Hvala, ker nas berete.

Všečkajte tudi našo facebook stran.

Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Astra

Ocena: 443
Strokovnjak za: Astrologija, Tarot, Čiščenje čaker Število svetovanj: 3275

Astra

Astrološko znamenje:

Pred skoraj štiridesetimi leti sem doživela hudo prometno nesrečo, kjer sem se srečala z izventelesno izkušnjo. To obsmrtno doživetje mi je odprlo tretje oko, pot v svet transcendense in do zavedanja božanske energije.

Od te nesreče dalje so v moje življenje prihajali posebni ljudje, ki so me podučili s svojim bogatim znanjem transcendentalne meditacije. V roke so mi začele padati knjige o ezoteriki, čeprav vsi vemo, da slučajev ni. Vse je delo božanske sile nad nami, ki jo lahko sprejmemo vsi. Tudi vi!

Z natalno astrologijo vam pomagam razjasniti zdravstvene tegobe, tolmačim psihologijo značajev in medosebne odnose. S pomočjo karmične astrologije pa vam bom razložila, kdo in kaj ste bili v prejšnjem življenju, posledično pa tudi, katere so vaše naloge v sedanjem življenju.

Čiščenje čaker pojmujem kot revitalizacijo energijskih točk v telesu. Le dobro odprta in čista čakra bo sposobna sevati energijo Univerzuma v določene točke vašega telesa. Tehnika, ki jo uporabljam, bazira na osnovi Theta in Reiki zdravljenja.

Sem čisto navaden človek z odprtim srcem, ki živi in dela za dobro ljudi. Vsa moja videnja vam tolmačim pošteno in brez olepševanja. Moje delovne vrline so znanje, bogate življenjske izkušnje in zaupnost. Ne bojte se preizkušenj, bodite raje dobro pripravljeni nanje.


Ocene uporabnikov

415
13
0
4
11
0
Skupaj ocen: 443

Tarife klicev

090 3000 – cena klica iz omrežja Telekom znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 66 62 – cena klica iz omrežja Mobitel znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 63 63 – klic iz omrežja Telekom Slovenije znaša 1,49€ na klic. Cenik klicev iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

01 589 66 10 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

01 589 66 30 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

Svetovalec dneva –  če je ob svetovalcu dneva objavljena akcijska cena, le-ta velja za zakupe minut prek Monete ali kreditne kartice. Pogovor s svetovalcem dneva po akcijski ceni je možen samo ta dan v času dosegljivosti dotičnega svetovalca.

Aktivirajte si ugodno svetovanje

1.69 EUR / min 0 EUR

KLIČITE GRATIS ›

Rezervirajte pogovor za kasneje

REZERVIRAJTE TERMIN ›

090 3000 (1.99 €/min - Mobitel, Si.Mobil)
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup