Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Sprememba – na bolje!

Resnična zgodba gospe, ki ji je rezanje vezi spremenilo življenje – na bolje!

»Prišla sem do točke v življenju, ko nisem več vedela, kako naprej. Bila sem jezna, razočarana, nezadovoljna s svojim življenje in sama s sabo. Vse to je vplivalo na življenje doma, pa tudi na ostalih področjih. 

Z možem sva se ves čas prepirala, največkrat zaradi njegove mame. Priznam, s taščo že od vsega začetka nisva imeli lepega odnosa in ni mi bilo všeč, da ji je bil mož ves čas na voljo. Ko je tašča poklicala, je vstal in odšel do nje. Zaradi tega sva se veliko prepirala, ker enostavno nisem razumela, zakaj mož svoji materi ni sposoben reči »NE«.

 

Poklicala sem gospo Tjašo, pogovorili sva se in razložila mi je vlogo negativnih vezi. Počasi sem začenjala razumeti, kako vezi vplivajo na naša dejanja in razmerja.  Z rezanjem vezi sva prečistili odnose: mož–tašča, jaz–mož, jaz–tašča in moj odnos z mojimi starši. S pomočjo pogovora in »odvezav« sem lažje razumela moža, odkrila pa sem tudi, zakaj me je to tako zelo motilo.

 

Odnosi so se počasi začeli urejati. S taščo sicer nisva najboljši prijateljici, se je pa moj odnos z možem neverjetno izboljšal, saj je sam začel urejati odnos s svojo mamo. Našli smo pot, ki je dobra za vse vpletene, predvsem pa sem postala bolj mirna in srečna. Z možem se ponovno dobro razumeva in veselim se prihodnosti.«Preberite si več o tehniki, ki lahko tudi vam spremeni življenje: rezanje energetskih vezi

Spremljajte tudi Tjašin blog

popup