Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Ivona

Ocena: 2386
Strokovnjak za: Ciganske karte, Angelske karte, Osho zen tarot, Čiščenje čaker Število svetovanj: 4276

Ivona

Astrološko znamenje:

Moja pot se je začela, ko sem po naključju srečala gospo, ki je delala na področju ezoterike. Imela je obsežno znanje, ki me je močno pritegnilo. Učila se je v tujini in tudi pri nas v Sloveniji. Ker me je svet ezoterike vedno zanimal in ker je videla moje navdušenje nad njenim znanjem, me je začela učiti. Rezultati so bili odlični, stranke pa zadovoljne, kot tudi pozitivno presenečene. Vesela sem bila, da sem lahko pomagala. Vedno sem imela in še danes imam v sebi željo pomagati drugim. Po dolgih letih sem si nabrala že številne izkušnje, dobila pa sem tudi številne pohvale.

Pri vaših težavah vam lahko pomagam na več načinov. Povežem se s svojimi višjim energijami in vam z pomočjo Reikija pomagam, da v sebi začutite ljubečo energijo. Prečistim vam čakre, odpravim blokade, vas uravnovesim s pomočjo Jin Jang terapije ter vam pomagam s kristaloterapijo.

Sem mojstrica kart in uporabljam številne postavitve, ki pripeljejo do pravih odgovorov. Za gledanje prihodnosti in tega, kaj vam je namenilo življenje na vseh področjih, uporabljam postavitev Drevo življenja. Odgovore pa lahko poiščem tudi z nihalom.

Moram reči, da mi je bilo vedno v zadovoljstvo pomagati drugim, ki so znašli na križišču svojih poti, zmedenim, žalostnim, osamljenim. Z veseljem in iz srca bom pomagala tudi vam.


Ocene uporabnikov

2149
140
44
24
28
1
Skupaj ocen: 2386

Tarife klicev

090 3000 – cena klica iz omrežja Telekom znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 66 62 – cena klica iz omrežja Mobitel znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 63 63 – klic iz omrežja Telekom Slovenije znaša 1,49€ na klic. Cenik klicev iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

01 589 66 10 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

01 589 66 30 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

Svetovalec dneva –  če je ob svetovalcu dneva objavljena akcijska cena, le-ta velja za zakupe minut prek Monete ali kreditne kartice. Pogovor s svetovalcem dneva po akcijski ceni je možen samo ta dan v času dosegljivosti dotičnega svetovalca.

Aktivirajte si ugodno svetovanje

1.69 EUR / min 0 EUR

KLIČITE GRATIS ›

Rezervirajte pogovor za kasneje

REZERVIRAJTE TERMIN ›

090 3000 (1.99 €/min - Telekom Slovenije)
Ceno iz drugih omrežij določa vaš operater.
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup