni, zato se prepustite družbi prijateljev, kajti če boste ostali sami, vas bo to spravljalo v obup. Vezani imate težave v ljubezni, saj vama s partnerjem ne uspe več najti skupnega jezika, oddaljila sta se in se pravzaprav eden drugemu izogibata. Vzemite stvari v svoje roke in partnerja povabite na pogovor.

 

Tedenski horoskop

Skozi ves teden boste takorekoč na vseh področjih stavili predvsem na preizkušen, razumski in čim manj tvegan pristop. Vse, kar mu bo nasprotovalo, boste občutili kot motnjo. Če vam bodo torej očitali, da nimate občutka za ljudi, bodo imeli ta teden kar prav. Še posebno vas bo zmotilo, ko vas bo nekdo prosil za uslugo in pričakoval, da mu boste ugodili iz usmiljenja. Imeli boste namreč zelo jasne cilje in prioritete. V ospredju bo nauk, da se denar zasluži z delom. In kar zadeva zaslužke, boste res lahko zadovoljni. Znali boste prenesti napredne ideje v prakso, vendar samo v primeru, da vam bodo logične. Poseben pomen boste dajali tradiciji in tudi svojim prednikom.

 

Tedenski erotični horoskop

Pri seksu boste sebični in se boste trudili zgolj za svoje zadovoljstvo. Nanizali boste nekaj bežnih doživetij, ki ne bodo imele bistvenega vpliva ne na vaš vsakdanjik, še manj pa na vaše seksualne spretnosti.

 


Mesečni horoskop

Čeprav ste v zadnjem času spet precej samozavestni, se bodo v tem mesecu pojavile majhne prepreke v obliki nekih informacij. Na nekoga boste jezni, toda to vas bo spodbudilo k novi akciji in vlaganju več energije v svoje početje, rezultati pa tudi ne bodo izostali. Na finančnem področju bo za vas precej ugodno obdobje in razmišljali boste celo o vlaganjih. Pazite, kaj boste naredili z denarjem. Možnost napačnega vlaganja bo velika. Ne nasedajte ljudem, ki obljubljajo hitre zaslužke. Tudi v službenih zadevah bo v tem mesecu vladal denar. Veliko prepirov bo, nanašali pa se bodo prav na nepravilne odločitve pri vlaganju. Morda pa bi bilo bolje, da denar še za kakšen mesec spravite v nogavico.

 

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraĹľa tudi v njegovem vedenju.
Značilnosti: ljubitelj varnosti, topel, ljubeč, umirjen, praktičen, ljubosumen, posesiven, zamerljiv
Temperament: melanholičen
Moto: imeti
Vladar znaka: Venera
Element: zemlja
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: smaragd, safir, ahad, turkiz, korala, biser


Preberite tudi ostale horoskope:

Oven Bik Dvojčka Rak Lev Devica Tehtnica Škorpijon Strelec Kozorog Vodnar Ribi

Pokličite nas

Potrebujete nasvet? Pokličite nas.
Prvi nasvet je brezplačen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kličite na:

01 589 66 10

ali pokličite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NAROČITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup