Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoscope

Ljubezenski horoskop 2016

OVEN 

Leto 2016 bo za vašo ljubezen posebno, čeprav vam ne prinaša niti posebne drame, niti čudeža, ki si ga morda želite. V začetku leta lahko pričakujete nekaj napetosti, saj vas bodo vodile bolj ali manj nezavedne težnje po enakovrednosti znotraj odnosa. Za vezane to lahko pomeni, da boste imeli svoje uporniške trenutke, samski pa utegnete oklevati in se spraševati, če si zveze sploh želite. Verjetno najbolj kritično obdobje za vašo ljubezen pa bo proti koncu pomladi, ko bodo vaše skrivne strasti neustavljivo udarile na plano. Če jih ne boste mogli sproščeno izraziti v svojih najbolj intimnih razmerjih, se lahko prevesijo v nezmernost pri hrani, denarju ali v spolnosti. 
Na splošno pa vam to leto prinaša nekaj več romantike in tudi zvrhano mero strasti. Bodisi da se boste tega lotevali bolj pustolovsko ali pa bolj praktično, v vsakem primeru bo jasno, da je vaš glavni planet Mars v tem letu bolj ljubimec kot bojevnik. Vezani se boste več posvečali družabnemu življenju, v zavetju svojega doma pa boste mnogo bolj sproščeni in neposredni glede čustev. Posamezni konflikti bodo lahko nastali prav zaradi preobčutljivosti, za vse pa velja, da boste dokaj sproti reševali svoje ljubezenske težave.
Samski boste sicer še vedno težko ulovljivi, ognjeviti in večinoma nepripravljeni na kaj resnega. Nekatere avanture se bodo sicer sprevrgle v prave čustvene pustolovščine in bodo zagotovo našle posebno mesto v vaših spominih. Začetek jeseni pa bo vsem ovnom prinesel ljubezensko dogajanje, ki bodo nadvse pomembno za vašo prihodnost. Ko se bo leto približalo koncu, boste tako vezani kot samski začutili, da ste odkrili čustva, po katerih ste hrepeneli, in našli novo ljubezensko zadovoljstvo.


BIK 

Vaš ljubezenski horoskop za leto 2016 vam prinaša določene novosti in vznemirjenje ne glede na to, ali ste samski ali v zvezi. Občasno se bodo sicer pojavljale dileme, pa tudi ugodne priložnosti za povezovanje ljubezenskega življenja in finančnih ali drugih praktičnih koristi. Dokler pri tem ne bodo zapostavljena niti čustva niti vaši praktični interesi, bo seveda vse lepo in prav. Še zlasti v začetku in na koncu leta pa vendarle pričakujte nekaj težav iz tega naslova. Po svoje boste v teh obdobjih odkrivali nov pomen skupnosti in skupne koristi. Čeprav bodo samskim prvi poskusi lahko prinesli kakšno razočaranje, ki vam bo poleg ljubezenskih podrlo tudi poslovne načrte, pa vam še na misel ne bo prišlo, da bi kar obupali.
Sicer ni videti, da bi se vam v tem letu obetale kakšne prelomne spremembe, a vseeno boste vezani začutili, da je v vašem odnosu zavel nek nov, za odtenek bolj romantičen vetrič. V vaš ljubezenski vsakdanjik se bo prikradlo nekaj več zabave, marsikdaj zgolj kot drobne geste ali posebni namigi, katerih pomen bo znan samo vama. Še posebno dobro boste lahko izkoristili dopust oziroma konec poletja in zgodnjo jesen. Nerešene ljubezenske težave pa bodo prišle za vami šele proti koncu leta, lahko celo kot neke vrste preizkus, kako močna je  vajina zveza. 
Samske pa bo leto 2016 poživilo in vam prineslo novih ljubezenskih energij. Marsikdaj vam bodo vaši znanci, sodelavci ali prijatelji skorajda vsilili kak zmenek, pa tudi na splošno boste prek družabnih zvez dobili številne ljubezenske priložnosti. Najpomembnejše bodo tiste v zgodnji pomladi, ki vam lahko prinesejo ljubimca s posebnim pogledom na umetnost, dogajanje pa se utegne ustaliti šele v začetku poletja. Jeseni pa vas čaka ljubezenska izkušnja, ki bo pomembno vplivala na vašo ljubezensko prihodnost, morda pa vam celo razjasni nekaj, kar vas bremeni iz preteklosti.    


DVOJČKA 

Ljubezenski horoskop 2016 za dvojčke je zgodba o flirtanju, zapeljevanju, a tudi nekaterih vaših globljih čustvenih negotovostih. Proti koncu januarja se boste soočili s strahom, da bi izgubili zanimanje svoje ljubljene osebe. Vaše reakcije bodo znale biti izjemno burne in težko boste razumeli, da partner preprosto potrebuje več časa zase ali da ima vaša simpatija željo po večji neodvisnosti. Pozno pomlad bodo zaznamovale skušnjave, vendar vedite, da bi utegnila biti cena nezvestobe v tem obdobju še prav posebno visoka. Največ podpore v ljubezni pa boste deležni jeseni, ko se bo vaše ljubezensko življenje končno uskladilo še z nekaterimi drugimi pomembnimi področji vašega življenja.
Vezani boste imeli svoje ljubezensko življenje večino leta pod nadzorom, zato bo tudi vaš partnerski oziroma družinski vsakdanjik urejen in organiziran. Kar pa še zdaleč ne pomeni, da vam bo dolgčas! Proti koncu zime previdno izbirajte, čemu boste namenjali svojo energijo, saj je za vse, kar se bo ponudilo, preprosto ne boste imeli dovolj. Tudi če bi vas partner slučajno lahko dohajal, vama bo bolj koristilo, da se posvetita drug drugemu. V začetku jeseni bodo na preizkusu vajine organizacijske spretnosti, tik pred zimo pa bo na preizkusu vajino zaupanje in medsebojna podpora.
Samske bo šele pomlad napolnila s pravo romantično energijo, se bodo pa zato takrat vaše strasti tem bolj razvnele. Čeprav boste naleteli na nekoga, ki bi bil pripravljen na resno zvezo in v kakšnih drugih okoliščinah niti ne napačen partner, pa vam poročni zvonovi še ne bodo zvonili. Prej kot to vam bo v glavi odzvanjala želja po zabavi in čista strast. Če boste konec poletja srečali nekoga, ki bo predober, da bi bil resničen, verjemite, da je nekaj na tem. Največ možnosti za trajno zvezo imate vsekakor proti koncu leta.


RAK 
Raki, vaš ljubezenski horoskop 2016 vam prinaša nekaj ključnih odločitev z daljnosežnimi posledicami. Na splošno boste manj osredotočeni na svoje cilje v zvezi z domom in družino, saj se bodo vaši najdražji izkazali v pozitivni luči tako v smislu podpore kot tudi čustvene zrelosti. Kakšnih posebnih in dolgotrajnejših konfliktov torej ni pričakovati, boste imeli pa v začetku pomladi sami nekaj težav zaradi zelo čustvenega dojemanja sveta. Pred sredino leta boste morali opraviti tudi s svojimi posesivnimi občutki in se naučiti, da celo ljudje, ki vam največ pomenijo, potrebujejo dovolj prostora, da lahko zadihajo. Takrat boste pripravljeni iti na vse ali nič. A ne skrbite. Do konca eta boste prav gotovo ugotovili, da imate vse, kar potrebujete za srečno ljubezensko življenje!
Vezani boste svojo veliko odločitev letošnjega leta najverjetneje tudi formalno uveljavili, pri tem pa imate najboljše možnosti v začetku jeseni. Takrat boste naleteli na bolj spravljivo ozračje in več zdravega razuma celo če boste dreznili v kakšno družinsko ali partnerjevo šibko točko. To, kar se bosta v tem letu naučila drug o drugem, bo po svoje presenečenje, po svoje pa tudi dobra novica o zaupanju, predanosti in medsebojni podpori. Več ko bo v zvezi s tem težav  in vprašanj še celo po koncu jeseni, resneje premislite, ob kom se želite postarati.
Samski raki, ki boste podlegli vsem pomladnim skušnjavam, boste najverjetneje v kratkem menjali službo ali pa spremenili katero od drugih pomembnih stalnic v svojem vsakdanjiku. Po eni strani boste svoje ljubezenske partnerje hoteli le zase, saj vas bo globina vaših čustev na trenutke dodobra presenetila. Po drugi strani pa boste še bolj kot običajno ščitili svoje ranljive točke, zato nikakor ne bo lahko ugotoviti, kaj v resnici čutite. Konec junija se utegne najti nekdo, ki o to vendarle znal, vendar pazite, saj bo osebnostno vsaj tako zapleten kot vi sami! 


LEV 
Levi, vaš ljubezenski horoskop 2016 vam obeta še več napredka na področju resnih zvez oziroma na splošno zorenja v čustvenih zadevah. Še bolj kot doslej vam bo jasno, da ne morete deliti svojega življenja s komerkoli. Konflikti, ki se bodo zaostrovali v pozni pomladi, bodo tako najverjetneje pripeljali do razhodov. Čeprav bo to sprva za vas boleče, pa si boste čez nekaj časa lahko čestitali, saj boste s tem na nek način napravili prostor za novo, stabilnejše partnerstvo in globljo povezanost. Določene simpatije, ki se bodo razblinile proti jeseni, pa bodo takorekoč še zadnji koščki iluzije, ki jih bo potrebno postaviti na realna tla. Lahko bi rekli, da boste letos s »pravim« ali pa z nikomer.
Ljubezenski horoskop za leve, ki ste v resnih zvezah, je torej za leto 2016 nadvse ugoden. Tudi zato, ker boste bolj zmerni v financah in na splošno, bo tudi v vašem ljubezenskem življenju več stabilnosti kot običajno. Marsikaj se boste naučili iz svojih napak, zato bodo tudi tista obdobja, ko bo nekaj več konfliktov, za vas na nek način koristna. V drugi polovici leta utegnete priti na svoj račun vsi tisti, ki bi si radi ustvarili skupen dom. Konec leta bo še dodatno okrepil vašo željo po nežnosti in intimi, zato boste v vsakem primeru lahko zaključili, da je vaša zveza konec leta 2016 le še boljša in trdnejša, kot je bila na začetku.
Samski levi in tisti, ki boste tekom leta po sili razmer to še postali, pa boste tekom pomladi prebujali svoje ljubezenske energije. Če se boste od začetka počutili še nekam ranljivo ali celo lačne ljubezni, pa boste do zgodnega poletja že glavne zvezde na sceni. Ne glede na to, ali se bodo vaše ljubezenske rane takorekoč že celile ali paže lep čas veljate za težko ulovljive, se boste dobro znašli v središču pozornosti. Ob koncu poletja se lahko pojavi oseba, ki bo veliko obetala, a boste hitro ugotovili, da ste preveč ponosni, da bi takšna zveza trajala. Kakšno boljšo priložnost lahko pričakujte konec leta.


DEVICA 
Device, ljubezenski horoskop 2016 vam prinaša spremembe in nihanja, zaradi katerih boste verjetno večkrat skrenili iz svojih običajnih tirnic. Na čustvenem področju boste izjemno dovzetni za ljudi, ki bodo sami v fazi nekih večjih sprememb in bodo vplivali na vašo željo, da bi jim pomagali. Žal se bo najpogosteje izkazalo, da niso vredni vaše skrbi in nege, a ko boste to uvideli, bo večinoma že prepozno. Z malo spretnosti pa boste imeli vendarle veliko podpore, da bi našli in prepoznali vse tiste vzorce, ki vam izpodbijajo samozavest. Če to pomeni, da se boste morali sem in tja nekoliko bolj odločno postaviti zase, pa vam bo to tudi na dolgi rok le koristilo!
Vezane device se boste najverjetneje soočale z neko obliko nemoči pri vašem partnerju. Lahko gre za težave v zvezi s službo – še posebno če vaš partner nima službe, ali pa za željo, da bi se vajina partnerska rutina bistveno spremenila. Še posebno novembra, ko boste še zlasti nagnjeni k vlogi  žrtve in boste tudi sami bolj nagnjeni k objokovanju svoje usode kot h konkretnim dejanjem, bo to za vas lahko precej stresno. Bodisi da bo ljubljena oseba terjala preveč vaše energije ali nasprotno, da se bo poskušala distancirati od vas, boste to vse prehitro razumeli kot neke vrste čustveno zavračanje ali izkoriščanje.
Samski pa boste imeli precej izraženo težnjo, da se zapletate z napačnimi ljudmi. Vsekakor strogo ločite ljubezen od svoje denarnice, drugače boste lahek plen za vse tiste, ki imajo velike ideje in malo volje do dela. To lahko pomeni tudi, da vas bo srce zavedlo v kakšno aktivnost, s katero se sicer niste mislili ukvarjati. A kolikor boste po svoje neustrašni za ljubezen in vas bo mogoče nagovoriti skorajda karkoli, boste imeli po drugi strani tudi obdobja besnih uporov. Tako  bo leto 2016 nekoliko bolj razgibano, kot vam je všeč, tik pred koncem pa vam prinaša še možnost resnejšega preobrata.


TEHTNICA 
Verjetno med vsemi astrološkimi znamenji prav vam največ pomeni partnerstvo. In v tem pogledu vam ljubezenski horoskop 2016 prav gotovo prinaša spremembe. Če že ne govorimo o drugi osebi, pa boste proti koncu leta prav gotovo imeli popolnoma drugačen pogled na ljubezen, skupnost in celo spolnost. Tudi če se leto za vas ne bo začelo najbolj ugodno oziroma če boste še vedno reševali stare stvari, pa bi morali biti vsaj na valentinovo že prave volje bodisi za zmenke ali pa za muckanje s svojim dragim oz. drago. Najbolj zahtevne odločitve vas čakajo konec marca, najbolj produktivno ljubezensko dogajanje pa septembra.
Vezani se boste na splošno več ukvarjali s seboj in pa s tem, kaj vi doprinesete k zvezi. Tisti, ki razmišljate o poroki, boste lahko jeseni prišli na svoj račun, a le, če boste uspešno prestali preizkušnje, ki vam jih bo prinesla pomlad. Tudi tisti, ki ste v ustaljenih zvezah in morda že rahlo naveličani, boste takrat presenečali s svojo okrepljeno privlačnostjo in čarom svojih čustev. Morda se vam bo zdelo kot da so se prebudila vaša skrivna čustva in hrepenenja, ki se jih doslej niste niti zavedali. Če kdaj, vas bo takrat znal zamikati prepovedani sadež. 
Samski pa se po drugi strani ne boste mogli pritoževati nad tem obdobjem, saj boste opazni in opaženi. Čeprav se bo leto začelo z neke vrste upočasnitvijo in komplikacijami, to ne bo pravi čas, da bi spuščali svoje kriterije. Čeprav bo dogajanje že prej začelo postajati zanimivo, vam šele april prinaša pravo dozo vznemirjenja. Druga polovica pomladi vam prinaša ljudi, ob katerih boste lahko raziskovali lastna čustva in se večkrat vprašali, kaj si pravzaprav želite. Verjetno najbolj zanimivo poznanstvo se vam obeta v juniju, saj gre za osebo, s katero imate veliko skupnega. Tako bo vaša jesen letos namenjena intimnosti tako čustveno kot tudi fizično.


ŠKORPIJON 
Kljub obetavnim priložnostim ljubezenski horoskop 2016 škorpijonom ne prinaša pravih sprememb. To pomeni, da boste vezani najverjetneje ostali v zvezi, samski pa samski. Tudi vaš pogled na čustvene in seksualne zadeve se ne bo bistveno spreminjal, čeprav bo na obeh področjih nenehno tlelo. Za vas bo izjemno pomembno, da boste našli neko konkretno obliko za svoje hrepenenje, nekaj praktičnega, čemur se boste lahko posvečali. Vsi tisti, ki boste predolgo sanjarili in tavali, boste naposled ugotovili, da ste lovili le odmev nekega preteklega dogodka. Karkoli ste mislili, da ste naredili na skrivaj, se bo razkrilo še pred koncem leta.
Vezani boste na svoje zveze gledali bolj praktično, v smislu opore in pomoči drug drugemu. Tisti, ki imate trdno zastavljene praktične cilje, jih boste v tem letu lahko izpolnili. Določena obdobja vam bodo prinesla nekaj več nesporazumov, ki pa jih boste lahko uspešno razreševali zgolj z nekaj več potrpljenja. Kakorkoli že, partnerju se o vaših čustvenih blodnjah ne bo niti sanjalo, pa tudi vi ne boste imeli občutka, da bi jih morali deliti z njim. Večino časa boste povsem zadovoljni, tudi nekaj težav v aprilu in maju boste z združenimi močmi ugodno rešili. Poletje vam prinaša več romantike!
Samskim pa bo novo leto že zgodaj postreglo s pravo romantično revolucijo, ki pa bo tako dramatična ravno zato, ker s to osebo ne boste imeli popolnoma nič skupnega. Čez čas se boste temu še smejali, res pa je, da vam takoj po brodolomu ne bo do smeha. V februarju in marcu boste morali opraviti z občutki osamljenosti in nerazumljenosti. Ne bi bilo priporočljivo skočiti v posteljo s prvim, ki vam bo prekrižal pot, prav tako pa ne bo pametno, če se boste preveč izolirali. O tem, kaj se bo dogajalo v nadaljevanju, boste v bistvu odločali sami. Pomembnejše priložnosti so vidne aprila, oktobra in decembra, a če ne boste sami dali pobude, se ne bo zgodilo prav nič.


STRELEC 
Za strelce bo ljubezenski horoskop 2016 v drugi polovici leta bistveno bolj ugoden od prve. Leto se bo začelo počasi, morda celo počasneje, kot bi vam bilo všeč, se bo pa zato spomladi tempo hitro  stopnjeval in tudi hitro dosegel svoj vrhunec. Konec pomladi vas bodo premamile skušnjave, ki lahko celo uničijo prijateljstvo ali ogrozijo odnose na delovnem mestu. Težko boste sprejemali zavrnitve, čeprav boste nekje globoko v sebi vedeli, da so upravičene. Sredi leta pa se bodo stvari začele umirjati in jeseni boste že imeli pripravljene trdne ljubezenske temelje. September vam prinaša več romantike, pa tudi ugodne povezave med družabnim, ljubezenskim in poslovnim življenjem. 
Vezani boste potrebovali precej spretnosti, da ne boste zapostavljali svojih partnerjev zaradi prijateljev in obratno. Še tem bolj pestro bo, ko se bodo v to vpletle še službene zadeve. Še zlasti tisti, ki ste v roku 2 let imeli večjo prelomnico, kot je poroka ali začetek skupnega življenja, se boste prestrašili v obdobjih, ko bo v vaših zvezah manj strasti, manj zanimanja drug za drugega in celo nekaj dolgočasja. Pojavile se vam bodo skomine po starem življenjskem slogu, ki se jih boste le težko znebili. Priložnosti vam sicer ne bo manjkalo, a sami se boste morali odločiti, na kakšen način boste poskrbeli za bolj razgiban partnerski vsakdanjik.    
Za samske pa bo 2016 na nek način leto priprav. Po eni strani boste v mnogih vidikih izoblikovali sebe kot osebnost, kakršna želite biti, po drugi strani pa boste najverjetneje tudi pritegnili najboljšo možno osebo v svoje življenje. S tem v zvezi se boste naučili, kako ceniti sebe in kako preživljati prosti čas sami s seboj. To še zdaleč ne pomeni, da se boste v tem letu dolgočasili! Imeli pa boste nekaj priložnosti za umik in razmišljanje. V začetku leta se bo vaše ljubezensko življenje nenavadno prepletalo z željo po večjem zaslužku in z ljudmi, ki bi vam lahko pomagali pri tem. Marec vam prinaša neke vrste romantično sanjarijo, jesen pa sproščeno uživaštvo brez stresa in obveznosti.


KOZOROG 
Ljubezenski horoskop 2016 bo za kozoroge nekoliko bolj umirjen kot za ostala znamenja. Na svoj način se boste sicer soočali z vprašanjem o enakovrednosti v čustvenih odnosih, saj bo vaša želja po vodenju izrazitejša in zaznavna tudi na srčnem področju. Če to za vezane pomeni, da boste morali s partnerjem večkrat sesti za pogajalsko mizo in se dogovarjati o času, pozornosti in domačih zadolžitvah, pa boste imeli samski drugačne težave. Če bi iskali ljubezen, bi jo namreč lahko našli nedaleč stran in hitro ugotovili, da sta prava za skupaj. Vendar pa vam vaš urnik ne bo puščal veliko svobode, poleg tega pa boste imeli jasne ambicije na drugih področjih. 
Vezani bi morali skozi vse leto namenjati več pozornosti komunikaciji in stvarem, ki jih lahko počnete skupaj s partnerjem ali z družino. Čeprav boste svoja čustva in naklonjenost lahko zares sproščeno izražali šele proti koncu leta, ni treba, da bi se vaša ljubezen ohladila v bolj napetih mesecih. Marsikaj se bo rešilo že samo s tem, da boste partnerju povedali, kaj se dogaja. Najtežje bo v začetku leta, ko se boste morali vsemu temu še nekoliko privaditi. Druga polovica pomladi vam prinaša presenečenje, ki se bo kasneje izkazalo za zelo koristno. Avgust in september pa bosta meseca za zbližanje in nova spoznanja tako o vas samih kot tudi o vaši ljubljeni osebi.
Za samske pa se bo leto 2016 vrtelo bolj okoli praktičnih stvari in realnih ciljev kot pa okoli romantike in sanjarjenja. Tudi zato boste preprosto spregledali številne priložnosti. V začetku leta se vam bo težko upreti, a še težje zares pridobiti vašo pozornost. Šele jeseni boste pripravljeni vložiti nekaj več energije na zasebno področje. Spoznali boste zanimive ljudi in si razširili družabne kroge, vzeli pa si boste celo nekaj več časa za sproščanje in zabavo. Šele proti koncu leta pa boste začeli resneje in bolj čustveno razmišljati o osebi, ki vas bo tekom leta vedno bolj zanimala. 


VODNAR 
Vodnarjem ljubezenski horoskop 2016 napoveduje čas za umirjanje, ustalitev in iskanje nekoga, s komer bi se lahko srečno postarali. To samo po sebi ne pomeni, da boste imeli vsi vezani mirno leto brez posebnih pretresov. Pojavljala se bodo vprašanja o utesnjenosti in o mejah, ki jih znotraj svojega odnosa ne morete prestopiti. Na splošno pa vendarle lahko rečemo, da vam to leto prinaša pozitivno potrditev odgovornosti in do neke mere tudi nagrajuje vse tisto, kar boste pripravljeni odgovornega storiti za druge. Poudarek bo na avtoritetah in pa na vrednotah, ki najverjetneje izvirajo iz vaše družinske tradicije.
Vezani, ki niste srečni v svojih zvezah, boste ključne spremembe najverjetneje naredili v začetku avgusta. To bo na splošno obdobje postavljanja novih pravil in omejitev. Če ne prej, se boste takrat dovolj odločno postavili zase. Najbolj kreativno obdobje za vas bo konec pomladi, ko se bodo lahko pojavili tudi drobni nesporazumi znotraj zveze. Zaradi vsesplošnega konstruktivnega vzdušja si boste znali pomagati z njimi in doseči še boljše rezultate. Največ povezanosti pa se vam obeta konec leta, ki bo prinesel tudi nov ogenj vajinim strastem. Za to obdobje pa vendarle velja, da bodo besede odveč in da si bosta znala na drugačen način pokazati, kaj čutita.
Samski boste tudi letos največ novih poznanstev pridobili preko skupin, skupnih prijateljev in dogodkov, ki pripeljejo skupaj ljudi s podobnimi nazori. Sredi pomladi si boste najbolj zaželeli romantičnih dogodivščin, a zna biti, da boste zanje plačali visoko ceno. Maja ali junija boste spoznali nekoga, ki se mu preprosto ne boste mogli upreti. Ne prehitevajte dogajanja in si puščajte odprte možnosti. Kar pa zadeva strastne preobrate, vas bo najverjetneje pozitivno presenetil začetek jeseni. Čeprav običajno ne dovolite, da bi vam čustva zmešala glavo, bo tokrat situacija nekoliko posebna in vi mnogo bolj dojemljivi za ljubezensko kemijo.


RIBI 
Iskanje sorodne duše je sicer ena izmed vaših glavnih prioritet, a ljubezenski horoskop 2016 vam prinaša nekaj sprememb tudi na tem področju. Ljubezen kot taka se bo prepletala z vprašanji o osebni svobodi in mejah, ki ste jih še pripravljeni sprejeti v odnosu, hkrati pa bo marsikdaj odrinjena v ozadje. Nekoliko morda po krivdi ljubezenskih razočaranj, predvsem pa zato, ker se bo večji del vašega letošnjega dogajanja odvijal na drugih področjih. Lahko bi celo rekli na očeh javnosti. Posamezna obdobja, ki bodo bolj usmerjena na ljubezen, pa bodo zato v tem krajšem času prinesla toliko večji napredek.
Za vezane je zelo pomembno, da boste že v začetku leta znali izraziti svoje želje in pričakovanja na praktičen, razumljiv način. Če se vam bo zdelo, da spremembe niso dovolj hitre, je celo priporočljivo, da jih pospešite kar sami. Kar zadeva večje cilje ali skupne sanje, pa se bosta oba s  partnerjem zavedala, da letos še ni pravi čas za njihovo uresničitev. V drugi polovici leta boste nenadoma vi tisti, ki bo moral partnerju nuditi oporo ali pomoč, čeprav ste bili najbrž doslej vajeni, da ste sami v bolj čustveni, s tem pa tudi bolj ranljivi vlogi. Presenečeni boste, da vaju bo ta nenadni obrat še celo zbližal. Največ družabnega dogajanja vama prinaša jesen.
Samski boste v letu 2016 deležni precejšnje pozornosti in interesa. Kljub temu pa boste verjetno že kmalu po novem letu ugotovili, da so se vaša pričakovanja nekoliko dvignila in da vam je bolj kot kdaj prej pomembno, da bo vaš bodoči partner stabilen tako osebnostno kot tudi v finančnem smislu. Lahko pa, da boste šele v drugi polovici poletja srečali nekoga, ki bo dosegal vse vaše zahteve, čeprav se bodo v vmesnem času lahko že nekoliko spremenile oz. omilile. Po napornem tempu skozi vse leto pa se vam v zadnjih mesecih obeta umiritev in ustalitev. V vašem krogu ne bo več toliko ljudi, bodo pa tisti vredni zaupanja.


 

popup