Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Naca

Ocena: 3824
Strokovnjak za: Astrologija, Čiščenje čaker, Energetska podpora, Ciganske karte Število svetovanj: 6042

Naca

Astrološko znamenje:

V življenju sem uspešna,saj mi je uspelo praktično vse, česar sem si želela in se lotila. To sem dosegla s prepletanjem pravega razmerja med svojo bogato duhovnostjo in zunanjim, realnim svetom, saj kot bikica trdno stojim na tleh, sem realna, pridna in vztrajna in se zavedam, da »brez nič ni nič«. Življenje je bolj ali manj uspešna kombinacija naše notranjosti in delovanja navzven. Če smo na katerem od obeh področij šibki, nas to žalosti, bremeni, nam prinaša neuspeh, nezadovoljstvo, celo nesrečo, povzroča težave v odnosih in komunikaciji … Obe plati človeka morata biti torej v pravem ravnovesju, upoštevajoč naše sposobnosti in pomanjkljivosti ter vse okoliščine, da bi se dobro počutili v svoji koži in imeli uspeh v ljubezni, odnosih, poslu … ter nenazadnje dosegli pravo ravnovesje v telesu in dobro počutje. Prav to sem sama pri sebi uspešno vzpostavila in to bom pomagala doseči tudi vam.

Kot bikica sem zelo stabilna, vztrajna. Dobro povezujem svoje potrebe in zmožnosti na duhovni ravni življenja s povsem realnimi, zemeljskimi – kar dobro funkcionira prav tu in prav zdaj, v mojem življenju, zato je za mano (in verjamem, da tudi pred menoj) uspešno življenje. Samo življenje me je naučilo,da verjamem v: »Ne vzemi stvari pretežko, toda – vzemi jo in zmagal boš.« (B.Dylan).

Ko nam naš vsakdan postreže z manj prijetnimi dogodki ali odnosi, ko nam ne teče najbolj gladko ali smo celo postavljeni pred težke preizkušnje, si želimo spremembe. Seveda spremembe na bolje. Pred težavami si ne smemo zatiskati oči, ampak se jih lotiti, pri tem pa se zavedati, da lahko (in smemo) spreminjamo le sebe, ne pa drugih. Predvsem se je potrebno najprej soočiti s situacijo, s težavo, jo realno oceniti in sprejeti ter spoznati, saj nepoznavanje povzroči strah, ki nas lahko ohromi. Nato se lotimo reševanja, ki bo toliko bolj uspešno, kolikor bolj bomo iskreni sami do sebe. To je temelj – da smo do sebe iskreni in da se imamo radi (ali se vzljubimo ).

Če sem pomagala sebi, lahko tudi vam! Svetovala vam bom tudi s pomočjo astrologije, s katero imam veliko izkušenj in verjemite, da stanje zvezd in planetov ob našem rojstvu ni zanemarljivo dejstvo. Kot še mnogo drugih dejavnikov (okolje, vzgoja …) bistveno vpliva na našo osebnost, na način našega odzivanja na vsakdanje – tako pozitivno, kot negativno – dogajanje v življenju. Skupaj bomo usmerili vašo pot v bolj svetle in pozitivne trenutke ter ustvarili priložnost za nov, boljši začetek. Nikoli namreč ni prepozno in prav vsakdo si zasluži dobro in srečno življenje!


Ocene uporabnikov

3578
136
50
20
40
0
Skupaj ocen: 3824

Tarife klicev

090 3000 – cena klica iz omrežja Telekom znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 66 62 – cena klica iz omrežja Mobitel znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 63 63 – klic iz omrežja Telekom Slovenije znaša 1,49€ na klic. Cenik klicev iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

01 589 66 10 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

01 589 66 30 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

Svetovalec dneva –  če je ob svetovalcu dneva objavljena akcijska cena, le-ta velja za zakupe minut prek Monete ali kreditne kartice. Pogovor s svetovalcem dneva po akcijski ceni je možen samo ta dan v času dosegljivosti dotičnega svetovalca.

Aktivirajte si ugodno svetovanje

1.69 EUR / min 0 EUR

KLIČITE GRATIS ›

Z računom ugodnosti cena klica že od 1.69 eur/min

KLIČITE CENEJE ›

Rezervirajte pogovor za kasneje

REZERVIRAJTE TERMIN ›

090 3000 (1.99 €/min - Telekom Slovenije)
Ceno iz drugih omrežij določa vaš operater.
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup