Hvala, ker nas berete.

Všečkajte tudi našo facebook stran.

Imate vprašanje? Kličite 01 589 66 30

Agnes

Ocena: 61
Strokovnjak za: Vedeževanje iz kart, Reiki Število svetovanj: 273

Agnes

Astrološko znamenje:

Od nekdaj čutim, da nas obdajajo energije, ki jih z znanostjo ne moremo pojasniti. Moje zanimanje za ezoteriko pa je z leti samo raslo. Znanje, ki je del globlje duhovne realnosti in iskanje tega, kar sega preko razuma in fizikalnih ved, se je stopnjevalo, del mojega vsakdanjika pa je postalo, ko sem se znašla na točki, iz katere nisem več videla izhoda.

V najtemnejšem obdobju svojega življenja sem bila poklicana s strani Vesoljne energije, da se ji odprem in z njeno pomočjo pomagam sebi in nato z izkušnjami in vsem znanjem, ki ga bom pridobila, pomagam najti pravo pot tudi drugim. Tako sem se podala na pot Reikija in postala mojstrica in učiteljica Usui Reikija. .

Če potrebujete le pogovor, nekoga, ki razume duševne stiske, vas lahko poslušam. Skupaj lahko pogledava v Tarot ali Ciganske karte in najdeva pravo pot do cilja. Naj gre za ljubezenske težave, povezane z ljubosumjem ali nezvestobo, žalost in osamljenost, skrbi in obup, pomagala vam bom spet najti luč v življenju in vam pokazala, da imate notranjo moč, moč, da se rešite negativnih spon in zaživite spet polno in srečno življenje.

Posebno vez pa od otroštva čutim z naravo, predvsem živalmi. Svoje znanje tako z veseljem uporabim za pomoč vašim hišnim ljubljenčkom. Tako kot ljudje imajo svoje strahove, čustva in želje. S pomočjo Reikija čistim njihovo fizično kot psihično telo, saj verjamem, da tudi živali posedujejo astralno telo. Počistim njihove čakre, jih pomirim ali odstranim fizične blokade.

Ne glede na to kaj vas pesti, jaz sem tu, da vam pomagam.


Ocene uporabnikov

61
0
0
0
0
0
Skupaj ocen: 61

Tarife klicev

090 3000 – cena klica iz omrežja Telekom znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 66 62 – cena klica iz omrežja Mobitel znaša 1,99 eur / minuto. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

090 63 63 – klic iz omrežja Telekom Slovenije znaša 1,49€ na klic. Cenik klicev iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

01 589 66 10 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

01 589 66 30 – cena klica na telefonsko številko je po ceniku vašega operaterja.

Svetovalec dneva –  če je ob svetovalcu dneva objavljena akcijska cena, le-ta velja za zakupe minut prek Monete ali kreditne kartice. Pogovor s svetovalcem dneva po akcijski ceni je možen samo ta dan v času dosegljivosti dotičnega svetovalca.

Aktivirajte si ugodno svetovanje

1.69 EUR / min 0 EUR

KLIČITE GRATIS ›

Rezervirajte pogovor za kasneje

REZERVIRAJTE TERMIN ›

090 3000 (1.99 €/min - Mobitel, Si.Mobil)
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup