Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

AnaMarija

Ocena: 9663
Strokovnjak za: Ciganske karte, Jasnovidnost, Angelska terapija Število svetovanj: 15907

AnaMarija

Astrološko znamenje:

Moje ime je Anamarija in sem odlična jasnovidka, vedeževalka, pranoterapevtka, Angelska terapevtka. Dar videnja v prihodnost mi je bil dan že ob rojstvu. Slike, ki sem jih videla v otroštvu, so se izkazale za prebliske moje lastne prihodnosti. Z odraščanjem se je ta dar še izostril in notranji glas mi je pravil, da je to moje življenjsko poslanstvo. Začela sem s Ciganskimi kartami, ki so danes samo še pripomoček in pot do mojih jasnovidnih vizij.

Pomagam vam na področju ljubezni, družine, partnerstva, počutja, šole, kot tudi na ostalih področjih. Odpravljam blokade, ki vplivajo na vaše počutje in vaše telo napolnim s terapijo. Izjemno močne so tudi moje Angelske terapije, za katere sem prejela ogromno število pohval. In tudi na splošno sem najbolj srečna, ko dobim pozitivne povratne informacije. Če potrebujete nekoga, da vas bo usmeril na pravo pot, vam bom z veseljem pomagala. Razumem vse vaše življenjske težave in vam znam strokovno svetovati.

Lahko sem vaša pomoč pri razreševanju ljubezenskih trikotnikov. Če vas zanima, ali je v vašem odnosu prisotna tretja oseba, se obrnite name. Odgovorim brez dlake na jeziku. Prav tako vidim, če ste obdani z negativno energijo in vam pomagam, da se je rešite.

Postavim vam Merkabo za uresničitev vaših želja. Prav tako pokličem Angele kot pomoč. Mnogo mojih strank pravi, da so jim moji Angeli pomagali, da so prišle do tega, kar so si želele.

Imam tudi številna druga znanja, ki jih vključujem v svoje delo. Bogate izkušnje pa so tiste, ki dajo piko na i mojemu svetovanju.


Anamarija je bila v Baru! Kaj je napovedala Ivoni in Joelu? Poglejte si videoposnetek: https://kosmika.si/anamarija-v-baru-na-planettv


Ocene uporabnikov

8867
545
117
38
96
0
Skupaj ocen: 9663

Tarife klicev

090 3000 – cena klica iz omrežja Telekom znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 66 62 – cena klica iz omrežja Mobitel znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 63 63 – klic iz omrežja Telekom Slovenije znaša 1,49€ na klic. Cenik klicev iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

01 589 66 10 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

01 589 66 30 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

Svetovalec dneva –  če je ob svetovalcu dneva objavljena akcijska cena, le-ta velja za zakupe minut prek Monete ali kreditne kartice. Pogovor s svetovalcem dneva po akcijski ceni je možen samo ta dan v času dosegljivosti dotičnega svetovalca.

Aktivirajte si ugodno svetovanje

1.69 EUR / min 0 EUR

KLIČITE GRATIS ›

Z računom ugodnosti cena klica že od 1.69 eur/min

KLIČITE CENEJE ›

Rezervirajte pogovor za kasneje

REZERVIRAJTE TERMIN ›

090 3000 (1.99 €/min - Telekom Slovenije)
Ceno iz drugih omrežij določa vaš operater.
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup