Imate vpra┼íanje? Kli─Źite 01 589 66 30

O podjetju

Nikoli ni prepozno, da naredite kaj dobrega zase.
Vsak dan
je lahko prvi dan va┼íega novega, bolj┼íega ┼żivljenja!

To je na┼íe poslanstvo in hkrati na┼ía najve─Źja odgovornost. Vodilna vloga na slovenskem ezoteri─Źnem podro─Źju nam narekuje, da i┼í─Źemo vedno nove in bolj┼íe na─Źine, kako se vam pribli┼żati in vam ponuditi pomo─Ź in podporo v taki obliki, kot vam v danem trenutku najbolj ustreza.

Pri nas najdete izku┼íene ┼żivljenjske svetovalce za najrazli─Źnej┼ía podro─Źja. Vsak od njih vam bo s svojimi posebnimi znanji in sposobnostmi pomagal razre┼íiti pretekle te┼żave, sprejeti pravilne odlo─Źitve v sedanjosti in si omogo─Źiti bolj┼íe ┼żivljenje v prihodnosti. Z njimi se lahko pogovorite v telefonskem klicu ali pa preko sms sporo─Źil.

Poleg tega pa vam nudimo tudi energijsko podporo po vaši meri. Naša spletna trgovina (logo Kosmika shop) je zasnovana tako, da v njej lahko prav vsakdo najde pravi izdelek zase. Skrbimo za široko ponudbo izdelkov z visoko energijsko vrednostjo in lepim izgledom.

Kakovost, diskretnost in zaupanje so na┼íe glavne vrednote. Z njimi ┼żelimo prispevati svoj dele┼ż k vsaki sre─Źni zgodbi v va┼íem vsakdanjiku!

Pokli─Źite nas

Potrebujete nasvet? Pokli─Źite nas.
Prvi nasvet je brezpla─Źen!

01 589 66 30

Za zakup ugodnejših minut in
rezervacijo svetovalca kli─Źite na:

01 589 66 10

ali pokli─Źite na direktno linijo:

090 3000

ali opravite online rezervacijo:

NARO─îITE SVETOVALCA ›
SPLETNA TRGOVINA ›
TV program
Trenutna oddaja:

Trenutno na sporedu ni naše oddaje.

Naslednja oddaja:
URNIK VSEH ODDAJ›

popup