Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Mia

Ocena: 44
Strokovnjak za: jasnovidnost Število svetovanj: 101

Mia

Astrološko znamenje:

Če ste se namenili poklicati Jasnovidko Mio, vas prosimo, da pred klicem preberete nekaj osnovnih napotkov.

1) Miina metoda dela je jasnovidnost. Po tem, ko ji postavite svoje vprašanje, bo nekaj časa tiho, ker vstopi v polje jasnovidnosti in bere informacije o vas. Prosimo vas za potrpljenje, saj se boste že po naslednjih nekaj stavkih lahko prepričali, da to ni stran vržen čas.

2) Velikokrat pri samem svetovanju oz. razlaganju teh informacij Mia reče, da upa, da vi bolje razumete. Njej namreč v tem stadiju prihajajo informacije z vseh koncev in krajev, ki niso vse povezane med seboj.

3) Svetujemo vam, da si pred klicem pripravite papir in pisalo. Koristno je, da si kaj zapišete, da boste lahko še kasneje premislili, kaj točno vam vaši vodniki sporočajo preko Mie.

Pogosta vprašanja

Ali Mia lahko govori z mrtvini?

Ja, Mia na vašo željo lahko bodisi pogleda, če vas kdo spremlja kot vodnik ali svetovalec, ali pa vzpostavi stik z določeno osebo. (Včasih se zgodi, da se kdo ne odzove, vendar ne skrbite, to ne pomeni nič slabega.) Prav tako lahko preveri, če so na vašem energijskem polju entitete ali če imate karkoli takega, kar vam odvzema energijo ali povzroča negativne posledice.

Ali Mia vidi v prihodnost?

Miin vpogled obsega preteklost, sedanjost in prihodnost. To pomeni, da jo lahko vprašate praktično karkoli.

Ali Mia vidi v druge dimenzije?

Miina posebnost so vprašanja o Atlantidi in Lemuriji, druge dimenzije, vesolje in še druga področja, kamor s čutili ne dostopamo. Ona pa informacije o tem črpa iz polja akaških zapisov. To je metafizično polje, v katerem je shranjeno vse znanje o obstoju, znanju in izkušnjah vsega, kar je.

Mia o sebi

Že kot otrok sem imela poseben dar, ki se je še bolj razširil po 18 letu. In od takrat dalje so del mojega življenje postale dimenzije, duše umrlih, neznana bitja, energije, bitja različnih ras, preko katerih sem se naučila kar nekaj jezikov, to so od energetskih jezikov do heliogrifov. Eni to polje identificirajo kot tretje oko, drugi kot kozmična energija.


Ocene uporabnikov

15
13
4
8
4
0
Skupaj ocen: 44

Tarife klicev

090 3000 – cena klica iz omrežja Telekom znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 66 62 – cena klica iz omrežja Mobitel znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 63 63 – klic iz omrežja Telekom Slovenije znaša 1,49€ na klic. Cenik klicev iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

01 589 66 10 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

01 589 66 30 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

Svetovalec dneva –  če je ob svetovalcu dneva objavljena akcijska cena, le-ta velja za zakupe minut prek Monete ali kreditne kartice. Pogovor s svetovalcem dneva po akcijski ceni je možen samo ta dan v času dosegljivosti dotičnega svetovalca.

Aktivirajte si ugodno svetovanje

1.69 EUR / min 0 EUR

KLIČITE GRATIS ›

Rezervirajte pogovor za kasneje

REZERVIRAJTE TERMIN ›

090 3000 (1.99 €/min - Telekom Slovenije)
Ceno iz drugih omrežij določa vaš operater.
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup