Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Numerologinja Lili

Ocena: 32
Strokovnjak za: Numerologija, Medsebojno odnosi, Osebnostna rast Število svetovanj: 43

Numerologinja Lili

Astrološko znamenje:

Numerologija ni le veda o številkah, je veliko več. Števila so v davnih časih častili in jim namenjali molitve, pisali so jim ode. Danes se ta starodavna modrost vse bolj obuja in znova spoštuje. Ponuja nam globok vpogled v osebnost, v karmo, v način doživljanja življenja ter seveda opisuje različna obdobja našega življenja. Z numerologijo se profesionalno ukvarjam že od leta 2003. Poleg znanja o številih imam zelo razvito intuicijo ter ogromno znanja na področju osebnostne ter duhovne rasti. Vsa področja v življenju je potrebno negovati, tako fizično zdravje, čustveno zrelost, osebnostno in duhovno rast. Preko pogovora znam tako postaviti vprašanja, da se odgovor razkrije vam. Tako nimate občutka, da vam nekdo soli pamet, temveč resnično občutite, da odgovor izvira iz vas. Naša duša razume našo pot, ki jo sami včasih težko razberemo. Prepričana sem, da bomo skupaj prišli do dna nesporazumom, nerazumljenim situacijam ter vsakemu izzivu, ki se ponavlja. Kadar se nam dozdeva, da smo ujeti v začaran krog, se vedno skriva povsem logičen razlog za to. Smisel mojega dela je pomoč vam. Lahko dobite potrebno podporo, da enkrat za vselej presežete omejujoče vzorce, presekate karmo in odnose, ki vas izčrpavajo. Namesto vas ne morem kar naložiti novega programa, kako naj delujete, zagotavljam pa vam, da bomo skupaj našli srčiko problema in seveda tudi rešitev. Zaupajte vaši duši ter meni.


Ocene uporabnikov

32
0
0
0
0
0
Skupaj ocen: 32

Tarife klicev

090 3000 – cena klica iz omrežja Telekom znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 66 62 – cena klica iz omrežja Mobitel znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 63 63 – klic iz omrežja Telekom Slovenije znaša 1,49€ na klic. Cenik klicev iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

01 589 66 10 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

01 589 66 30 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

Svetovalec dneva –  če je ob svetovalcu dneva objavljena akcijska cena, le-ta velja za zakupe minut prek Monete ali kreditne kartice. Pogovor s svetovalcem dneva po akcijski ceni je možen samo ta dan v času dosegljivosti dotičnega svetovalca.

Aktivirajte si ugodno svetovanje

1.69 EUR / min 0 EUR

KLIČITE GRATIS ›

Rezervirajte pogovor za kasneje

REZERVIRAJTE TERMIN ›

090 3000 (1.99 €/min - Telekom Slovenije)
Ceno iz drugih omrežij določa vaš operater.
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup