Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Horoscope

Horoskop denar in služba 2016

OVEN 

Horoskop za leto 2016 vam obeta ugodno leto za službo in denar. Vse do septembra imate dobre možnosti za širitev, napredovanje in različne ugodnosti, lahko tudi na račun določenih ljudi, ki so vam pripravljeni pomagati. Še posebno ugodni obdobji za službo sta v začetku leta in v začetku poletja. Kaj boste dejansko dosegli, je precej odvisno od tega, kako dobro se boste znašli v pogajalski vlogi in kako spretno boste izrazili svoja pričakovanja. 
Skozi vse leto lahko pričakujete stabilen denarni tok, pazite pa, da ne boste septembra prekomerno zapravljali. Vprašanja v zvezi s krediti  in dedovanjem bodo aktualna v začetku poletja. Najbolj ugodno obdobje za nepremičnine pa se kaže konec leta.


BIK 

Na službenem področju se vam največ možnosti za preboj odpira jeseni, sicer pa bo za vas leto 2016 predvsem leto utrjevanja in drobnih izboljšav vašega položaja. Največ vam bo prinesla vztrajnost, pa tudi brez potrpljenja ne bo šlo. Izkazali se boste v situacijah, ko bodo drugi odpovedali, in dokazali, da ste bolj zanesljivi, bolj učinkoviti in da imate dober občutek za svoje delo. Določene krize so možne predvsem v januarju in decembru, ko boste iskali pravo pot med svojimi ambicijami in ekipnimi prizadevanji.
V zvezi z denarjem pa vam leto 2016 prinaša pomembne lekcije o varčevanju, vlaganjih in odplačevanju dolgov. Pazite se prenagljenih odločitev in nepremišljenosti. Največ vse od konca marca pa do avgusta vam lahko nakopljejo veliko težav.

 


DVOJČKA 

Vaš horoskop za leto 2016 je v znamenju ambicij in želje po moči. Vaše velike ambicije vam bodo dale potrebno odločnost in spretnosti, da boste prevzemali vajeti v svoje roke. Pri tem pa vam ne bo šlo le za posamezne delovne zadolžitve, pač pa tudi za svoje sodelavce. Še posebno v začetku poletja se ne boste ustrašili nobenih sredstev za dosego svojih ciljev, kar velja tudi za tiste, ki iščete službo.
Pred poletjem skušajte čim bolj varčno in preudarno razpolagati z denarjem. Večje investicije niso priporočljivo. Leto bo naporno zlasti za tiste, ki morate odplačati večje dolgove, saj komplikacij ne bo manjkalo. Najbolj naporni obdobji prihajata januarja in novembra.

 


RAK 
V letu 2016 boste znali pametno uporabiti svojo energijo bodisi v obstoječi službi ali pa v prizadevanjih za novo. Čeprav boste morali biti drzni in večkrat celo na robu, pa le ne pozabite na pravila in zakone. Kršitve ne bodo ostale spregledane. Prav tako pa se izogibajte temu, da bi bili pretirano kritični do drugih, da ne boste ostali brez podpore.
Na področju denarja vam dobro kaže, največji vplivi v 2016 pa bodo posredni. Lahko gre za spremembe v službi ali pa za posledice določenih pravnih zadev. V splošnem lahko pričakujete, da bodo vplivi spomladi negativni, jeseni pa pozitivni.

 


LEV 
Priložnost, ki se vam bo ponudila že kmalu v začetku leta, bo šele čez nekaj časa pokazala svoj pravi obraz, zato ne prehitevajte z dejanji. Resnična prelomnica za vašo službo prihaja proti koncu poletja, vendar bo tudi takrat potreben čas, da se bodo stvari prav razpletle. Tudi pri iskalcih službe bo potrpljenje in previdnost ključ do uspeha.
Največ profita v letu 2016 si lahko obetate od vsakdanjih oziroma manj glamuroznih del. Sredi jeseni lahko pričakujete večje prilive. Najbolj ugoden čas za vaše ambicije pa bo proti koncu leta, ko boste tudi lahko uresničili donosne praktične zamisli.

 


DEVICA 
Leto 2016 vam prinaša veliko priložnosti, da boste lahko iztržili največ iz svojih talentov in sposobnosti. Najpomembnejše lastnosti pri tem bodo natančnost, organiziranost, praktičnost in prilagodljivost, kar pa vam je tako ali  tako prirojeno. Aprila in novembra so možne težave s slabo samozavestjo in pretiranimi skrbmi, ki bodo vplivale na vašo odločnost in vam otežile doseganje kariernih ciljev.
Pri denarju pa bo za vas ključnega pomena ravnovesje. Lažje ga boste vzdrževali v zadnji četrtini leta, po tem, ko boste razrešili določene odnose in sodelovanja, za katere menite, da vam prinašajo finančna sredstva. Bolj ko se boste bali, da bi kaj izgubili, slabša izhodišča si boste ustvarili za svoje cilje.


TEHTNICA 
Če si želite spremembe na službenem področju v letu 2016, boste našli pravo izhodišče nekje v bližini doma. To lahko pomeni dobesedno okolico, delo od doma, ali pa tudi namige s strani vaših domačih in prijateljev. Že marca se bo izkazalo, koliko ste v resnici zadovoljni s svojo trenutno situacijo, in tisti, ki ste, jok boste znali tudi vzdrževati.
Na področju denarja vam leto 2016 prinaša možnost, da nekoliko več privarčujete. Maj bo ugoden za posvete in načrtovanje, morda celo za dodatno obogatitev vaših prihrankov. Predvsem septembra pa bodite še posebno previdni pri vseh odločitvah, ki zadevajo denar.

 


ŠKORPIJON 
V letu 2016 lahko pričakujete veliko ugodnih energij na področju službe in denarja. Znali boste narediti pravo stvar v pravem trenutku, predvsem pa boste znali počakati, da se situacije dodobra razvijejo, preden boste začeli ukrepati. Če se vam slučajno zgodi kakšna neljuba karierna sprememba, boste hitro našli kaj drugega, boljšega.
Odgovoren odnos do denarja vam bo prinesel ugodne posledice, ki bodo segale še celo v leto 2017. Opravka boste imeli z dediščinami ali nepremičninami, bodisi svojimi ali pa od ekoga, ki vam veliko pomeni.

 


STRELEC 
Dobre energije in ugodni dogodki na področju službe in družbenega ugleda vas bodo spremljali skozi vse leto 2016. Poželi boste sadove svojega dela in prizadevanj v zadnjem obdobju. Če to pomeni, da ste iskali službo, boste najverjetneje celo pozitivno presenečeni. Sredi leta se vam odpira sprememba, ki utegne dolgoročno vplivati tako na vašo službo kot tudi na denar.
Sicer pa bo v zvezi z denarjem potrebne precej več previdnosti. Želja, da bi imeli vpliv in moč, vas bo lahko kaj hitro zapeljala v premalo domišljene investicije ali v finančne povezave s sumljivimi ljudmi. Najbolj pozorni bodite konec januarja.

 


KOZOROG 
Za vaše službeno področje bo pomemben že začetek leta 2016. Rahlo dvomljive priložnosti, vezane na obljube o napredovanju v službi in izboljšanju družbenega položaja, vas utegnejo hitro premamiti. Možna je prekinitev sodelovanja, ki je bilo doslej temelj vaše službe, izobraževanja in celo družbenega položaja.  
V drugi polovici leta pa se vam obetajo nova sodelovanja in hiter napredek. Še posebno zadovoljno boste vsi tisti, ki si želite dodatnega izobraževanja in novih znanj. Učinki bodo ugodni tudi za dolgoročno finančno situacijo.

 


VODNAR 
Na področju dela in službe imate v letu 2016 veliko prednost, in sicer to, da bo le malokdo mislil hitreje in sklepal precizneje kot vi. Postavitev planetov vam nakazuje delovno in uspešno leto. Pričakujte vztrajen in stabilen napredek in ne obremenjujte se, če v posameznih obdobjih ne bo tako hiter, kot bi si želeli.
Pri denarju bodite še posebno pozorni aprila in maja, da ne bi s pretiranim zapravljanjem naredili dolgoročne škode. V začetku jeseni vas bo nekdo prosil za nemajhno uslugo. Velikodušna dejanja v tem času se vam lahko bogato obrestujejo, vendar bo nujno, da situacijo realno ocenite.

 


RIBI 
Vaš najboljši mesec za delo in službo v letu 2016 bo oktober. Pa tudi na splošno si boste leto zapomnili po velikopoteznosti in uspehu. Vaša velika priložnost prihaja že marca in samozavest bo vaš ključ do uspeha. Gradite, kar ste si zamislili, obdržite pametno čustveno distanco do sodelavcev in zabeležili boste več kot odlično leto!

 


 

popup