Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Stefani

Ocena: 828
Strokovnjak za: Lenomard, Ciganske karte, Nihalo, Čakre Število svetovanj: 4006

Stefani

Astrološko znamenje:

Sem svetovalka Stefani, ki z velikim veseljem in odgovornostjo na neposreden način svetujem s pomočjo Lenormand kart. Z pozitivno naravnanostjo in večletnimi izkušnjami sem mnogim svetovala, da so si ustvarili kakovostnejše in boljše življenje. Če ste osamljeni, če potrebujete nasvet pri ljubezni, pri partnerstvu, družini, pri zaposlitvi, vzgoji otrok ali kje drugje, mi zaupajte. Skupaj bomo našli prave odgovore na vaša vprašanja.

Prečistim vam čakre, da se boste znebili raznih težav, kot je psihična in fizična utrujenost, rešili bomo brezvoljnost in malodušje, pomagala vam bom pri učenju in dvignila vaš odnos do moči.

S svetovanjem sem se srečala pred približno tridesetimi leti. Takrat sem imela sodelavko, ki se je ukvarjala s prerokovanjem in mi je razložila vse okoli kart Lenormand. Skozi učenje me je delo s kartami vedno bolj navduševalo. Bolj sem se poglabljala vanje, več sem želela izvedeti. Začela sem pomagati prijateljem in znancem.

S pozitivno naravnanostjo in z večletnimi izkušnjami sem mnogim svetovala tako, da so si ustvarili kakovostnejše in boljše življenje. Dejstvo, da lahko nekomu pomagam, me osrečuje in mi daje posebno zadovoljstvo v moji notranjosti. Verjamem, da za vsako težavo obstaja pozitivna rešitev, le poiskati jo je treba. Izobraževala sem se tudi v tujini, in sicer v Zagrebu, na Dunaju, izobraževala pa sem se tudi v Ankaranu.


Ocene uporabnikov

750
44
14
8
12
0
Skupaj ocen: 828

Tarife klicev

090 3000 – cena klica iz omrežja Telekom znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 66 62 – cena klica iz omrežja Mobitel znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 63 63 – klic iz omrežja Telekom Slovenije znaša 1,49€ na klic. Cenik klicev iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

01 589 66 10 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

01 589 66 30 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

Svetovalec dneva –  če je ob svetovalcu dneva objavljena akcijska cena, le-ta velja za zakupe minut prek Monete ali kreditne kartice. Pogovor s svetovalcem dneva po akcijski ceni je možen samo ta dan v času dosegljivosti dotičnega svetovalca.

Aktivirajte si ugodno svetovanje

1.69 EUR / min 0 EUR

KLIČITE GRATIS ›

Z računom ugodnosti cena klica že od 1.69 eur/min

KLIČITE CENEJE ›

Rezervirajte pogovor za kasneje

REZERVIRAJTE TERMIN ›

090 3000 (1.99 €/min - Telekom Slovenije)
Ceno iz drugih omrežij določa vaš operater.
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 18:25 do 19:55 – (Golica TV)

URNIK VSEH ODDAJ›

popup