Hvala, ker nas berete.

Všečkajte tudi našo facebook stran.

Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Ana

Ocena: 2685
Strokovnjak za: Vedeževanje iz kart, Čiščenje čaker, Feng Shui Število svetovanj: 14466

Ana

Astrološko znamenje:

Vedeževanje in svetovanje sta sestavni del mojega življenja že vrsto let. Bistvo mojega dela temelji na nesebični ljubezni do sočloveka ter na nenehnem pridobivanju različnih novih spoznanj s področja duhovnosti, ezoterike in zakonitosti življenja samega. Skozi izkušnje se mi vedno znova potrjuje, da zmorem s širjenjem sočutja in čiste ljubezni v drugih pospešiti čudovito preobrazbo v zavedanju lastne vrednosti, edinstvenosti, mogočnosti. Pravzaprav gre za zavedanje, da ne glede na to, kako velika je posameznikova trenutna stiska ali težava, vedno obstaja rešitev. Gradim na povrnitvi zaupanja in na vedenju, da se bo vse izteklo tako, kot se mora, kot je za posameznika najbolje. Ob tem pa je ključnega pomena, da odgovore in rešitve podajam na jasen, preprost, neposreden in razumljiv način.

Vse odgovore, za vsa področja življenja, ki so povezani z vprašanji glede vaše preteklosti, sedanjosti in predvsem prihodnosti, vam pomagam poiskati s pomočjo vedeževalskih Tarot kart, Ciganskih kart in kart Angelskega Tarota. Lahko ste prepričani, da bodo moje napovedi dovolj konkretne, da boste skozi dejansko dogajanje v prihodnosti lahko sami ovrednotili napoved, ki vam jo bom podala. Poudariti pa velja, da je natančnost napovedovanja dogodkov za vašo prihodnost sorazmerna zaupanju, ki ga boste prinesli s seboj v seanso. Če boste prišli z dvomom v točnost napovedi, bo to tudi v resnici neugodno energijsko vplivalo na samo napoved. Zato je pomembno, da se z zaupanjem prepustite pogovoru in prisluhnete mojim besedam z odprtim umom in srcem. Tako bo uspeh zagotovljen!

Za vpogled v ozadje najglobljih ravni vaših umskih in čustvenih težav, mehanizmov vašega neuspeha, nesreč, duševne omrtvelosti, fizičnih bolezni in celo finančnega neuspeha, uporabljam posebne Karte vzorcev, zdravljenja, darov in milosti. To so posebne karte, s pomočjo katerih vam bom pomagala razkriti, kateri prikriti dejavniki oziroma zakoreninjeni negativni duševni ali miselni vzorci vašega ega so tisti, ki vam preprečujejo živeti srečno življenje. Navadno zelo težko sami prepoznamo negativne vzorce, saj smo jih sami leta in leta utrjevali kot edino pravo stvarnost, torej so čez leta ti negativni vzorci postali del naše vsakodnevne vibracije. Osnova vseh teh vzorcev izhaja iz otroštva, včasih lahko te vzorce prinesemo s seboj že s samim rojstvom, ker smo jih podedovali od naših prednikov. Vse to nam preprečuje, da bi bili resnično uglašeni sami s seboj in da bi sledili svojemu notranjemu vodstvu, kar zavira tok življenjske energije in daje prednost težavam. Na nezavedni ravni je ego naša najgloblja bolečina in najbolj neusmiljena obramba. Ko se poskušamo izmotati izpod njegovega vpliva, poseže po najbolj skritih adutih, da bi nas obdržal v tem negativnem stanju in razmišljanju. Ti vzorci nas dejansko vprežejo v začarani krog. Če želite svoje življenje korenito spremeniti na bolje in nadaljevati po poti rasti, uspeha in radosti, boste morali te vzorce prepoznati, se spoprijeti z njimi in jih dokončno izkoreniniti. Če se v tem trenutku morda sprašujete, ali so tudi pri vas prisotni negativni vzorci ega, lahko to preverite na način, da se vprašate, koliko ste srečni na lestvici od nič do sto odstotkov. Številka, ki jo boste intuitivno zaznali, bo vaš odgovor.
S pomočjo Kart zdravljenja vam lahko pomagam najti kažipot iz ujetosti v svobodo. Pokazale vam bodo natanko tisto, kar morate slišati in natanko tisto, kar morate narediti, da boste zmogli razrešiti nerešene uganke vašega življenja in končno zaživeti vse, kar v resnici ste in dobiti vse, kar vam pripada!

Že od malih nog, vse od ranega otroštva, okrog sebe in v sebi zaznavam prisotnost posebnih energijskih bitij, ki me s svojimi sporočili in znamenji vodijo skozi življenje. Ta bitja sem sama poimenovala in jih sprejemam kot Angele. Nekateri jim pravijo Svetlobna bitja, spet drugi jih zaznavajo kot posebno energijo, ki pa je ne znajo kvalificirati ali poimenovati. V resnici sploh ni pomembno, kako to energijo poimenujemo, pomembno je, da se te energije zavedamo, jo sprejmemo in razumemo kot posebno bogastvo, ki nam pomaga izraziti naše želje in življenjski smisel. Sama se z Angeli vsakodnevno povezujem, prosim za njihovo pomoč in vodstvo. Sposobnost povezovanja z Angeli sem osvojila do te mere, da zmorem tudi vas povezati s to čisto energijo. Angelska sporočila vam bodo pomagala osvojiti in razumeti resnico v vsakem vašem položaju ali partnerstvu. Pomagala vam bodo, da se boste odločili spremeniti svojo prihodnost na boljše, tako da boste spremenili svoje misli in prepričanja. Angeli brez izjeme pomagajo vsakomur, ki jih prosi za pomoč. Pomembno je, da se jih zavedate, jih prosite in se jim prepustite, kajti tako bodo za vas izbrali najprimernejši način, s katerim bodo odgovorili na vaše prošnje.

Vam morda primanjkuje energije, ste zboleli, se slabo počutite ali pa vas prežemajo občutki nemoči? Imate težave v ljubezni ali v medosebnih odnosih? Imate težko finančno situacijo ali težave, povezane z delom ali službo? So vaši otroci pogosto bolni, neodporni na virusne bolezni, brez prave volje, nemirni ali se ne zmorejo osredotočiti? Vzroke takšnih stanj je treba najprej iskati v porušenem ravnovesju v človekovem energetskem telesu. Tu sem za vas, da vam pomagam najti, prepoznati in odstraniti tovrstne energetske blokade. Pri tem mi je v pomoč nihalo iz kristala kamene strele, ki ima poleg intuitivnih in duševnih učinkov tudi izjemne zdravilne lastnosti. Zato ta izjemni kristal uporabljam v preventivne, čistilne in zdravilne namene. Kamena strela je kristal aktivacije, ki s svojo močno vibracijo prodre naravnost v središče vaše blokade oziroma težave in jo temeljito prečisti. Kamena strela je prinašalka svetlobe, ki s svojimi vibracijami spremeni resonanco naših čaker v pozitivno, harmonično. Opozoriti je treba, da tovrstnega zdravljenja ne moremo nadomestiti z zdravljenjem sodobne medicine (zdravniške stroke), lahko pa obe vedi, z roko v roki, okrepita, pospešita in s tem povečata pozitivne učinke sodobnega zdravljenja.
Ko govorimo o energijah, ne moremo mimo energij, ki nas vseskozi obdajajo in se nahajajo v naši neposredni bližini. Tu imam v mislih energijo našega doma (notranjih in zunanjih prostorov), naše pisarne ali prostora, v katerem se vsakodnevno dalj časa zadržujemo. Izmenjavi energije med nami in prostorom pravimo Feng shui. Ko uravnotežimo pretok osebne energije z energijo svojega doma, s tem posredno vplivamo na to, kaj bomo pritegnili v svoje življenje – kakšne odnose bomo imeli, kako srečni bomo v ljubezni, kako bomo uspešni v poslu, koliko denarja in obilja bo v našem življenju, kakšno bo naše počutje. Če imate dalj časa trajajoče težave na katerem koli življenjskem področju, obstaja velika verjetnost, da je v vašem domu prisotna temna stran energije, ki se imenuje Šar či. Ta destruktivna energija vam uničuje priložnosti, ambicije, uspeh, veselje, harmonijo, pogosto vpliva na težave s počutjem, nervozo, nemirom in slabim spancem. Lahko vam pomagam razkriti in locirati Šar či energijo v vašem domu, prostor pa energijsko prečistim.

Moje področje znanj, usposobljenosti in izkušenj s področja ezoterike in duhovnosti je dovolj široko in večplastno, da vam lahko suvereno ponudim roko in vam pomagam učinkovito poiskati prave rešitve za vaše težave, za vaše boljše, srečnejše življenje. Kar počnem, je moje življenje, je moja usoda, moje poslanstvo. Pot do tu, kjer sem zdaj, ni bila lahka, vendar mi je razkrila veliko spoznanje, da moramo ljudje delovati in živeti življenje z odprtim srcem, iz središča svojega srca. Le tako lahko v svoje življenje prikličemo svetlobo, kajti kjer je svetloba, tema nima obstanka. Sedaj vem, da še ogromno ne vem, zato je moj um odprt za učenje in pridobivanje novega znanja.

Reka našega življenja teče dalje, vendar smo le mi sami tisti, ki usmerjamo njen tok. Sami se zavestno odločamo, kako globoka in čista bo naša struga, da nam bo prinesla več zadovoljstva. Včasih se zgodi, da ne vidimo prave smeri, zato je potrebno na določeno situacijo pogledati z drugega zornega kota. In takrat sem tu za vas Ana, da skupaj poiščemo odgovore na vse vaše dileme in vprašanja.


Ocene uporabnikov

2593
14
27
8
41
2
Skupaj ocen: 2685

Tarife klicev

090 3000 – cena klica iz omrežja Telekom znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 66 62 – cena klica iz omrežja Mobitel znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 63 63 – klic iz omrežja Telekom Slovenije znaša 1,49€ na klic. Cenik klicev iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

01 589 66 10 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

01 589 66 30 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

Svetovalec dneva –  če je ob svetovalcu dneva objavljena akcijska cena, le-ta velja za zakupe minut prek Monete ali kreditne kartice. Pogovor s svetovalcem dneva po akcijski ceni je možen samo ta dan v času dosegljivosti dotičnega svetovalca.

Aktivirajte si ugodno svetovanje

1.69 EUR / min 0 EUR

KLIČITE GRATIS ›

Rezervirajte pogovor za kasneje

REZERVIRAJTE TERMIN ›

090 3000 (1.99 €/min - Mobitel, Si.Mobil)
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:

Danes 17:30 do 18:30 – Sibila (Planet TV)

URNIK VSEH ODDAJ›

popup