Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoscope

🌟LETNI HOROSKOP 2019🌟

 

Kaj so vam za leto 2019 namenile zvezde? Kje bodo problemi, kje ne smete izpustiti priložnosti? Imate dober ali slab horoskop?

Vsak horoskop je malo dober in malo slab. Kakšno področje je boljše, drugo nam prinaša več izzivov in tudi več priložnosti za rast. Najbolje in najbolj natančno je, da se horoskop izračuna iz vašega rojstnega datuma. Pogleda se več planetov in tako že vnaprej dobite zelo dobro sliko o tem, kaj vas čaka v letu 2019. Preberite več o tem: Osebni letni horoskop.

Osnovno sliko o tem, kakšno leto nas čaka, pa se vsekakor da dobiti tudi iz sončevega znamenja. Preberite si letni horoskop za svoje znamenje in se pripravite na »divje pospeške,« ki nam jih zagotovo prav vsem prinaša 2019, Merkurjevo leto živahnega dogajanja, dobrih idej in hitrih preobratov.

Vsekakor je komunikacija glavni poudarek tega leta za prav vsa znamenja. Sposobnosti, ki so vam bile dane ob rojstvu, bodo v ugodnih obdobjih na svoji najboljši možni točki. Ob neugodnih aspektih pa je potrebno paziti na laži, zavajanje in prevare. Takrat bo beseda pokazala svoj najslabši obraz, zato se vam bo lahko zdelo, da ni več kaj veliko vredna.

Vendar pa bomo večinoma aktivno vključeni v živahno dogajanje, raznorazni interesi nas bodo vodili v nove smeri, včasih malo naprej, včasih pa malo vzvratno. V grobem bomo nadaljevali, razširili in utrdili dolgoročne načrte izpred dveh let. Le redki bodo zares ubrali kakšno popolnoma nepričakovano smer ali si izbrali nov cilj popolnoma izven okvirjev. Pa poglejmo, kako bo šlo posameznim znamenjem.

 

Oven: letni horoskop 2019

Če ste Oven, boste leto začeli na dokaj ugodni poziciji in polni upanja, da bo šlo samo še navzgor. Vendar pa bo nekaj napačnih odločitev hitro obrnilo tok dogajanja. Nekatere poti boste tako v letu 2019 prehodili večkrat. Namesto da bi se jezili nase in na ves svet, zberite nekaj dobre volje in uživajte. Priložnosti ne bo manjkalo. Za pomembne napotke glede na vaš rojstni datum poglejte v Osebni letni horoskop.

Nekje v začetku pomladi se bo začel vzpon, ki bo strm in naporen. Vaš fokus se bo zožil na eno področje in vse drugo bo moralo počakati.

Zadnji, ki bo šel v letu 2019 na dopust, bo po horoskopu prav gotovo Oven.

Enostavno boste prezaposleni, da bi sploh razmišljali o dopustu. Marsikoga bodo drugi skorajda prisilili, da izpreže in si napolni baterije. Če smo iskreni, bo tudi zadnji čas, saj boste že nevarno posegli v rezervne zaloge svoje energije.

Vendar pa boste tudi med zadnjimi, ki bodo po dopustu zavihali rokave. Lahko boste uživali v sadovih svojega truda. Skozi vso jesen in zimo bodo le sem in tja kakšne manjše sitnosti, ki pa jim boste kos brez prevelikega napora.


Bik: letni horoskop 2019

Če ste Bik, boste vse leto pri vsaki stvari vztrajali pri svojem, kot se za vaše zemeljsko znamenje tudi spodobi. Do pozne polmadi boste še dodobra vpreženi v cilje, ki ste si jih zadali pred pol leta in celo več. Na ljubezenskem in družabnem področju boste okoli sebe ustvarjali toplino in zaupanje.

Pomlad vam bo prinesla prvo resnejšo skušnjavo, ki se ji boste v glavnem še vestno uprli. Vendar pa računajte s tem, da vas bodo velike obljube spremljale vse leto. Slej ko prej vas bo premamila radovednost, da boste ugriznili v vabo. Za najbolj naporna obdobja glede na vaš rojstni datum poglejte v Osebni letni horoskop.

Bik se bo v letu 2019 najtežje upiral skušnjavam.

S tega naslova bo prišlo do sprememb, ki bodo imele tudi dolgoročen vpliv na vas. Čeprav se boste skušali karseda premišljeno lotiti vsake od njih, vas bo dogajanje vsakič nekoliko presenetilo in tudi vsakič malce vrglo iz tira.

V svojih prijateljih in družini boste našli oporo, tudi kakšno poznanstvo se bo izkazalo za koristno. Ko boste čez leta gledali nazaj na leto 2019 boste lahko zadovoljni sami s seboj. Najkasneje sredi jeseni boste spet varno v ustaljenih tirnicah.

 

Dvojčka: letni horoskop 2019

Od vsega, kar si ta hip želite in pričakujete zase, vas bo sredi leta 2019 le še malokaj zanimalo. Kljub temu pa boste kot pravi Dvojček spretno pluli s tokom in vaše odločitve se vam bodo dobro obrestovale. Vaše misli bodo hitre in okretne, le malo časa bo treba, da se bo ideja spremenila v resničnost.

Vsake toliko boste ugotovili, da ste namenjeni v napačno smer in se brez posebne drame usmerili proti novim ciljem. O tem, da tega še sami ne bi mogli predvideti, najbrž ni treba izgubljati besed.

Dvojček bo spretno lovil veter v svoja jadra.

Menjava službe, delovnega ali poklicnega področja, nove vloge v družabnih krogih in še marsikaj, o čemer trenutno niti ne razmišljate, lahko v najkrajšem času pridejo od bežne priložnosti do konkretne izvedbe. Gluhi boste za opozorila in pomisleke. Vaša samozavest bo ostala neokrnjena celo, kadar se boste opekli.

Na področju medosebnih odnosov boste negovali le tiste, ki vas spremljajo že dlje časa. Nova in bežna poznanstva bodo prišla in prešla brez večjega vpliva. Za priložnosti, ki bodo dolgoročno pomembne za vas glede na vaš rojstni datum, poglejte v Osebni letni horoskop.

Rak: letni horoskop 2019

Saj že veste, da je čas za korak naprej. Že lep čas ste si zatiskali oči, leto 2019 pa bo temu naredilo konec. Mesec marec bo prekinil obdobje stagniranja in vas soočil z novo dinamiko dogajanja. Kdor vas dobro pozna, ne bo presenečen nad spremembami, ki se bodo tokrat zgodile z vašim sodelovanjem ali pa brez njega.

Rak je vsekakor eno od znamenj, ki si breme odgovornosti še kako jemlje k srcu. Med premlevanjem, kaj bi se utegnilo zgoditi in kaj vse bi lahko bilo narobe, vas bodo dejanske spremembe zajele kot plimni val. Za točne datume in nasvete glede na vaš rojstni datum poglejte v Osebni letni horoskop.

Rak vstopa v čas sprememb.

Dejansko se vam ne obeta nič kaj slabega. Večje odgovornosti v službi bodo prinesle s seboj tudi višjo plačo. Spremembe na ljubezenskem področju vam bodo sčasoma omogočile več varnosti. Vaš prvi odziv bo vseeno odklonilen, kar vam bo tudi povzročalo največ stresa. A nekje do sredine leta se boste že toliko sprostili, da bo druga polovica leta prijetnejša tako za vas kot za vaše najbližje.

Za marsikaj, kar se bo zgodilo v letu 2019, se ne boste počutili pripravljene. Kljub temu boste konec leta lahko ponosni nase, pa tudi zadovoljni z novim stanjem.

 

Lev: letni horoskop 2019

Kot ljubitelj blišča in glamurja si bo vsak pravi Lev privoščil razkošen vstop v novo leto. V vaši bližini bo oseba, preko katere se vam bo zgodilo nekaj presenetljivih stvari. Vaše življenje se bo v glavnem vrtelo okoli prijateljev in denarja.

A s tem boste tudi izčrpali svojo zalogo vznemirjenja za dobršen del leta. V ospredju bodo posledice neprevidnega načrtovanja in prenagljenih odločitev. Leto 2019 bo zahtevalo od vas, da obračunate s tistim, česar ne marate pri sebi, in s problemi, ki ste jih pometli pod preprogo. Vsak poskus, da bi temu ušli, se vam bo maščeval.

Kar je levček pometal pod preprogo, to bo moral Lev počistiti.

Če si ne boste predolgo zatiskali oči pred neprijetnim, bo jesen bolj mila z vami. Sicer še ne boste zasijali v svojem polnem sijaju, se boste pa že dodobra razživeli. Prevzel vas bo nov cilj, ki se sicer ne bo uresničil v letu 2019, bo pa postavil dobre temelje večini stvari, s katerimi se boste ukvarjali v drugi polovici leta.

Načrtovanje tudi v tem obdobju ne bo postalo vaša močna točka. Konec leta vam bo ponudil še eno priložnost, da popravite napake in utrdite položaj. To ni čas, ko bi si bilo pametno premisliti. Za konkretne nasvete glede na vaš rojstni datum poglejte v Osebni letni horoskop.

 

Devica: letni horoskop 2019

Glavna tema tega leta bo nov začetek bodisi v službi ali pa na zasebnem področju. Marsikatera Devica (ali »devičnik«) bo postal starš ali pa avtor prelomne ideje. Skratka nekaj, kar boste ustvarili v tem letu, bo določilo vašo prihodnost še za lep čas vnaprej. Za glavna področja in nasvete glede na vaš rojstni datum poglejte v Osebni letni horoskop.

Vaša samozavest bo poudarjena, strah pred napakami pa manjši kot sicer. Vse do konca septembra bo sreča na vaši strani. Večinoma bo vse potekalo po pričakovanjih ali celo bolje, zato se boste v veliki meri sprostili.

Devica bo bolj sproščena in manj pedantna, kot smo je vajeni.

Konec leta bo nekoliko bolj zahteven, ker bo terjal od vas povračilo za odprte težave iz preteklosti. Morda si vztrajno govorite, da ste to pustili za seboj. A ta isti problem se ponavlja in se bo še naprej, dokler ga ne boste ustrezno razrešili.

Občasno se boste počutili ogrožene ali negotove zaradi novih ljudi, ki bodo praktično skozi vse leto 2019 vstopali v vaše vsakdanje življenje. V veliki meri bo vaša previdnost odveč, ravno tako nimate na vidiku kakšnih konkurenčnih bojev, ki bi vas stali ugleda ali sploh česarkoli pomembnega.

Tehtnica: letni horoskop 2019

Leto se bo začelo umirjeno in brez posebnih presenečenj. V ospredju bo ustvarjalnost, vendar se boste pri tem držali že znanih okvirov. V obstoječih prijateljskih odnosih boste odkrivali nove prijetne vidike, kot to zna samo Tehtnica, vaše razumevanje in sočutje pa bo skoraj brezmejno.

Sredina pomladi vas bo postavila v novo vlogo. Bolj kot stvar vaše odločitve bo to logičen potek dogajanja. Ne bo vas preplašil do takšne mere, da bi se mu poskusili upirati, čeprav sprva ne boste prepričani, če ste prava oseba za to. Podrobnosti in praktične nasvete glede na vaš rojstni datum vam bo razkril Osebni letni horoskop.

Dve stvari, ki jih Tehtnica najbolj sovraži: odločitve in prepiri.

Sredina leta vam prinaša nekaj konfliktov v vaši okolici, ki vas bodo vznemirili. Vaša vloga pri njih bo realno majhna. Nobene potrebe ne bo, da bi izbirali stran, saj do resnega soočenja večinoma sploh ne bo prišlo.

Jeseni vam prinaša potovanje ali drugo obliko širjenja obzorij. Spremembe v vaši vsakdanji rutini bodo nujne in marsikatera med njimi se vam bo priljubila. Časa zase boste imeli precej, a ga ne boste vedno najbolj modro razporejali.

 

Škorpijon: letni horoskop 2019

Možnost sodelovanja vam bo v korist tako na zasebnem kot na poslovnem področju, pri tem pa se boste nekako znašli v družbi, ki vam bo ustrezala. To bo zmanjšalo vašo potreb o po miru in samoti in priklicalo zabavne strani vaše osebnosti. Škorpijon bo tako v letu 2019 med najbolj zaželenimi v družbi!

Vse kaže, da boste prav v letu 2019 naredili kaj, kar ste si že od nekdaj želeli ali pa ste morda celo že pozabili, da vas je to veselilo. Odkrili boste zapostavljene delčke svoje osebnosti in veliko zadovoljstva, ko boste z njih odpihnili prah.

V letu 2019 bo Škorpijon, ki ve, kaj hoče, uspešen Škorpijon.

Prva polovica leta bo za vas produktivnejša od druge. Nekatere informacije ste nabirali že v preteklosti, prav tako tudi izkušnje in to vam bo zdaj vse prišlo prav. Če želite izvedeti, kdaj imate glede na svoj rojstni datum najboljše možnosti na posameznih področjih, poglejte v Osebni letni horoskop.

Vsekakor pa bo pomembno, da stopite v korak s časom. Če se bodo začeli pojavljati prepiri glede stvari, ki jih ne morete več spremeniti, vzemite to kot opomnik in končno pustite preteklost za seboj.

 

Strelec: letni horoskop 2019

Vsak Strelec ima skorajda brezmejno zalogo optimizma, tako vsaj pravi horoskop. A celo vi se boste občasno spraševali, če imajo stvari sploh kakšen smisel. Nekaj se bo zapletlo, nekaj uredilo, a seveda čisto drugače, kot ste si zamislili. In ko se boste ravno sprijaznili s tem, se bo spet začelo vse od začetka.

To ne pomeni, da navsezadnje ne boste zadovoljni s končnim izidom. Druga polovica leta bo prijaznejša od prve. Presenečeni boste, kako učinkovito se bodo po vsej zmedi stvari postavile na svoje mesto. Za točne datume in konkretne nasvete glede na vaš rojstni datum poglejte v Osebni letni horoskop.

Strelec bo moral s svojimi načrti počakati na boljše čase.

V vsakem primeru bo leto 2019 za vas intenzivno. Zahtevalo bo, da se soočite s svojimi vzorci in si jih ogledate z več zornih kotov. Tudi če si osebne rasti niste postavili med svoje najvišje prioritete, se bo dogajala.

Proti sredini leta, ko boste že pomislili, da vas je sreča zapustila ali da ste obtičali na neki točki, se bodo stvari vendarle obrnile na bolje. Ob pogledu nazaj boste lahko ponosni nase, in to upravičeno, čeprav navzven ne boste imeli pokazati kaj posebnega.

Kozorog: letni horoskop 2019

Kozorog velja za najbolj razumno, praktično in učinkovito znamenje. A odločitev, ki se vam bo zataknila malo pred novim letom, bo precej upočasnila potek dogajanja še vse do sredine pomladi. Mučili vas bodo dvomi, vsakdo vam bo svetoval drugače in tudi same okoliščine vam ne bodo šle nič kaj na roko.

Januarja si boste zastavili cilj, ki ga boste dosegli šele konec poletja, vendar bo vreden truda. Tudi na drugih področjih boste morali marsikdaj čakati in iskati pravo priložnost. Konkretna področja, točne datume in praktične nasvete vam bo razkril Osebni letni horoskop.

Kozorog bo presenečal z razkrivanjem svojih čustev in želja.

Nekateri ljudje, ki se jim ne boste mogli izogniti, vas bodo občasno spravili na rob obupa. Bodisi zaradi različne starosti, interesov ali pogleda na svet boste morali resnično napeti vse moči, če boste hoteli sodelovati z njimi.

Vendar pa vas vztrajnost ne bo pustila na cedilu, obenem pa boste še celo bolj optimistični kot običajno. Nekakšna uradna maska prijaznosti vas bo ščitila pred ljudmi in situacijami, ki vam še malo niso pisane na kožo.

 

Vodnar: letni horoskop 2019

Za vas se zaključuje določeno obdobje in prav leto 2019 je tisto, v katerem boste poželi sadove svojih odločitev iz zadnjih dveh let. Najbolj intenzivna za vas bosta prva dva meseca v letu, takrat boste imeli tudi največ notranje motivacije.

Osrednje področje tega leta bodo finance. Noben pravi Vodnar je ne bo odnesel brez temeljitega razmisleka in revizije. Ne zanašajte se na srečo, ker vas bo brez usmiljenja puščala na cedilu. V nekaterih obdobjih se bo precej dogajalo tudi na družabnem in na umetniškem področju. Podrobnosti, ki so odvisne od vašega rojstnega datuma, vam bo razkril Osebni letni horoskop.

Vodnar vstopa v novo obdobje svoje presenetljive in nenavadne zgodbe.

Domišljija in iluzije so tisto, kar vam lahko povzroči največ težav. Slabše boste presojali okoliščine in natančnost ne bo vaša močna točka. Manj praktični boste kot običajno in bolj površni.

Če se na kakršenkoli način ukvarjate z umetnostjo, glasbo ali duhovnostjo, se vam bodo odprli novi svetovi. Mnogi boste razširili svoje znanje, posegli po novih tehnikah ali kako drugače naredili korak naprej.

 

Ribi: letni horoskop 2019

Leto 2019 ne bo skoparilo z novostmi in presenečenji. Glede na to, da se boste zelo hitro začeli dolgočasiti, ne boste imeli nič proti in se boste z veseljem podali na pustolovščine vseh vrst. Za svarila in opozorila pri tem boste slepi in gluhi. Ko vas bo napolnil adrenalin, se boste počutili kot Riba v vodi.

Pripravljeni boste slediti svojemu srcu in preizkusiti vsako od možnosti, ki vas bo v nekem trenutku privlačila. Občasno boste to obžalovali in nekatera področja bodo utrpela posledice. Za natančnejše informacije, ki so odvisne od vašega rojstnega datuma, poglejte v Osebni letni horoskop.

Prvi, ki se bo navdušil nad pustolovščino, je po horoskopu gotovo Riba

Vseeno pa boste odkrili marsikaj novega o sebi in o ljudeh, ki vas obdajajo. Ko boste gledali nazaj, se boste spomnili predvsem pozitivnih izkušenj in občutka vznemirjenja od odkrivanju novih svetov. Pripravljeni se boste hitro in glasno upreti, če se vam bo zdelo, da vas kdo omejuje.

Če imate odprte pravne zadeve, je leto 2019 ugodno in lahko pričakujete, da jih boste bodisi zaključili ali pa vsaj dosegli opazen napredek. Na vseh področjih se boste znali postaviti zase.

popup