Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Kako režem energetske vezi

Tehnika rezanja vezi je le ena od tehnik, ki je meni in mojim bližnjim spremenila življenje. Če ste imeli v preteklosti težke partnerske odnose ali zapleten odnos s starši, potem vam bo zapis v veliko pomoč.

Sprva sem si pomagala s tehniko risanja osmice, kasneje sem se naučila še drugih, zahtevnejših tehnik. Največkrat uporabim posebno tehniko za rezanje in zdravljenje vezi, istočasno vzpostavljam ravnovesje energij v telesu. Med samo terapijo pa tudi ves čas teče pogovor, da skupaj najdemo vzroke in posledice, ki so se zaradi negativnih energij  pojavile v vašem življenju.

 

Ko sem se prvič srečala a tehniko,  sem se najprej vprašala – kaj sploh so vezi in zakaj bi jih rezala?  Gre za nevidne povezave, ki povezujejo vas in neko drugo osebo ali predmet.

Med pozitivne spadajo  brezpogojna ljubezen, optimizem, sočutje, lepi trenutki in lekcije, ki ste se jih naučili skupaj. Teh vezi s tehniko ne režemo, povsem druga zgodba pa so negativne vezi.

 

Negativne vezi vsebujejo vse negativne energije, ki so se kdajkoli pojavile v odnosu. Recimo, da ste imeli zapleten odnos s starši, ki so od vas vedno pričakovali veliko oz. nikoli niso bili zadovoljni z vašimi rezultati. S tem je nastala negativna vez, v katero so vpeta vsa čustva, ki so vas preplavila, ko je do tega prišlo – občutek nezadostnosti, dvom v svoje sposobnosti, občutek manjvrednosti, jeza, frustracije, nizka samopodoba, samokritičnost … Pojavi se vzorec, da želite drugim  vedno ustreči, a le za to, da bi dobili neko pohvalo ali potrditev, ki je v otroštvu nikoli niste dobili. Ta negativna vez za vedno ostane, ostane pa tudi vzorec, ki narekuje vaše vedenje v prihodnosti. Pojavi se strah, da nalogam niste kos, da naloge niste sposobni opraviti dobro, kar se še poglobi, če ne dobite potrditve, ki ste si jo želeli ... Prevzame vas občutek, da niste sposobni in da v življenju ne morete biti uspešni.

 

Lahko je posledica ravno obratna – v vsako nalogo vlagate maksimalno truda in energije, ker želite, da bi bila naloga izvedena popolno. Vendar ste v tem primeru do sebe in drugih najbolj kritični in zahtevni prav vi sami. Ko dobite potrditev, vas to dvigne v višave in kar prekipevate od pozitivne energije ter pozitivnih emocij; ko pa potrditve ni, vas razočaranje potre in prevzame vas občutek obupa, iz katerega le s težavo splezate.

 

Zaradi negativnih vezi in posledičnih vzorcev, imamo vsi včasih občutek, da ne moremo naprej, saj negativne energije iz preteklih odnosov še vedno vplivajo na nas. Poleg tega pa se ta vzorec, ki narekuje vaše obnašanje, prenaša naprej – na otroke, partnerje, prijatelje… Vse to je posledica negativnih vezi, ki vam preprečujejo napredek v življenju, da bi čutili, mislili in delovali na drugačen način. 

 

Vezi se lahko vzpostavijo s komerkoli, ki vam je kaj pomenil in vsaka taka vez vas izčrpava na svoj način. Nastanejo lahko med partnerji, otroki, starši, med brati in sestrami, strankami, šefi, sodelavci, prijatelji, znanci … Skratka z vsemi, s katerimi imate nekoliko bolj oseben odnos.

 

Da vezi nastanejo, včasih niti ni potreben osebni stik. Vezi se vzpostavijo tudi na daljavo, največkrat ko ima druga oseba negativne misli – npr. ljubosumje, zavist, škodoželjnost

 

Rezanje vezi izniči negativne vezi med vami in drugimi osebami, zaradi česar se običajno izboljšajo odnosi v sedanjosti. Rezanje vezi ne pomeni, da prekinete stike s temi osebami, pomeni le, da se bodo pozitivne vezi okrepile, saj nanje ne vplivajo več negativne vezi. Proces vam pomaga znebiti se vezi, ki vas vežejo in omejujejo ter vam s tem onemogočajo napredek.

 

Mnogokrat druga oseba tudi črpa vašo energijo, zaradi česar se brez pravega razloga počutite utrujene, izžete, pojavljajo se glavoboli, depresija, razdražljivost, nespečnost, bolečine v vratu in ramenskem obroču … Vse to vpliva na vaše počutje in posledično tudi na vaše zdravje. Pogosto se niti ne zavedamo, da so te vezi lahko tako močne in uničujoče ali da lahko vplivajo na naše obnašanje v sedanjosti.

 

Z vezmi vas drugi priklenejo nase in vam tako povzročajo veliko bolečine ter trpljenja. Prav tako so ovira pri manifestiranju in uresničevanju vaših želja, napredka. Z metodo rezanja vezi gremo skupaj preko teh težav, da se osvobodite vseh negativnih vezi, ki vas ovirajo na vaši poti. Zaupajte mi.Preberite si resnično zgodbo gospe, ki ji je rezanje vezi spremenilo življenje.

Spremljajte tudi Tjašin blog

popup