fbpx

O meni

Že v mladosti sem imela željo, da bi se izšolala za astrologinjo. Želja po Ezoteriki me je vedno bolj privlačila, da sem se učila na osebni in duhovni rasti. V veliko veselje mi je, da pomagam z nasveti ali s terapijami Reiki, Angelske terapije, Angelska sporočila. Kajti Angeli živijo, vsak iz med nas ima svojega Angela.

Pomagam in delam tudi s kristali, kristali so živi in pomagajo pri zdravljenju. Gledam v Osho zen tarot karte, ciganske karte, Angelske karte, katre Boginj, z nihalom in Jin-Jang terapijo, delam pa tudi Merkavo.

Sem pozitivna oseba in gledam na svet pozitivno. Ljudje so se v tem stoletju zelo spremenili (eni na boljše, drugi pa samo čakajo, ne da bi kaj storili, da bi se jim življenje izboljšalo, samo tarnajo in stokajo, to ni dobro).
Vedno se najde rešitev: NA KONCU TUNELA VEDNO POSIJE SVETLOBA

Nekatere stranke me pohvalijo, ko me pokličejo in povedo pozitivne povratne informacije (ali so to karte ali terapija). So pa stranke, ki hočejo slišati samo pozitivno. Sem direktna in ne zavijam vse v celofan. Pomagam jim in svetujem s svojimi metodami dela (seveda če to sploh želijo slišati). Žal vedno ne gre vse po načtu od danes na jutri, vedno je treba dati času čas.

Največ je vprašanj na področju čustev, počutja, pa tudi finance, alkohol, droge, družinski odnosi, izpiti, šola in prehrana, varanje ali trikotnik v ljubezni. Karte so mi samo pripomoček in moje tretje oko (čelna čakra) moje videnje. Ko stranka pokliče, jo začutim, kako in kaj ji je potrebno pomagati, s katero metodo dela (ali terapije, karte, ali samo pogovor).

Tudi mene same življenje ni »crkljalo«, večinoma sem bila strelovod za negativce ali naivna, to me je tudi včasih vrglo po tleh. Človek se uči iz svojih izkušenj, vedno ko padeš, da se ne smiliš samemu sebi ali drugim okoli sebe. Rekla sem si, zdaj je pa dovolj. Ko sem pobirala sem bila bolj močna in samozavestna.

To je moto življenja nikoli obupati!!!

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje