fbpx

Angelsko sporočilo za leto 2016

Pozdravljeni.

Danes sem se odločila, da vam napišem nekaj o dogodkih v letu 2016. O tem, kaj se bo zgodilo in na kaj bodite pripravljeni ali pozorni ter kako se na določene zadeve odzvati. Tudi tokrat sem se v prijetnem in sproščenem vzdušju za vas povezala s svojimi Angelskimi vodniki, da vam lahko predam njihovo sporočilo. Seveda pa sem za vas, pa tudi iz svoje lastne radovednosti, najprej pogledala v svoje Ciganske karte, kaj vse se bo dogajalo v letu 2016.

Vas zanima, kaj pravijo?

Že na samem začetku vam lahko povem, da bo leto 2016 polno konfliktov. Tako na zasebnem področju kot tudi v javnem življenju. Konflikti bodo še posebno opazni na političnem področju med samimi političnimi akterji, strankami in pa tudi interesnimi skupinami. Lahko pričakujemo, da se bo kar nekaj ljudi združilo v množico in zahtevalo svoje pravice. Vseeno pa bo še vedno več tistih, ki bodo sami pri sebi negodovali nad bodočim stanjem in na splošno lahko rečem, da Slovenci v letu 2016 ne bomo zadovoljni. Sprejeti bodo novi pravni akti, ki bodo dvignili tlak marsikateremu od nas in imeli bomo občutek, da smo vse bolj omejeni v svojih dejanjih.

Med ljudmi na politični sceni bo nekaj sprememb, ki na nas ne bodo bistveno vplivale. Lahko pričakujemo tudi menjavo ali odstop osebe na ministrskem položaju, nekaj policijskih in sodnih postopkov, ki bodo medijsko odmevni, vendar le za kratek čas. V medijih se bo pogosto pojavljajo ime osebe, ki se je do sedaj že nekaj časa držala v ozadju. Njene besede in dejanja bomo spremljali, celo do neke mere odobravali, kar bo izrekla, vseeno pa bo ostal nek grenak priokus nezaupanja v njene obljube in mnenja in to upravičeno.

Na globalni ravni lahko pričakujemo kar nekaj naravnih nesreč in še dalje nam bo vreme kazalo zobe. Kljub temu, da bomo sočutni do ljudi, ki živijo v svetu, lahko za Slovence rečem, da bomo imeli kar se vremena tiče kar srečo. Še vedno lahko pričakujemo netipične vremenske dogodke, celo določene večje poplave, vendar vsekakor ne takih razsežnosti kot drugje po svetu. Karte mi kažejo tudi nesrečo v naravi, ki ni povezana s samim vremenom, vseeno pa bo ta dogodek žalosten in zaradi tega bo tudi prišel v medije.

Kar se tiče domače in na splošno balkanske estrade nam ne bo prizanešeno z novicami o ločitvah in boleznih. Vseeno pa nas čaka tudi nekaj pozitivnih novic predvsem o rojstvu njihovih novih članov. Tudi begunci bodo še vedno aktualna tema – vseeno pa bodo v drugi polovici leta 2016 izvedene neke rešitve, zaradi katerih bomo lažje zadihali kljub temu, da bo breme na nek način, vendar ne v celoti, preloženo na druge.

Še najbolj pozitivno bo leto 2016 na zaposlitvenem področju. Našlo se bo kar nekaj novega dela. Karte mi ne obljubljajo ravno boljših pogojev, mi pa kažejo nekaj finančnih prilivov in s tem izboljšanje finančnega stanja določenih posameznikov. S tem se bo marsikdo rešil bede, v kateri se je nahajal v zadnjem obdobju. Pa tudi pozitivne novice o novih zaposlitvah, novem delu bodo ugodno vplivale na naše skupno razpoloženje.

Tako, toliko o moji napovedi za leto 2016. Za konec pa še najpomembnejše za vas. In sicer vam predam Angelsko sporočilo, ki je vezano predvsem na vaš odnos do okolja. Angeli vam sporočajo:

»Čas je, da spremenite svoj pogled na naravo in živa bitja v njej. Predolgo ste se obnašali sebično in gledali na sebe in na svoje potrebe. V letu 2016 je pravi trenutek za konkretna dejanja, ki bodo v pomoč živalim, rastlinam, naravi. Vsak pri sebi naj razmisli, kaj lahko stori za okolje. Mogoče se boste odločili za recikliranje papirja, morda boste vsaj prihranili kak list in stvari raje shranili kot natisnili, začeli uporabljati naravno embalažo ali zmanjšali število uporabljene. Tudi plastiko lahko zamenjate s steklom, uporabljate naravna čistila namesto praškov, pa še kaj bi se našlo. Skratka, za vsakega od vas imamo nalogo, da po svojih najboljših močeh prispeva okolju in s tem zagotovi vsaj tako dobro ali boljše življenje za svoje prihodnje generacije. V tem trenutku ste žal še tako močno ujeti v svoje skrbi in reševanje le teh, da ste pozabili na skupno dobro.«

Za danes sem s pisanjem končala. Naj vas samo spomnim, da v kolikor vas zanima, kaj bo leto 2016 prineslo vam, me kar pokličite. Tistim, ki pa vas ne bom osebno slišala, pa želim Srečno in ljubezni polno leto 2016.

Vaša AnaMarija.

Deli članek na:

Facebook
Twitter
Ugodno svetovanje

Pokličite:

GRATIS pogovor:
za vse nove stranke prvi pogovor GRATIS

Rezervirajte pogovor za kasneje